REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

CONTROL la AUCHAN:ce au descoperit comisarii OPC! VIDEO

CONTROL la AUCHAN:ce au descoperit comisarii OPC! VIDEO

Replica API 24 mai 2017 | 00:48 412

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa continuă acţiunile în forţă! Un nou control într-un mare centru comercial de la malul mării s-a lăsat cu măsuri drastice! O cantitate considerabilă de legume şi fructe a fost retrasă de la comercializare din Auchan, pentru că nu respecta calitatea înscrisă pe etichetă.

Tot la Auchan, comisarii OPC au constatat că produsele de patiserie şi cofetărie erau expuse într-un spaţiu care avea temperatura cu 10 grade mai mare decât cea la care trebuiau depozitate!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
incepe sezonul estival pe litoral in statiunea vestita Costinesti domnule Horia din dragoste pentru Costinesti ne veti scapa de pestele prajit la voia intamplarii in spatii improvizate fara conditii din punct de vedere DSV ???? Asteptam lucruri marete si de calitate din partea d-voastra!Aveti in vedere clatitele si porumbul fiert.
0
0
Monopolul naste monstrii,in orice domeniu.Cum te vezi imparat,de exemplu astia cu microbuzele pe ruta Constanta-Independenta adica firma Nursen Transcom,cum incepi cu golaniile.Nefiind competitie te crezi si vezi stapan absolut pe domeniul respectiv.De-aia trebuie sa existe si cine sa te urecheze cand o iei razna.Da noi suntem o tara cu prea multi baieti destepti....
0
0
La seimeni mici cind
1
0
Nu inteleg de ce nu s-ar incadra in penal asemenea fapte. Sunt un atentat la sanatatea si viata omului, nu? Poate s-ar schimba unele lucruri daca pedepsele ar fi mai dure.
1
0
OPC sa mearga si la Cora Bratianu, e jale mare si acolo cu expiratele, la mezeluri si la prod lactate.
1
0
Inchis domnule Nu mai produse expirate si de cea mai proasta calitate are aceste jeguri.
4
1
-are suc de goave expirat la reducere de la 9 ron la 3...inca merge nu ne a taiat la burta
4
0
Peste tot gasiti aceleasi lucruri si asta din cauza celor care conduc acele unitati.Eu demult nu mai cumpar din supermarket.Mult mai sigur sa cumperi pana si de la magazinul din colt ptr acolo oamenii nu doresc sa si piarda clientii...aici pe vanzatori ai doare n basca.
5
3
La Foisor trebuie un control ma amanuntit la cum se poarta patronii cu angajatii cum le vorbeste si cum injyra pe toata lumea nisre jeguri s-au ajuns pe spatele muncitorilor care le scoate ochi cu 1000 lei pe luna se lucreaza intr-un stres.Asa zisa patroana sa nu uite de unde a plecat si sa nu isi mai bata joc de salariati multi sant la negru si se poarta cu ei ca negri pe plantatie, sa-i fie rusine!
8
2
eu nu stiu ce fel de control s-a facut si cand, ca am fost acum 2 ore la Auchan si la standul de mezeluri vrac era cascaval afumat Hochland gata mucegait. pun pariu ca inca este acolo...
8
1
Veniti si la Foisor in Cernavoda!
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272