REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Csampar, criminalul care a îngrozit România, vrea să devină influencer! Video

Csampar, criminalul care a îngrozit România, vrea să devină influencer! Video

Replica API 26 mai 2022 | 21:57 10329

Marius Csampar, unul dintre cei mai sadici criminali în serie din România, a fost eliberat condiționat după 22 de ani de detenție, în 2020, chiar dacă era condamnat la 99 de ani de închisoare. Însă, după ce s-a văzut liber, omul s-a angajat la Administrația Domeniului Public din localitatea de domiciliu și, în paralel, și-a propus să devină influencer. Și-a deschis un canal de youtube și se vrea în top pe Tik Tok. Însă, ce să vezi: pe Tik Tok a dat piept cu realitatea, în sensul că oamenii au început să-l ia la mișto și să-l jignească, lucruri care nu au fost pe placul lui Csampar.

Marius Csampar

Marius Csampar a comis 6 crime în perioada 1994 – 1997. Rămas orfan la 12 ani, acesta s-a înhăitat cu persoane dubioase și se apucase de tâlhării, în special în zona Gării de Nord din București. Una dintre crime a vizat un membru al găștii, care a cerut și el parte din furtișaguri, amenințând că, în caz contrat îi va da în vileag. Individul a fost atras într-un canal de termoficare, iar Csampar împreună cu o altă persoană au început să-l bată și l-au decapitat. ”L-am apucat cu mâna de cap şi cu mâna dreaptă i-am tăiat complet capul, pe care l-am aruncat în lacul IOR, iar corpul l-am ascuns într-un canal. Locul exact sau mai multe detalii le voi prezenta când voi fi dus la locul faptei”, este declarația lui Csampar, din dosarul 1109/2000 – Tribunalul Bucureşti.

Marius Csampar, supărat pe live, pe Tik Tok

Apoi a intrat în casă, în Balotești, peste o femeie la care stătuse în gazdă, pe care a bătut-o pentru a-i fura banii. Însă, i-a furat doar mâncare. Femeia a murit la spital. Csampar a declarat că e singura victimă de care-i pare rău, că nu a vrut s-o omoare, ci doar să-i fure banii, pentru că, atât cât a stat la ea în gazdă, l-a ajutat.

Și, astfel, crimele au continuat. Pe listă a fost un om al străzii, care era în gașca de tâlhari a lui Csampar, și care și-a pus deoparte mai multe bunuri. ” M-am încălecat peste el şi l-am lovit cu una dintre cărămizi în zona capului. În timp ce loveam, mi-a scăpat cărămida din mână şi am luat o altă cărămidă, cu care am continuat să lovesc tot în cap. Am aruncat cărămida în timp ce mă ridicam de pe el, i-am mai dat câteva picioare”, a declarat Csampar. Și, în acest mod, el a comis 6 crime, pe care le-a recunoscut și descris în detaliu.

A fost condamnat la 99 de ani de închisoare și eliberat condiționat în 2020.

Marius Csampar, luat la mișto pe live, pe Tik Tok

Luat la mișto în cariera de influencer

Marius Csampar s-a angajat la scurt timp de libertate, la Administrația Domeniului Public din localitatea de domiciliu (pe care o ține secretă). Însă, în paralel, și-a propus să devină influencer. Și-a deschis un canal de youtube și vrea să fie în top pe Tik Tok. Doar că realitatea l-a lovit din plin. După numeroasele jigniri pe care le-a primit la liveurile de pe youtube, iată că, în noaptea de 24 spre 25 mai, jignirile și miștourile au curs pe Tik Tok. Persoanele aflate în topul platformei au intrat live cu Csampar și l-au făcut criminal, pușcăriaș, ironizându-l: ”Ce ar fi să vin să-ți dau lame în gât? Cum, mă, apari tu aici când ești ce ești??”.

Csampar s-a chinuit să-și păstreze calmul, nu a reușit tot timpul, însă a avut de partea lui și persoane care i-au luat apărarea.

Tot scandalul de pe Tik Tok puteți urmări în videoclipurile de mai jos:

Video 1

Video 2

Video 3

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru ca nu exista o lege care sa interzica aparitia acestora in spatiul virtual acestor infractori. De aici vine degradarea societatii, pentru ca ai nostri copii se uita la asemenea indivizi.
0
0
ideea e pe udrea si oprescu sa ii tineti in parnaie nu pe a**a
0
0
ERONAT ! NU EL ISI DORESTE, VOI L ATI FACUT CELEBRU CA SI PE MULTI ALTI, LE DA TI IMPORTANTA ACESTOR NULITATI, FACETI CUMVA MERGETI PRIN SCOLI SALVATI COPII DE LA DEZASTRU ACTUAL DROGURI TIGARI BAUTURA COPII DE 14 15 SATULI DE VIATA
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212