REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.7° Constanța Sâm., 11 Mai 2024
Anul XX Nr. 6726
9.7° Constanța Sâmbătă, 11 Mai 2024 Anul XX Nr. 6726
 

Credeți că înfățișarea municipiului Constanța începe să se schimbe în bine?

Credeți că înfățișarea municipiului Constanța începe să se schimbe în bine?

Replica API 29 iunie 2019 | 23:12 297

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care ar fii schimbarile in bine ? In primul rand municipiul Constanta are urgent nevoie de locuri de parcare . Constanta este sufocata de constructii si mizerie .
1
0
Ar trebuii introduse troleibuzele si Tramvaiele pe care PSD CONSTANTA CU MAZARE SI GASCA CONSTANTINESCU SI STROE AU DISTRUS-O CICA POLUAU.
1
1
De raul facut de mafio-sefimea acestui oras nu mai vorbim. E legenda deja. Dar ... Mers in parc cu copiii la plimbare. O tinerica la vreo 20 de ani, imbracata bine, arunca un ambalaj spre un cos, dar hartia aterizeaza la 1m distanta. Apoi, hahaind intre prietene zice Eh! Asta e! vazandu-si apoi de drum linistita. Iar 90 la suta dintre constanteni sunt la fel de nesimtiti.
7
0
Iar fetele de la Polaris stau la vorba
0
0
de ce nu scrieti ca hitlerista de Adina Florea a luat iar muie la numirea pe functie !
3
1
Cit timp machedoni nu sunt expulzati orasul va mirosi urit
5
1
Unul din cele mai mizerabile orase din Roamania!
7
0
Blocat Grivitei,zona peninsulara,popici da,parcari ba ,la locale mui3 cu perje!
1
1
Da. Infatisarea orasului constanta a inceput sa se schimbe intr-un fetesti de patru ori mai mare.
10
0
Constanta, wc-ul excrementelor canine! Nu exista mp fara un cacat de caine !
14
2
precum Lidia de mai jos, cu doi neuroni ce se zbat din greu sa scoata ceva coerent dar totusi nu reusesc. Si ne mai intrebam de ce arata Constanta in halul asta. Omul sfinteste locul. Bineinteles, nu cel crescut sub pietre, in pesteri sau cu lupii prin paduri.
7
2
@Lidia ,Trotuarele sunt pentru pietoni nu pentru masini .Intreaba mai bine de ce nu exista parcari.
9
1
fara litoral, Constanta nu era decat un Mizil mai mare.....
12
2
Constanta nu are parcuri, devine un munte de blocuri. Sa vedeti Timisoara cate parcuri are si apoi sa faceti comparatie. Ne mai face reclama litoralul si poate nici ala uneori.
15
1
de ce am impresia ca esti un dobitoc
10
3
Constanta e a constantenilor. Acestia sunt needucati - nu primarul arunca gunoaiele oriunde, nu el trebuie sa faca frumoasa zona din fata casei, cei care construiesc aiurea nu sunt patagonezi ci constanteni; tot ei circula haotic, accepta sa se construiasca bloc peste bloc fara parcari apoi se plange ca nu are unde-si pune masina...
11
16
Este o mizerie si o tiganeala betonata.Vreti orsa frumos,uitati-va la Varna.parc de 10km
18
0
Odata slutita . Este imposibil sa mai revina la ce a fost odata . Au reusit jigodiile psd-iste sa sluteasca un oras care odata era mandria noastra . Sa construit haotic , lipsa locurilor de parcare , mizerie , parcuri neingrijite . locuri de joaca transformate in blocuri sau magazine . Daca nu ne vom mobiliza , daca nu ii vom trimite la mama dracului pe psd-isti , sa nu ne asteptam la ceva mai bine .
21
5
Trecand peste faptul ca aspectul frumos tine de oamenii cu simt estetic ,care se ocupa de asa ceva si din pacate omenii nu sunt luati in seama,mai vorbim si de locuitorii care isi bat joc de ce exista deja. Gunoaie si chistoace aruncate ,flegme,stricaciuni de dragul de a face rau,toate astea chiar nu tin de primary si nici Dragnea nu e de vina.
21
5
DA.mai ales dupa latura data pentru tintari
10
0
da ce, si-a dat demisia Fagadau si consilierii constanteni ? intrebare pusa de dragul intrebarii.
19
2
In special str St cel mare plina de cersetori tigani cu banci murdare de gainati sitisnitoare care nu funct dar sint plina de gunoaie pericol de infectie
29
1
La constanta s-au ingradit drepturile cetateanului posesor de autoturism.Au ingradit toate trotuarele cu stilpi, fapt pentru care nu-I permite cetateanului sa se deplasezeze cu autoturismul la vreo instittie in oras.O mare vafacere cu achizitia de astfel de stilpi.
16
14
Da au infrunzit copacii . E mai vesel ca iarna .
29
0

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389