REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Coronavirus - Barack Obama: Gestionarea crizei de către Trump este „un dezastru haotic absolut“

Coronavirus - Barack Obama: Gestionarea crizei de către Trump este „un dezastru haotic absolut“

Replica API 11 mai 2020 | 00:00 1132

Fostul preşedinte american Barack Obama a declarat că modul în care succesorul său Donald Trump a gestionat noua pandemie de coronavirus este un ''dezastru haotic absolut'', au informat sâmbătă media americane, relatează AFP, citată de Agerpres.

Barack Obama

Această critică vehementă a fost făcută de fostul preşedinte democrat vineri seara în cadrul unei convorbiri telefonice de o jumătate de oră cu foşti colaboratori ai guvernului său şi din care Yahoo News a obţinut o înregistrare.

Barack Obama invocă în special răspunsul la criza sanitară pentru a justifica necesitatea de a alege lideri buni şi de a-i chema pe foştii consilieri să investească în campania lui Joe Biden, fostul său vicepreşedinte şi candidat democrat la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

"Alegerile viitoare, la toate nivelurile, sunt importante deoarece nu vom înfrunta doar un individ sau un partid politic", a spus Obama, potrivit surselor citate. El consideră că adevăratul adversar sunt ''tendinţe pe termen lung'' precum ''a fi tribal, divizaţi, a-i vedea pe ceilalţi ca duşmani'', tendinţe care riscă să caracterizeze ''viaţa americană''.

Încă foarte popular în rândul democraţilor, Barack Obama a lăsat deja să se înţeleagă că miliardarul republican ''a respins avertismentele'' cu privire la riscurile unei pandemii.

Donald Trump este acuzat de criticii săi că mai întâi a minimalizat ameninţarea, apoi a dat instrucţiuni contradictorii şi confuze, între apelurile la prudenţă şi graba în ceea ce priveşte redresarea economiei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mars in mormant cu tine, mirositor de chiloti ai lui obama si hylary-pedofili din Pizza Gate!!! pe obama sa il futa in cur o gorila mascul in calduri dupa ce masculul gorila a fost tinut 2 luni langa femele gorile in calduri!
2
0
Trump este primul presedinte clovn al SUA. Americanii isi dau seama de dezastrul la care sunt supusi cam tarziu
2
5
Asta este Hussein Barry?Il asteapta ani grei de puscarie poate chiar pedeapsa pe viata!SAPTAMANA ASTA mai vorbeste si el dupa sapt asta "e gata " si el si Hillary si restul de pedofili clienti ai pizzeriei PIZZA COMET Washington DC
5
1
A mers mult mai bine si merge sub Donald Trump.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272