REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CRIMĂ LA MURFATLAR! Femeie ucisă de soţ, cu mai multe lovituri de cuţit!

CRIMĂ LA MURFATLAR! Femeie ucisă de soţ, cu mai multe lovituri de cuţit!

Replica API 2 iulie 2018 | 12:35 1181

Cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţa Constanţa au fost sesizate, duminică seara, să intervină de urgenţă la Murfatlar! O femeie în vârstă de 47 de ani a fost înjughiată în gât. Conform primelor informaţii, soţul femeii ar fi agresat-o. Din păcate, femeia a decedat!

Conform oamenilor legii, în jurul orei, 20.52, un bărbat de 46 de ani, din oraș Murfatlar, a sesizat poliția despre faptul că și-ar fi ucis soția, în vârstă de 47 de ani, cu mai multe lovituri de cuțit, cei doi aflându-se în divorț. Bărbatul în cauză a fost identificat de polițiști la fața locului și a fost reținut. Polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc acest eveniment.

În urmă rămâne un copil orfan de mamă!

Potrivit oamenilor din Murfatlar, femeia ucisă se numea Cristina, iar pe soţ - Laurenţiu A. "Rămâne în urmă un copil şocat toată viaţa din cauza unui bărbat acoolic, chipurile gelos! Ea muncea la fabrica de saci să îl întreţină pe el...", au comentat oamenii din Murfatlar.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum as putea sa ma urinez si eu pe tine dom Stelica
1
0
ala este stelica scriosteanu ,mare excroc
0
1
Sarmanul copil ramas orfan. Dumnezeu o sa il ajute sa treaca peste si sa ramana un barbat bland, sa si intemeieze o familie si sa fie fericit. Sa nu se lase coplesit de sentimente de furie, ura. Sa incerce sa traiasca frumos pentru mama lui care il va veghea toata viata lui de sus. Fa ti mama mandra! Doamne ajuta l
1
1
Biata femeie! Ce drept are acest psihopat sa curme viata acestei femei?Astfel de fapte trebuiesc grav pedepsite pt a preveni alte cazuri de violenta domestica! Cui sa faci asa ceva unei alte persoane,dar mai ales mamei copiilor tai??? Acestia nu sunt oameni,dar nici bolnavi mintal nu cred ca sunt. De ce nu isi fac rau lor??? Crima cu premeditare.
2
0
greseala ai facut mie mia fugit dana cu soferul cu masina de lemne si cu banii dupa trei tiruri am depus divort cu copil mic si am iertato ce sa fac bani se strang greu chiar daca lumea din sat rade ,ghici cine sunt? sa va vad daca sunteti destepti
3
2
Conteaza cine este victima. Poate sa fie o ruda persoana care intreaba. Pana nu stii numele victimei nu ai de unde sa stii. Rai mai sunteti
5
3
Laurentiu apostol se cheama croliminalul .
2
0
Trebuie stiuta persoana !!!! Sa fie data la Tv !
2
2
Ce mai conteaza cine este victima sau criminalul.Fapta este oribila si de neconceput. Cu ce drept sa iei viata cuiva?
11
2
Nu poti dormi daca nu afli?
5
8
Cine este persoana?
3
6
Despre cine este vorba?
3
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218