REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Continuă lucrările de modernizare a bulevardului Mamaia

Continuă lucrările de modernizare a bulevardului Mamaia

Replica API 15 iunie 2020 | 22:07 1826

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, a început reabilitarea tronsonului cuprins între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân. În intersecția de la Capitol vor fi montate semafoare inteligente.

Echipele de muncitori decopertează asfaltul de pe trotuare în vederea reamenajării cu pavele moderne. Au fost montate bordurile care vor delimita pista de biciclete și se lucrează la amenajarea zonei aferente spațiului verde.

Daniel Vlăescu, șef serviciu tehnic S.C Confort Urban: “Primăria Municipiului Constanța desfășoară în această zonă ample lucrări de reabilitare și de reparații. Avem in vedere amenajarea de noi spații verzi, piste pentru biciclete și trotuare reabilitate complet. Au fost montate bordurile care vor delimita pista de biciclete și se intervine pentru reabilitarea completă a trotuarelor cu dale moderne din beton. Pistele de biciclete din intersecția Bulevardului Mamaia cu Bulevardul Tomis vin în legătură cu pistele existente și cu cele care vor fi amenajate pe tronsoanele aflate in lucru pe bulevardul Mamaia, dar și pe bulevardul Tomis.

Tot în această zonă se executa lucrări de înlocuire a sistemului de semaforizare. Pe bulevardul Tomis (de la intrarea in oraș si pana in intersecția de la ”Capitol”), semafoarele vor fi inteligente si vor funcționa într-o undă continuă verde. În acest moment se lucrează și la proiectarea următorul tronson al bulevardului Mamaia pentru a se putea demara în cel mai scurt timp lucrările de modernizare până la strada Soveja”.

După finalizarea acestor lucrări, echipele primăriei vor începe și reabilitarea completă a părții carosabile.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pavelele par de cea mai buna calitate.Foarte misto
0
0
Unde draqu a mai vazut careva in lumea civilizata pista de bicicleta pe trotuar de 30 cm ,,poate la beidaud
2
0
nu pot sa cred ca dupa 30 de ani de zile sunt reparate trotuarele....
7
1
Bravo Fagadau cel mai bun primar din istorie
4
9
Nimic totul o mizerie se merge incet prost si urat cel mai inapoiat oras al tarii construiti parcari largiti bulevarde daca sunteti capabili
8
4
FURTULUI vreti sa spuneti. Niste pavele propuse intr-un stil inspirat din portul traditional romanesc. Nimic altceva decat o polutie vizuala, care are un mesaj sublim la neamul nostru: calcati in picioare traditiile. Niste derbedei care fura bani cu lopata, in timp ce Dorel munceste pe un contract super camuflat, iar publicul se mira de ce arata de cacat totul in jurul sau. Sunteti cancer al societatii, niste lipitori pe ultima picatura a hoitului constanta. Orice ati face, nu o sa realizati nimic in viata dintr-un singur motiv: Nu sunteti capabili - de absolut nimic. Fosti securisti imbecili
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272