REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Cristian Cîrjaliu: O să câștig alegerile cu foarte multe procente. Îi spulber pe toți! Video

Cristian Cîrjaliu: O să câștig alegerile cu foarte multe procente. Îi spulber pe toți! Video

Mirela PASCAL 15 aprilie 2024 | 00:00 2473

Cristian Cîrjaliu, primarul din Agigea, s-a aflat în studioul Replica, unde a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre proiecte, alegeri, candidați. Și, pentru că tot am adus vorba despre candidați, Cîrjaliu a ținut să-l aducă, din nou, în discuție, pe adversarul său de la Agigea, Gabriel Ciobanu, fost membru USR, în prezent candidat PNL. Primarul din Agigea a venit în studioul Replica cu un „accesoriu“, codul administrativ, pe care ar trebui să-l viseze toți primarii și cei care conduc instituțiile statului.

Cristian Cirjaliu: O sa castig alegerile cu foarte multe procente. ii spulber pe toti! Video

Am venit pregătit pentru o lecție de administrație publică locală și poate cine este interesat și vrea să candideze pentru funcția de primar poate să înceapă cu această carte, este codul administrativ. Este în atenția administratorilor statului, respectiv în atenția reprezentantului Guvernului, nu prea respectă ce scrie în această carte“, spune Cîrjaliu.

Palaz și Huțucă au bătut palma cu unul care a vândut droguri și care dădea plicuri cu otravă de șobolan să se drogheze copiii

Cristian Cîrjaliu a vorbit, în debutul interviului, despre candidații PSD pentru Primăria Constanța și Consiliul Județean. „Candidații PSD-ului sunt foarte buni și foarte valoroși. Domnul doctor Grasa este în PSD de aproximativ 20 de ani. Doctorul Grasa nu a vândut niciodată droguri și nici nu a luat terenurile altcuiva, adică terenurile unităților administrative teritoriale pentru a le trece așa printr-o suveică către anumite persoane. Domnul Grasa are șanse în fața lui Mitroi, doctorul Cătălin Grasa are foarte mari șanse să fie noul președinte al Consiliului Județean“. Totodată, primarul din Agigea și-a îndreptat atenția și asupra lui Gabriel Ciobanu, candidatul PNL la Primăria Agigea, fost membru USR-ist. „Omul a avut butic de etnobotanice  și acum bate palma cu domnul Claudiu Palaz. Apropo, domnule Claudiu Palaz, ăla vindea droguri pe Pandurului și demolați magazine, și acum faceți poză cu el și dați mâna? E poză pe Facebook cu Palaz cu Huțucă. Adică eu să mă cobor la nivelul meu... am bătut acum 10 ani cu pumnul în masă spunând „NU drogurilor” și acum vin și dau mâna cu unul care a vândut droguri și care dădea acele plicuri cu otravă de șobolan să se drogheze copiii și le spunea că le face bine?“, a spus Cîrjaliu, făcând referire la momentul anunțului Alianței Dreapta Unită privind candidatul ADU la Primăria Agigea. „Îi spulber, nici nu există“, spune Cîrjaliu, referitor la contracandidații săi.

Cristian Cirjaliu: O sa castig alegerile cu foarte multe procente. ii spulber pe toti! VideoGabriel Ciobanu și Claudiu Palaz

Pe atunci, Ciobanu era la USR... Palaz a dat mâna cu Ciobanu iar, după câteva zile, Bogdan Huțucă s-a fotografiat în aceeași ipostază, când Ciobanu a migrat la PNL.

Cristian Cirjaliu: O sa castig alegerile cu foarte multe procente. ii spulber pe toti! VideoBogdan Huțucă și Gabriel Ciobanu

Cîrjaliu îl face praf pe Robert Șerban

Cristian Cîrjaliu a vorbit, în studioul Replica, și despre primarul din Eforie, care a pierdut banii pentru un proiect europeni. Iată ce zice primarul din Agigea despre colegul lui: „O să câștig alegerile în anul acesta 2024 cu foarte mult procente peste contracandidații mei. Eu, Cristi Cîrjaliu, am demonstrat că am învățat administrație publică și știu să construiesc școli, dispensare, știu să fac grădinițe deci aceste lucruri sunt palpabile. Le-am demonstrat. Acum câteva zile, ziarul Replica a scris un articol despre un coleg de al meu, că a pierdut o finanțare pe fonduri europene - înființare centru de excelență Carmen Silva, valoarea proiectului 4 milioane de euro. Măi, oameni buni, cum să pierzi 4 milioane de euro? 4 milioane de euro îi plătesc oamenii, cetățenii Eforie din buzunarul lor. Eu, la Agigea, am construit o școală, aproximativ la același nivel, am dus-o la bun sfârșit, am un an de zile de când am pus-o în funcțiune, copiii învață, toată lumea e fericită. Sunt un exemplu de bune practici în administrația publică locală și știu să atrag fonduri europene. Disperarea lor, faptul că nu au făcut nimic, sunt niște distruși, habar nu au pe ce lume sunt. De ce au pierdut, domne, banii? Eu vorbeam de Agigea, deci cei care s-au unit ca să îl dea pe Cîrjaliu jos sunt vai de mama lor.“

Mai multe, urmăriți în VIDEO de mai jos:

Ce ar însemna pentru PSD să piardă alegerile locale? „La primăria Constanța am mare încredere în Horia Constantinescu, am încredere că va câștiga această primărie. Este un tip foarte aplicat și un foarte bun manager, omul merge pe rezultate. Întotdeauna când te înscrii la un meci de fotbal sunt două alternative, victorie sau înfrângere. De obicei când sunt două echipe și competițiile la nivel de administrație publică sunt exact ca niște echipe de fotbal și sunt două soluții, ori te pui cu burta pe carte și înveți, ori atragi noi jucători în echipa ta. Dar nici o dată eu n-am auzit vreo echipă să dezerteze. Există și posibilitatea să câștigăm, câștigăm cu 60%. Câștigăm alegerile locale la nivel de municipiu, consiliu județean și tot ce înseamnă administrație publică”, spune Cîrjaliu.

Cristian Cirjaliu: O sa castig alegerile cu foarte multe procente. ii spulber pe toti! Video

Ce proiect are Cristian Cîrjaliu pentru următorul mandat? „Unul dintre proiecte este construirea creșe în localitatea Agigea, acolo există finanțare, există achiziție publică, dar din motive pe care eu nu le cunosc Compania Națională de Investiții nu a dat încă ordin de începere a lucrărilor. Nu știu de ce, am depus nenumărate adrese către CNI. Urmează lucrări de asfaltare... În Lazu, am depus proiect pentru o școală, această investiție trebuie să fie supusă spre aprobare, mai avem acolo canalizarea depusă pe patru proiecte. Eu sper să începem cât de curând această lucrare, ca să terminăm odată și cu această dispută. Vreau să introduc un proiect cu transport gratis în comun pe raza localității Agigea, să obțin toate avizele necesare, proiect care va lega cele patru sate ale localității Agigea și va face joncțiunea lângă municipiul Constanța”, a spus primarul din Agigea.

Urmăriți interviul INTEGRAL în materialul VIDEO de mai jos:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272