REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Cu mașinile pline de mărfuri contrafăcute, bișnițarii agasează constănțenii

Cu mașinile pline de mărfuri contrafăcute, bișnițarii agasează constănțenii

Replica API 31 august 2022 | 16:59 2544

Prin parcările spațiilor comerciale, din Constanța, își găsesc clientela bișnițarii, care vin cu fel de fel de oferte de ”nerefuzat”, oferind publicului larg parfumuri contrafăcute, acostând și uneori chiar agasând oamenii aflați în zona, chiar și copiii acestora.Bișnițarii constănțeni folosesc adesea locurile mai aglomerate, din cadrul parcărilor spațiilor comerciale, pentru a-și găsi clientela, imensitatea parcărilor oferindu-le posibilitatea de a fi greu de reperat de către oamenii legii. Aceștia agasează oamenii aflați la cumpărături, trăgând chiar și de copiii acestora, cu scopul de a vinde parfumuri contrafăcute, parcările fiind locul preferat de manevră al acestora.

Drept urmare, o mămică speriată pentru siguranța copilului ei, cu scopul de a avertiza constănțenii, a declarat: ”Vreau să vă avertizez în privința unor escroci. Umblă în parcarea magazinului Auchan din KM 4-5, dar probabil aria lor se schimbă mereu. Trag de oameni și de copii pentru a-i fraierii și a le cumpăra marfa (parfumuri fake). Haideți să-i găsim! Dacă îi cunoaște cineva să alertăm poliția!”, a declarat mămica constănțeancă, speriată de comportamentul bișnițarilor ce se perindă prin parcările spațiilor comerciale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
P*****a p00la a fost la kurul matii!!!
0
0
Cel care vinde are ceva bani, vad ca are masina straina Opel...masina germana...daca avea Logan mai ziceam ca e sarac
1
0
T****i sunt Boeri Romaniei.Si politicieni ne tin de P****i pe noi si ne injosec.
0
0
De la tiganii aia nu as lua nici un pahar cu apa. Chiar si marfirile cu denumiri celebre vandute legal in magazine nu au calitatea produselor cu acelasi nume vandute in tarile civilizate. Ce sa spui de ce vand ambulantii astia? Doar super p***t sa fii sa cumperi de la ei. Din pacate sunt foarte multi prostovani,altfel nu existau bisnitarii de cacaturi.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212