REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

'Corturile' romilor din cartierul Palas AU FOST DEMOLATE! VIDEO

'Corturile' romilor din cartierul Palas AU FOST DEMOLATE! VIDEO

Replica API 18 iulie 2018 | 13:46 601

Gata cu barăcile familiilor de romi care locuiesc pe strada Munţii Tatra din cartierul constănţean Palas! Poliţiştii locali acţionează în cursul zilei de marţi, 17 iulie a.c., pentru demolarea caselor improvizate de familiile care locuiau în zonă. Spre mulţumirea vecinilor care locuiesc chiar pe strada respectivă, oamenii legii eliberează terenul public de cei care locuiau în acea zonă de mai bine de 15 ani.

"În acest moment, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locala Constanța în colaborare cu inspectori ai Serviciului de Igienă Publică din cadrul Primăriei municipiului Constanta și lucrători ai firmei de salubrizare SC. Polaris M Holding acționează în sistem integrat pe strada Munții Tatra din cartierul constanțean Palas, în scopul salubrizării și menținerii curățeniei zonei, depistării persoanelor care locuiesc în zonă și care nu dețin forme legale.", au precizat reprezentanţii Poliţiei Locale Constanţa. De asemenea, oamenii legii verifică legalitatea construcțiilor și deființarea adăposturilor din lemn, improvizate ilegal pe domeniul public al municipiului Constanța.

Reamintim că la data de 8 mai a.c., poliţiştii locali, împreună cu jandarmi de la Gruparea Mobilă „Tomis” Constanţa, cu inspectori ai Serviciului de Igienă Publică şi lucrători de la firma de salubrizare Polaris M Holding au „descins” din nou pe strada Munţii Tatra. Scopul acţiunii a fost de a identifica persoanele care locuiesc în zonă fără forme legale, care cresc animale pe domeniul public, pentru verificarea legalităţii construcţiilor care încep să „răsară” în locul vechilor barăci, şi mai ales pentru salubrizarea şi menţinerea curăţeniei zonei respective.

Paula SOLOMON

VIDEO

Citeşte şi: https://www.replicaonline.ro/foto-curatenie-la-tabara-de-nomazi-de-pe-strada-muntii-tatra-din-constanta-354668/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa vina ceilalti romi!aia cipanizati care fac blocuri
1
0
De cum intri in Ct cu trenul,tot prin zona aia,vezi munti de gunoaie.Hei primaria,cine se ocupa de ele?
3
0
Tigani sau nu,toti cei de pe teritoriul tarii trebuie sa respecte aceleasi legi. Daca se va aplica legea ferm si fara favoritisme de nici un fel,vom incepe sa ne indreptam spre o democratie. Pana atunci doar ne dam rotunzi .
5
0
PENTRU PARAZITI FOLOSITI GAZ SARIN
7
0
Eu zic sa ne scoateti pe noi, romanii, din casele noastre si din din cartier si sa-i aduceti pe ei in Henri Coanda!
3
0
Adio Romania. Bun venit RROMania patria tiganilor
5
1
Sa fie mutati in Henri Coanda
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108