REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

'Criminalul cu ciocan', declarații: Nu mi-am dat seama, am luat jumătate de pastilă seara

'Criminalul cu ciocan', declarații: Nu mi-am dat seama, am luat jumătate de pastilă seara

Replica API 10 august 2022 | 19:25 4007

Bărbatul care şi-a măcelărit familia în Brașov a ajuns miercuri în faţa judecătorilor care au decis arestarea "criminalului cu ciocan" pentru 30 de zile.

Ca şi în cazul audierilor susţinute în faţa procurorilor, criminalul a vorbit tare şi răspicat şi în faţa instanţei. „Am avut discernământ diminuat, nu mi-am dat seama perfect, aveam tot felul de frici, am luat jumătate de pastila seara”, a declarat acesta judecătorilor, potrivit Antena 3, citată de stiripesurse.ro.

La aflarea deciziei, a spus că nu face recurs: „sunt de acord pentru că nu am unde să mă duc!” Între timp, la locului crimei din Bascov a revenit un echipaj de cercetare criminalistică.

Armele crimei de la Bascov au fost un ciocan și mai multe pietre, iar imaginile de la locul masacrului i-au șocat până și pe anchetatorii cu zeci de ani de experiență.

Surse din anchetă spun că el a acționat în toiul nopții. Acesta și-ar fi omorât prima dată părinții și fratele, după care a așteptat dimineața, când cumnatul său urma să plece la muncă.

Imediat ce acesta a plecat, criminalul a dat năvală în casa surorii lui, pe care au ucis-o cu sânge rece. De asemenea a ucis-o și pe fiica acesteia, în vârstă de numai cinci ani. Bărbatul ar fi omorât-o pe fetiță pentru că nu purta lănțișorul de aur pe care i-l făcuse cadou.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in piata publica si lasat sa-l manince ciorile. Mediatizata apoi procedura sa afle si ultimul psihopat. Nu deveniti colaboratori cu aceste specimene, domnilor guvernanti!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108