REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.5° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

CRIMĂ pe fondul GELOZIEI! L-a omorât în BĂTAIE pe cel cu care concubina sa întreținea relații sexuale pe bani!

CRIMĂ pe fondul GELOZIEI! L-a omorât în BĂTAIE pe cel cu care concubina sa întreținea relații sexuale pe bani!

Replica API 8 ianuarie 2019 | 00:00 386

Cătălin D. a fost condamnat la 11 ani și 4 luni de închisoare pentru violare de domiciliu și omor. Decizia Tribunalului Constanța nu este definitivă și deja a fost depus apel, urmând a se judeca.

”Pentru săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu în variantă calificată condamnă pe inculpatul D. Cătălin la o pedeapsă de 1 an închisoare. Pentru săvârşirea infracţiunii de omor condamnă pe inculpatul D. Cătălin la pedeapsa de 11 ani închisoare. Contopeşte pedepse aplicate inculpatului, astfel că acesta va executa pedeapsa cea mai grea de 11 ani închisoare la care adaugă sporul de o treime din totalul celeilalte pedepse, de un an şi anume 4 luni, astfel condamnă inculpatul D. Cătălin la pedeapsa de 11 ani şi 4 luni închisoare”, potrivit minutei judecătorești. În plus, inculpatul trebuie să plătească către partea civilă suma de 4000 euro în echivalent lei la data plăţii (constând în 2000 euro despăgubiri civile-reprezentând daune morale şi 2000 euro despăgubiri civile-reprezentând daune materiale). Potrivit rolii.ro, în dimineața de 18 august 2018, în jurul orelor 5:00, inculpatul a pătruns, fără drept, în locuința victimei I.I., din orașul Hârșova, unde, pe fondul unui conflict generat de sentimente de gelozie, acesta căutând-o pe concubina sa M.N., care întreținea relații sexuale contra unor sume de bani cu I.I., i-a aplicat acestuia din urmă mai multe lovituri cu pumnul în zona capului, fapt ce a cauzat decesul victimei, urmare a asfixiei mecanice, consecința obstrucției căilor respiratorii, prin aspirat sangvin în cadrul unui traumatism complex de masiv facial cu fractură bipolară de mandibulă oszigomatic bilateral și piramidă nazală. Inculpatul și-a recunoscut fapta. Precizăm că inculpatul avea o relație de concubinaj cu M.N. de circa 4 ani de zile și că știa (așa cum a declarat femeia) de relația ei cu numitul I.I., cu care întreținea raporturi sexuale contra unor sume de bani, în genereal câte 100 de lei. Numai că, în acea noapte, femeia a rămas la I.I., iar Cătălin D., care este cunoscut ca un consumator de băuturi alcoolice și o fire violentă, după cum a spus concubina sa, a venit foarte nervos, luându-l la bătaie pe I.I., pe care l-a lovit cu pumnul în zona feței până ce l-a lăsat lat.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu va grabiti sa comentati. Scrie clar ca decizia nu este definitiva. Fiti convinsi ca la calea de atac, creste ''scorul''.
3
0
11 ani pt omor... incredibil... poate deveni o meserie asta. oricum din 11 ani face maxim 6-7 si iese si cu bani pt conditiile ,,inumane. RUSINE JUSTITIEI!!!
15
0
Si-a omorat sponsorul cand tiribomba e de vina ,nu place cartea,nu place munca dar pretentii cat casa.Cam subtirica pedeapsa!
20
0
Omor cu premeditare si ia doar 11 ani? Hmmm. Altul face ucidere din culpa si ia mai mult. Doamne fereste.
25
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272