REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Contestaţia procurorilor DNA în cazul lui IPS Teodosie va fi analizată la ÎCCJ

Contestaţia procurorilor DNA în cazul lui IPS Teodosie va fi analizată la ÎCCJ

Replica API 26 mai 2017 | 00:00 285

Curtea de Apel Constanța a respins luni, 22 mai, cererea DNA prin care controlul judiciar în cazul lui IPS Teodosie să fie înlocuit cu arestul la domiciliu. Însă, decizia nu a fost definitivă și a fost înregistrată contestația procurorilor, urmând a se judeca pe 29 mai la Înalta Curte de Casație și Justiție a României. În cererea procurorilor de înlocuire a măsurii controlului judiciar se menționează că inculpatul a demarat activități de accesare a fondurilor europene, deși acest lucru i-a fost interzis în mod expres și neechivoc prin obligațiile stabilite în cadrul controlului judiciar.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
juistitia ar trebui sa legifereze deja un capitol nou in codul penal si-n procedura,inainte de spagoveanu si dupa el,oricum Satana este in delir,uite cum mi-am pus sluga sef peste biserica,din care pozitie i-i otanjeste pe cei cinstiti si-i promoveaza pe hotii de teapa lui
0
0
Nu exista nici un ips exista un escroc un criminal si o putoare de porc tiganeasca sutinut de alte putori care l a escrocat si pe Dumnezeu prin furt blasfemie erezie homosex pedofilie si crima morala !Daca nu era adevarat ,acest pporc il actiona in instanta pe pr prof dr Ioan Buga pentru calomnie! Clar da citeste cartea documentar lepra !
1
0
Asa veti spune si la judecata de apoi??? Voi ce batjocoriti pe IPS despre care de fapt nu swtiti nimic in afara de ce au spus niste lichele care i -a raspopit inaltul Pe bune ,eu nu stiu nimic ,ca si voi,decit din auzite de pe la lichele Cred ca weste un credincios si ca slujeste pe Doumnezeu ca nimeni altul
1
5
Banul este ochiul dracului , iar Spagoveanul Teodosie este Scaraotchi - tatal dracilor ... Uitati-va la Tanasescul - ala cu muma podareasa - ce mecla de talhar mioritic are ! Stie lumea cati oieri a mierlit si le-a sutit turmele ? Dar de berbecii care au transformat bisericile si manastirile in lupanare mizerabile ? Parazitii !
3
0
Cea s-a intamplat ,IPS A FOST GONIT DIN CONSTANTA si sa aciuat prin Medgidia la marea festivitate a INALTARII , asta ne mai trebuia , chelului tichie de margaritar. DNA lucreaza inca nu aveti grija !
3
0
Icoana sa o pui, la inchinat
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108