REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

CONSTĂNȚENII dau BULUC să se VACCINEZE la centrele din oraș Video

CONSTĂNȚENII dau BULUC să se VACCINEZE la centrele din oraș Video

Replica API 24 octombrie 2021 | 00:00 7078

Înmulțirea cazurilor de infectare cu Covid-19 la Constanța a făcut ca locuitorii orașului de la malul mării să ia cu asalt centrele de vaccinare deschise în municipiu. Astfel, sâmbătă, 23 octombrie, coada de la centrul de vaccinare deschis în City Park Mall era interminabilă încă de la primele ore ale dimineții. Și la centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional este aceeași situație, coada fiind kilometrică, oamenii așteptând răbdători să fie vaccinați.

.

Pavilion Expozițional

Potrivit reprezentanților prefecturii Constanța: ”Vaccinarea în punctul de la City merge foarte bine. Astfel, vor extinde atât programul (10-20), cât și capacitatea de vaccinare la 2 fluxuri. Accesul se va face prin parcarea de la minus 1 (intrarea de lângă magazinul Zara) cu circuit strict doar pentru punctul de vaccinare. Vaccinarea se va face în continuare fără programare”.

Vă reamintim că în Constanța au fost raportate 593 de noi cazuri de infectare în ultimele 24 de ore. Incidența în județ este 9,59. În municipiul Constanța incidența este de 12,71.

M.P. V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
imbecililor!cititi ceca scris ala mai jos la 17:53!cunosc 2 familii vaccinate full.....au facut covid ....sau gripa...toti!hai sictir!
0
1
interesant cum asta vara nu se infecta nimeni
6
3
Asta vara ati stat bot in bot ca sardelele pe plaja, acum stati ca sardelele la coada. Guvernantii sunt de vina pentru genocidul din tara, ca nu a pus biciul pe cocoasa voastra pana acum.
7
1
lumea a avut luni de zile timp sa se vaccineze acum cind au vazut cit se moare au dat buzna .E normal sa stai 3 ore la coada .nu e vina medicilor ca ai intrat tu in panica si esti cap vid sosocar .
13
5
medicii sunt cooperanti in acest genocid pentru ca incaseaza bani frumosi dar patati de sange!pacat.
10
12
Huuuuuuuuuuuuuuuuuo !
10
20
si vaccinati si nevaccinati .am reusit sa va intorc unu impotriva celuilalt. mi am indeplinit scopu asa ca sa va ia dracu pe toti.
15
22
Dar de unde sti tu mai "geniule" ce se intampla cu vaccinatii peste 30 ani? Ai cititi tu undeva? Ai vazut la tv? Sau ai studii de profil si in cazul asta...mea culpa. Multi ar prefera sa traiasca inca 30 ani decat sa ajunga la ATI si sa numere zilele...
33
6
pai ce indulcea aspartamul mai geniule? capatana ta seaca? habar nu ai despre ce e vorba dar mai postezi!!! da un search si cauta BAUTURA TEC!
23
7
Ala era aspartam , un indulcitor..TEC este un lemn la fel ca , bila ta..
24
11
nu am nimic cu ei, fiecare baga ce vrea cu corpul lui, tutun, vaccin, parizer, cola, dar dupa pandemie s-ar putea sa le para rau!! PS va spune unul care a baut TEC la greu acum 30 de ani!!! sa-i vedem si pe vaccinati peste 30 de ani!!!
17
44
Da la cozile care sau formatla vaccinare poti pleca si vaccinat si covitat unde este organizarea
31
0
s-o intrebi pe mata
17
4
Din nou, pentru a catra oara, autoritatile sunt total depasite de situatie. Vreti sa se vaccineze lumea, dar nu aveti nimic pregatit cum trebuie. Stai 3 ore la coada sa te vaccinezi, lumea nu poarta masti nici la interior, nici la exterior si ne miram de numarul mare de morti.
23
12
azi am facut testul la spital si a iesit pozitiv,simptomele sunt identice ca la gripa sezoniera dar feroce,pentru ca cica pot sta in picioare mi au spus ,mergi acasa 14 zile inchis impreuna cu familia ta ,adica cei care locuiesc impreuna cu mine,eu cred ca daca ai gripa sezoniera testul arata ca ai covid,eu am si nevasta cu care dorm in pat nu are,acum doarme in alta camera,cica o sa ma caute politia si DSP sa vada daca evadez din casa mea,ma intreb oare cine duce gunoiul,o sa l ducem noaptea tarziu
27
20
hat are target 80% din poporul asta de oi sa se vaccineze, asa ca daca nu e acum mai inventeaza si valu 5,6, ca asa e ordinu! Dictatura lu impuscatu a fost floare la urache, vai de noi cu astia!
34
35
Vorbim peste juma de an - un an ionute si anticiumpi, daca veti mai fi prin dimensiunea asta
14
29
la buluc e liber la inghiesuiala virusul nu e in centrele de vaccinare numai cand vede sticlutele de vaccin fuge virusul ca dracu de tamaie
40
14
Se calca turma de oi in picioare. Cum au auzit ca nu mai au voie sa pasca in mall ca asa vrea talibanu au rupt gardul sa isi primeasca cnp-ul de vaccinist. Nu crede nici unul ca vaccinul il ajuta cu ceva, ceea ce probabil este adevarat, dar sa ramana fara holbatul prin mall?? Aici este linia rosie. In loc sa luptati pentru ceea ce credeti mai repede va supuneti unui musulman, haha, jalnic a ajuns neamul asta.
55
51
Dobitocii stiu numai de frica. Cand au auzit ca nu mai sunt primiti nicaieri au dat buzna.
76
21
Sa plesneasca pipota de ciuda in antivaccinisti. O sa ramana un grup de 100 de prajiti cu coifuri de aluminiu pe cap, iar restul se vor vaccina in cele din urma.
73
36
A dat vaccinarea in hodorogi, au luat frica...pana acum ce a-ti facut?
41
47

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614