REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

CORONAVIRUS: Situația actualizată la Constanţa

CORONAVIRUS: Situația actualizată la Constanţa

Replica API 12 martie 2020 | 10:06 9309

Potrivit reprezentanţilor Instituţiei Prefectului din Constanţa, la nivelul judeţului 13 persoane se află în carantină, 585 în autoizolare, iar o singură persoană rămâne confirmată cu Coronavirus. Starea de sănătate a pacientului este bună!

De asemenea, Primăria Municipiului Constanța desfășoară acțiuni de informare și prevenție în tot orașul pentru prevenirea infectării și răspândirii noului coronavirus, COVID-19.

Echipe mixte formate din polițiști locali și inspectori ai Serviciului de Sprijinire și Îndrumare Asociații de Proprietari din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au început de ieri după-amiază să lipească afișe de informare în scările de bloc din oraș. Acțiunea a demarat din cartierul Tomis Nord și va continua în aceste zile în toate cele 4.500 de scări de bloc de pe raza municipiului.

Președinții de asociații de locatari au fost sfătuiți să convoace ședințe cu administratorii de blocuri și proprietarii pentru ca toată lumea să fie informată despre măsurile impuse de această situație.

Igiena mâinilor este una dintre cele mai importante măsuri, la fel și evitarea spațiilor aglomerate.

Primăria Municipiului Constanța face un apel către întreaga populație să respecte cu strictețe normele de igienă și să nu ia în considerare decât informațiile venite de la autoritățile abilitate.

Cetățenii care doresc informații despre situațiile legate de COVID-19 pot apela numărul 0800.800.358.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest virus vine provine din liliacul lui satan de il avea in chiloti
0
0
Cu masssiniiile straiiile tot greobiani
0
0
Primar, presedinte CJ si toti magarii politici care nu au facut nimic si si-au batut joc de banii publici, cum va simtiti acum? Aveti o urma de constiinta, bai nenorocitilor? Nici macar acum nu faceti nimic! Sper sa aveti parte de tot raul pe care l-ati facut acestui oras! Va veni vremea cand veti da socoteala, hoti parveniti!
2
0
Cum poti sa sfatuiesti lumea sa faca sedinte? Cand peste tot se recomanda sa nu se stranga persoane mai multe la un loc? Ce tampenie.
6
1
Lasati pensionarii in pace ca si voi veti fi ca ei principala provlema sunt penalii care s-au intors din germania si italia si nu sunt monitorizati de autoritati. Trebuia facute liste cu infeactorii si monitorizati pe intreaga sedere. Azise laudau in zona Mircea cel Batran Profi ca au venit din Italia.
4
0
vin boschetarii,rapanosii,bolnaviu,pomanagiii care n.au dat un leu la sanatate sa ne imbolnaveasca si sa.i tratam moca,pe vanii nostri! Daca ai alta boala spitalele sint ticsite de rapanosi!
12
1
..din pacate insa, doar oameni nevinovati. Ungaria a declarat stare de urgenta si au inchis granitele cand aveau doar 15 cazuri. Noi avem aproape 50 si abia incepem sa luam masuri. In minutul in care in Italia s-a instalat focar de virus, Romania trebuia sa intre in autoprotectie si sa blocheze tot ce vine de acolo. Noi am lasat zeci de mii de capsunari sa intre in tara desi stiam bine ca in Italia sunt poate mai multi romani decat au ramas aici. Acum e tarziu, ce vedem zilele astea e doar varful ice-bergului ce na va lovi in curand. Protejati-va voi pe voi, ca in rest nu va protejeaza nimeni!
21
1
Doi pompieri de la fripis veniti din roma acum cateva zile, sunt la munca
13
2
Pensionaretul sa mai stea pe acasa, in continuare supraaglomereaza mijloacele de transport in comun, favorizand transmiterea virusilor! Includeti si aceasta masura in educarea lor prin distribuirea de materiale educative pe timp de pandemie.
25
4
o linge bine de tot
9
5
Cel mai bine ar fi sa sunati la 112 si sa-i turnati pe aia care au venit recent din Italia. Sa-i bage pe toti la Poarta Alba in carantina.
30
3
din kogalniceanu si cuza voda au venit acasa. Imputii sau intors si fac paranghelii. scuipati in gura la copii baratii dracului. Nu ia inchis nimeni - umbla liberi
23
2
ca v chitac ar fi suspect de coronavirus si s-a autoizolat?
7
11
octombrie 2018, Centrul Johns Hopkins pentru Siguranta Sanatatii impreuna cu Fundatia Bill and Melinda Gates, cu toate ca nu exista nicio amenintare de pericol pandemic, au organizat si gazduit asa numitul "Event 201" un exercitiu de simulare a unei pandemii de grad innalt.
12
6
inchideti institutiile, magazinele si granitele cel putin 2 saptamani cat mai repede
33
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272