REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

CONTROALE pe RATC: Peste 60 de călători frauduloși, în 2 ore!

CONTROALE pe RATC: Peste 60 de călători frauduloși, în 2 ore!

Replica API 10 martie 2017 | 11:01 248

“Hai cu nașul”, o metodă de călătorie cu RATC care se practică cu non-șalanță chiar și în luna martie a lui 2017. Se pare că unii dintre constănțenii care aleg să circule cu transportul în comun din Constanța încă o mai fac fără bilet sau abonament de călătorie. Deși scrie mare peste tot și este bine știut faptul că practica se sancționează, unii dintre călători continuă să călătorească ilegal.

S-au intensificat controalele pe autobuzele RATC! În cursul zilei de joi, 9 martie a.c., echipe mixte formate din polițiști din cadrul irului municipal Constanța și polițiști locali au desfășurat o acțiune de control în transportul public din municipiul Constanța, vizați fiind călătorii RATC.

În numai 2 ore de verificări, polițiștii au identificat peste 60 de călători care nu dețineau bilet sau abonament de călătorie valabil în autobuzele Regiei Autonome de Transport în Comun din municipiul Constanța. În acest sens s-au aplicat 65 de sancțiuni în valoare totală de 6.100 lei.

Acțiunea are ca scop reducerea transportului fraudulos cu RATC.

Update

Constănțenii care circulă cu mijlocul de transport public RATC au fost verificați în cursul zilei de joi, 9 martie a.c., de echipe mixte de polițiști. În acest sens au fost prinși fără bilet de călătorie sau abonament 111 călători care totodată au fost amendați.

Astfel, în baza Plenului Comun de acțiune, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice și în domeniul menținerii ordinii și liniștii publice în colaborare cu polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul municipal rutier, au desfășurat acțiuni de control pe mijloacele de transport în comun RATC.

În acest sens, polițiștii locali au aplicat pe parcursul întregii zile un număr de 111 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.650 lei persoanelor care nu dețineau titlu de călătorie valabil. Acțiunile de verificare vor continua și în perioada următoare.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciorilor si lu fagadau care ii iubeste
2
0
Haoleo, nu mai vorbiti de rau tiganii, ca si ei trebe sa mearga ca sa munceste ca e saraci cu multi copii, de unde bani de belete? Sa ne dea si noua dom premar abonamente!
1
1
In Olanda sistemul de transport public, tramvai, autobuz, are mereu un controlor la bord. Daca nu ai bilet poti sa cumperi de la el. Si astfel se evita calatoria frauduloasa.
2
0
cati tigani ati amendat ? intai luati tigani care merg moca , am vazut cum controlu face abuzuri imi cere biletu urca un tigan si lui nu ii cere !
9
0
3 lei nu e o avere. Multi elevi si studenti umbla fara bilet si au si pretentia ca in RATC sa fie cald iarna si racoare vara si fara mirosuri urate. Pai daca vreti asa cumparati-va bilet nu va mai dati asa mari cand de fapt voi n-aveti nici ce manca. Majoritatea sunteti saraci lipiti.
2
6
Da am vazut ieri pe 48 politia locala controleaza numai romanii ,tiganilor nu le cere bilettrec pe langa iei iar pe romani ii controleaza unde este dreptate si mai pui ca sunt plariti de romani nu de tigani .
12
0
raportati concret cati elevi si studenti, cati adulti cu sau fara munca, si cati tigani ... nu la gramada, raportati cati tigani ati amendat
7
0
Sunt convinsa ca toti erau colorati,nu?sa dea naiba daca va arat bilet pana nu controlezi si locatarii din HC de stau pe scaun moca langa mine.Ptr ce romanii nu umbla si ei moca,ca ei?daca se facea intrarea doar pr la sofer si cumparau bilete si aratau abonamentele,ca in toate tarile civilizate,nu mai umbla nimeni moca,soferul de autobuz nu mai primea 1 leu si desfiintati controlorii.Dar cineva are interes sa nu se faca astfel de chestii civilizate la noi,probabil traiesc multi din ciupeala asta de la ratc,sau nepasarea mai bine zis.
8
0
Daaa, au prins fara bilet niste elevi de liceu si cativa studenti, ciorile au voie sa circule fara bilet.
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367