REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Cozonac mucegăit, la vânzare în magazinul Profi din Mangalia!

Cozonac mucegăit, la vânzare în magazinul Profi din Mangalia!

Replica API 24 decembrie 2018 | 22:15 1194

Aveți mare grijă când cumpărați produsele de sezon, și nu numai! O clientă a magazinului Profi din Mangalia a vrut să cumpere un cozonac, așa că a mers la raionul care avea expus acest produs.

Mare i-a fost mirarea când a văzut că unul dintre cozonaci era mucegăit. Femeia nu a ezitat și a postat fotografii cu produsul, pe care le-a postat pe o pagină de socializare, pentru a atenționa clienții magazinului să fie cu ochii în patru.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
normal ca are salariul mic, dar cum sa negocieze cu patronul daca sindicatele pe ramura au fost desfiintate pe vremea lui basau boc pdl-pnl actualii opozanti si nimeni nu a obiectat nimic? ai vazut sindcat de magazin? daca cere mai mult ii arata usa! asa ca se razbuna cum poate!
1
0
care sunt ,,alea"?
0
0
Ce vina au ei ? Daca nu s-a vandut craciunul trecut!
3
0
trebuie sa fie produs traditional cu origine de tara,de cand painea,cozonacii se fac din orice numai din faina de grau nu acestea mucegaiesc si pe timp de iarna nu spun vara cand produse de panificatie la jumatea termenului de valabilitate sunt deja mucegaite,de la mancarea asta provin toate bolile care ne macina,muiepsde
1
0
CINE VA OBLIGA SA CUMPARATI DE LA PROFI ,LIDL,KAUFLAND ? MAGAZINE CU ACTIONARI ROMANI NU SUNT ?
4
1
Deci daca eram in cauza, primul lucru poze produsului,il cumparam sa am dovada provenientei, apoi instiintat seful de magazin dupa care opc-ul si nu ma miscam de acolo pana nu veneau in control.In Romania se fac bani frumosi cu produse expirate, mucegaite, atinse de rozatoare,etichete inselatoare pe banii nostri.Mergeti la Penny de pe Oituz sa vedeti ce brambureala de preturi gasiti.Eticheta de ceapa verde sub varza murata, hartie igienica la 150 m cu pret de 7 si ceva, iar la casa 15 lei, multe produse fara eticheta de pret, iar daca vrei un produs faci slalom cu ochii sa vezi ce pret are.
3
1
Prima vina, responsabilii de raft. Poate s-au plictisit sa lucreze si trebuie concediati. Probabil salariul e cam mic ca nu sunt bugetari.
11
0
O gospodina adevarata isi face cozonacul acasa , tot ce e in comert are la baza prafuri si sint facute cu 6 luni inainte de sarbatori , vorbesc in cunostinta de cauza .
9
6
faceti reclama toata lumea stie ca la profi asta e specialitatea casei
3
2
Cum sa nu fie cozonac ? Nu o fi obuzier .
5
0
nu e cozonac
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212