REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CONTINUĂ BĂTAIA DE JOC DE LA PODUL AGIGEA! Din nou, RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE pentru reparaţii!

CONTINUĂ BĂTAIA DE JOC DE LA PODUL AGIGEA! Din nou, RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE pentru reparaţii!

Replica API 20 noiembrie 2017 | 00:00 336

Păi nu inaugurase fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, finalizarea lucrărilor de reparaţii?!?

Păi nu inaugurase fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, finalizarea lucrărilor de reparaţii?!?

Atenție șoferi! Podul Agigea a intrat, din nou, în reparații, iar în următoarele 10 zile, circulația autovehiculelor va fi, din nou, restricționată în zona respectivă. Astfel, potrivit Centrului „Infotrafic” din cadrul Poliției Române, traficul rutier este restricţionat pe DN39 (la km 8+988), în zona podului rutier care traversează Canalul Dunăre-Marea Neagră, pe sensul de deplasare Agigea către Constanţa.

Restricția este valabilă până la data de 28 noiembrie 2017, iar scopul acesteia este finalizărea unor lucrări de reparaţii. În această perioadă va fi interzisă tranzitarea podului cu autovehicule şi convoaie agabaritice, precum şi manevra de depăşire, iar viteza de circulaţie va fi limitată la 50 km/h pe toată lungimea podului.

Amintim că podul de la Agigea a fost construit în 3 ani (!!!), fiind inaugurat în 1983, iar “meşterii” vremurilor actuale nu reuşesc să termine, nici după 7 ani de când au început, lucrările de reparaţii şi consolidare, să le termine!

D.A.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/bataie-de-joc-cu-cele-doua-poduri-de-la-agigea-acelasi-constructor-bani-cu-nemiluita-trafic-restrictionat-333450/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne am obisnuit de sase ani incoace de cand a intrat in reparatii! S au supt multi bani! Asa e romanu' facut, cumsecade,omenos dar hot! In afaceri toti cauta sa faca invarteli, mismisuri, iar daca e posibil sa fure cat mai mult! Si ne mai suparam cand ne fac strainii primitivi, corupti si retardati!
0
0
Nu stiu de ce nu spunem adevarul, cativa parlamentari & directorasi au papat baniii de reparatii si acum sufera tot poporul, aceeasi stratagema e folosita de dupa 1989 incoace asa fac toti noii alesi
2
0
Cum adica a intrat din nou???? Ca se circula pe 2 benzi de vreo 2 luni. Adica toata perioada asta au pregatit lucrarea sau ce au facut? Trec zilnic de 2 ori pe pod si e jale mai ales dimineata la ora 7.20. Deci inchis de 2 luni si acum anunta 10 zile..Felicitari!
2
0
felix the cat ...........s a dat rotund trei zile la capitala si dopo l au facut aia provincial si de atunci toarce in birou , probabil plangand dupa raja lui cea dulce si fara batai de cap . fara "tupeu si talent" degeaba te faci ministru la bucale ......
3
0
Hai dom'le ca la banii dati pe reparatii faceati un pod nou in sase luni. Noaptea mintii ....
1
0
Mafiile ,clanurile locale de interlopi cu functii sunt de vina.Interlopii nu sunt doar cei ce se ocupa de prostitutie,droguri,taxe de protectie asa cum se credea ci iata,sunt unele clanuri care au alte zone de ,,lucru''. Protectia acestor clanuri este evidenta,nocivitatea lor la fel. Atentie,aici nu e vorba de lozincile cu ciuma rosie sau o persoana-doua din nu stiu ce partid,vorbim de o caracatita transpartinica ce include instituii de forta,caci altfel nu se putea sa functioneze asa cu tupeu, in vazul tuturor.
6
0
Cat o sa mai suporte cei care fac naveta zi de zi ?? De 6 ani se repara si nu se termina....pana cand autoritatile responsabile isi bat joc de cei care fac naveta cu copii mici si tb sa plece cu cel putin o ora mai devreme? Bravo voua ca lumea tace si accepta situatia pentru ca au alte probleme pe cap!
5
1
suntem Rusinea Europei. ne meritam soarta sa murim in prostie si hotie ! Trezirea bai Romanilor !!!!
9
0
Asa meritati ptr nepasare sa faca politicul bani din podul de la Agigea 20 de ani de acum in incolo, asa se va intampla si cu podul de la butelii, bani care pot fi dati firmelor de casa , dar nimeni nu sa gandit sa blocheze vre-un pod, o companie de taxi de transport, in orasul nostru toti codosi si fricosi, oras de cacat oameni de cacat.
12
0
bai voi sunteti timpiti ce e nou in stirea asta
6
0
Avem ministrul transporturilor, dar a uitat de constanta, rezolva doar in tara
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108