REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Controale în hotelurile din Mamaia! Horia Constantinescu: 'Gestionarea este lamentabilă' VIDEO

Controale în hotelurile din Mamaia! Horia Constantinescu: 'Gestionarea este lamentabilă' VIDEO

Replica API 1 mai 2019 | 00:12 1092

Comisarii din cadrul Comisariatului Județean Pentru Protecția Consumatorilor Constanța au luat la control hotelurile din stațiunea Mamaia, miercuri, 1 mai. Iar ceea ce au găsit nu este tocmai îmbucurător.

Este vorba despre două hoteluri clasificate la patru stele, din zona Mamaia Nord.

Ședul CJPC Constanța, Horia Constantinescu, a precizat că în filmări se poate observa cum personalul duce în biroul de contabilitate mai multe produse alimentare în încercarea de a obstrucționa controlul. Acesta a mai spus că unul dintre hoteluri a fost renovat recent, dar administrat necorespunzător.

”Câteva dintre camere vor fi oprite temporar pentru că, așa cum vedeți în această ultimă filmare, vopseaua este cojită, necesită reparații, cu toate că hotelul a trecut printr-un plan investițional ambițios, dar întreținerea acestuia lasă de dorit. În jur de 50 kg de produse alimentare retrase pentru depozitare neconformă și schimbare stare termică. Ustensile probabil păstrate de la momentul construirii hotelului.. Așa cum se vede din filmări bucătăria are parte de dotări peste nivelul multora dintre bucătăriile controlate de noi dar gestionarea acestora este lamentabilă. Controlul a fost pe baza unei sesizări și indemn toți consumatorii să procedeze la fel. Vor fi sancționați și pentru obstrucționarea controlului”, a spus Constantinescu.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Horia, iti faci campanie electorala tata? Am impresia ca pe la PSD istii care au restaurante si hoteluri, nu prea servesti!!! Noi stim ca esti sageata lui Adrian Nastase, stim si ca esti interlop... Iti doresti, in mintea ta bolnava, sa pui mana pe primaria ct asa cum ai dorit sa pui mana si pe primaria Costinesti!! Nu mai visa mai nebunule, ca nu o sa iesi in veci!!!
1
1
Ce plm ai gasit atat de deplasat?du te n plm ca n ai u curatenie in casa cum au astia in wc u!nu stii sa faci decat haos basinosule! nu te a batut ala la neptun cum trebuia..ca nu mai faceai tu talentele astea ieftine..dar nu e timpu pierdut interlopule
5
1
La Restaurantul INTEGRA de pe str. Adamclisi nu vreti sa veniti sa vedeti gunoiele din curtea din spate langa lazile cu legume. Sa vedeti cum cara sacii de gunoi cu masina lor de aprovizionare. Plateste bine patronul. Nu ?
1
0
Ptr infumurati de la opc pe cand vericari la toate caseriile din judet unde 80% din materiale e lapte praf
4
0
bag pula in consumator ca e prost de se caca pe el si i-o trag la buzunar pana il las in curu gol
1
7
LA CORA BRATIANU PIEPTUL DE PUI ERA EXPIRAT DE 4 ZILE
6
0
Felicitari OPC Constanta. Ar trebui sa va urmeze si sediile OPC din tara. Foarte multi comercianti isi bat joc de acest popor. Cei mai multi dintre ei nu vor sa investeasca. Ei merg pe premiza ca romanul inghite tot ce-i dai. Daca OPC continua in acest fel, cu siguranta lucrurile se vor schimba.
19
10
pun pariu ca v-ati cacat si nu v-ati sters doamnelor .s-a basit mireasa..telefon sa ai ca creieru in pula
4
5
La ceea ce faceti voi ar trebui inchise toate hotelurile....mai terminati draq cu prostiile astea
15
5
Mie din filmulet mi-a sarit in ochi doar faptul ca cele doua doamne din SS, care scormoneau de zor prin cacastor si camera, au nevoie urgenta de un consilier vestimentar. Macar daca ar intelege ca nu tot ce confisti de la tarabe se poate si purta la job.
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108