REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Cu maşina la plimbare pe plaja din Mamaia

Cu maşina la plimbare pe plaja din Mamaia

Replica API 4 ianuarie 2020 | 15:01 312

Deși este interzis să intri cu mașina pe plajă, deseori avem exemple de șoferi teribiliști care sfidează legea.

Cum este şi cazul şoferului maşinii din imagine surprins, pe 30 decembrie, pe o plajă din zona Mamaia Nord, în timp ce se plimba nestingherit pe malul apei.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muie igor,multa
2
0
Ziceti merci ca idiotul n a taiat porcul pe plaja.
3
1
Ii dadea si el o mwe
1
5
Sa presupunem ca unu o violeaza pe ma-ta. Altul vede si si spune politiei ce a vazut. A sifonat? Sau a facut ce trebuia sa faca? Pentru cei redusi mental a sifonat. Asta e nivelul lor de lighioane needucate.
15
2
E sarbu nb
0
1
nu sint teribilisti.Sint prosti! Au gasit o traseista si.i arata marea din tigaia lui.Atit ii duce mintea,barbosi analfebeti tatuati borfasi!
11
1
Unde-i lege nu -i tocmeala.Uite asa cate unul mai cu mot in frunte incalca reguli de circulatie, de parcare, de liniste publica...si reguli nescrise dar care tin de educatie si bune maniere:de respectare a unei persoane in varsta, acordare un loc unei persoane cu nevoi speciale, de a ajuta in general ...Si tot noi suntem de vina ca toleram.Foarte bine a facut cel care a publicat, asta inseamna atitudine impotriva unuia care se crede mai presus de lege.Si sper sa -si primeasca si pedeapsa, nu doar reclama de vedeta.
20
2
Pt cretinii care cred ca daca dai dovada de simt civic, inseamna sa " sifonezi" ! Bai golanilor, cu permise luate dupa 3-4 examinari, si atunci din mila, daca legea spune ca nu ai voie , nu ai si gata. Daca o incalci, platesti! Tampitilor cu creierii distrusi de alcool si prafuri, mai pune-ti mana pe'o carte , invatati sa respectati si sa va comportati civilizat. Va credeti zmardoi dar sunteti rupti in cur, cu fite de tot cacatul si ligheane pe roti cu sute de mii de km si benzina de cate 50lei..da'i bemveul pulii mele. Ba prostilor, aratati ca niste boi si traiti ca niste porci!
24
2
Muye cu kakat la cocalari atarnatori care nu respecta natura. Neam de secaturi si koorve
18
2
Popor de idioti
19
4
Sa va dam muie la turnatori
2
38
Cu asa gandire, este clar ca esti la prima generatie incaltata, un rezultat al unei frumoase idile dintre ma-ta si unchiul tau.
26
2
Interzicerea accesului pe plaja cu autovehicule e recenta de cca.2-3 ani.Pana atunci s-a putut si nu s-a schimbat sensul de rotatie a pamantului.Libertatea unuia se termina unde incepe libertatea celuilalt iar din poza rezulta ca nu deranjeaza pe nimeni.Aaa doar pe turnatorii din cauza carora romanticii nu mai pot da o mooie in susurul valurilor.Scarbe comuniste!
5
42
Intr-un oras ca Constanta plin de ghertzoi , cocalari si pitzipoance ce mai conteaza???
31
4
DE ANUL TRECUT, S.A PRESCRIS
9
15
Plaja din Mamaia? Pai, voi la Navodari ziceti tot Mamaia? Suna mai bine plaja din Mamaia, decat plaja din Navodari, nu este asa?
10
9
Normalitatea este sa ai spirit civic si sa nu fi de acord cu incalcarea legii. Se vede ca bietul Igor nu a vizitat tari in care oamenii ajuta autoritatile sa existe normalitate!
31
3
Foarte bine ca a sifonat, ca sa-l faca pe prost sa plateasca.
27
3
TU cocalarule esti doar un incult nenorocit: IN ESENTA UN BOU.. CONFISCATI CARUTELE COCALARILOR SI VOR RENUNTA.
34
4
Sifoanelor. Asta e meteahna romanului, sa sifoneze, sa spioneze. Va-n gura cu natia voastra.
5
44
E placerea suprema a ruptilor in cur, ce nu isi permit o apa plata intr-o locatie cu aceeasi priveliste.
33
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272