REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Copilă în vârstă de 5 ani, din Constanţa, AGRESATĂ SEXUAL de cunoştinţa unui coleg, în EXCURSIE!

Copilă în vârstă de 5 ani, din Constanţa, AGRESATĂ SEXUAL de cunoştinţa unui coleg, în EXCURSIE!

Replica API 6 august 2019 | 00:00 712

Un bărbat a ajuns în atenția oamenilor legii după ce, în timp ce însoțea copilul unor cunoștințe într-o excursie organizată de grădiniță, s-a așezat lângă o minoră și i-a introdus mâna în pantaloni, în zona organelor genitale. Acesta a recunoscut fapta pe tot parcursul audierilor și procesului penal. Pe 12.06.2019 a fost trimis în judecată pentru agresiune sexuală, iar la mijlocul lunii iulie a fost condamnat de către prima instanță la 2 ani și 9 luni cu suspendare. Decizia nu este definitivă, apelul urmând a se judeca pe 7.11.2019.

Totul s-a petrecut pe 20.05.2019, cu ocazia deplasării într-o excursie organizată de o grădiniță la o fermă din localitatea Târgușor din județul Constanța. Unul dintre martori, adică mama unui copil, a declarat în fața anchetatorilor, potrivit rolii.ro, că în excursie au fost aproximativ 20 de copii, doi educatori și numitul M.M.. Referitor la cel din urmă, martora precizează că este prieten de familie cu bunica unuia dintre copiii aflați în excursie, însoțindu-l. Astfel, la întoarcere, când deja microbuzul intrase în municipiul Constanța, martora a remarcat faptul că minora în cauză adormise. Inculpatul stătea lângă el, astfel că a tras-o mai aproape de acesta și a ținut-o cu mâna dreaptă de picior. După circa un minut, a remarcat că îi introdusese mâna, pe care inițial o ținea pe picior, în interiorul pantalonilor minorei, în zona genitală, unde a ținut-o circa 5 – 6 secunde. Femeia s-a speriat și s-a apropiat repede de el, căruia nu i-a reproșat cele văzute întrucât îi era teamă de reacția acestuia și a celorlalți copii din microbuz. Cu toate acestea, martora a afirmat că a informat-o, la terminarea cursei, pe educatoarea aflată acolo. Când au ajuns la destinație, directorul instituției de învățământ a sunat-o pe mama copilei, informând-o despre cele întâmplate. Aceasta a mers la Poliție. Inculpatul a recunoscut cele întâmplate.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eutanasiat de urgenta
3
0
poate era zombi.
0
0
magistratura plina de sifoane si masoni pedofili
1
2
Da,este Monika Makovei,adresa Parlamentul european!
1
3
Cum dracu sa ia cu suspendare. Putem afla numele si adresa lui?
4
3
Numele sa fie facut public, in rest avem noi grija, restul populatiei, nu mamiferii astia involuati, numiti "politisti". Iar cel care zicea de Untold, Neversea si muzica lui Nane... mai citeste cateva carti si lasa internetul.
4
3
vai de pula voastra...ce cacat stia prostu ala de Untold ??
3
3
2 ani si 9 luni cu suspendare? Pai voi sunteti sanatosi la cap? Mi e rusine de rusinea voastra stimabililor!!!!
12
0
LA NEVERSEA SI UNTOLD SE PRACTICA ASA CEVA!Asta i invata muzica lui NANE
3
4
ma mir ca nu i-a dat si un premiu si sa condamne minorul!
14
1
Cu suspendareeeee?sunteti tampiti la cap bai judecatorilor?sau empatizati cu el ca sunteti tot origofreni?
15
1
Ce MM, dati nume si prenume, sa stim cine e oligofrenul.Dar ce cauta el sa insoteasca fetita e ciudat. E treaba anchetatorilor sa faca cercetari mai amanuntite si nu cred ca asta e singurul episod de agresiune sexuala asupra copilului,daca a facut-o public intr--un microbuz cu copii si insotitori.Minti bolnave si ingrijorator de multe cazuri de agresiune sexuala asupra minorilor.
17
0
La Targusor in frunte cu primarita Gabriela sunt doar betivi si violatori ! Felicitari doamna primar pentru reusitele si realizarile obtinute in comuna Targusor,hotie,furaciuni si violatori.Candideaza la naul ca vei fi aleasa cu 90%.
2
2
Dar dc nu dati numele nenorocitului sa vada lumea sa-si fereasca copii? Arde l-ar focu
29
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614