REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cum a apărut Bianca Drăgușanu, după ce Alex Bodi s-a năpustit asupra ei

Cum a apărut Bianca Drăgușanu, după ce Alex Bodi s-a năpustit asupra ei

Replica API 27 mai 2021 | 14:34 1787

Dacă în trecut, Bianca Drăgușanu a preferat să tacă în legătură cu episoadele tensionate petrecute între ea și Alex Bodi, în prezent, lucrurile stau diferit. Mult diferit! Astfel, în această după-amiază, afacerista a făcut câteva mărturii subtile și, în același timp, “înțepătoare” la adresa fostului soț.

La câteva ore bune după ce paparazzii au surprins în exclusivitate momentul în care Alex Bodi s-a năpustit asupra Biancăi Drăgușanu, ea a mers la o clinică de înfrumusețare din Cluj, scrie cancan.ro. Aici, diva a discutat cu specialiștii despre liftingul nechirurgical cu fire PDO și despre rinoplastie. Ulterior, fosta prezentatoare de la Kanal D a revenit în București și și-a respectat planurile pe care le are pentru azi. Printre acestea se numără și ora de mișcare.

“În pofida tuturor lucrurilor care mi se întâmplă, eu sunt foarte fericită astăzi, pentru că îmi stă părul bine. Da?! Voi cum sunteți? Geană pe Bianca Drăgușanu? (…). Să știți că eu am o viață foarte frumoasă! Foarte frumoasă! Sunt foarte activă și îi mulțumesc Lui Dumnzeu că sunt cerebrală, că am un copil sănătos și că sunt fericită. Geană pe Bianca, da? Amențitelor!”, a spus Bianca Drăgușanu pe o înregistrare încărcată pe IG Story.

Într-un alt video făcut în timpul unei pauze dintre exercițiile lucrate astăzi, fosta prezentatoare a spus: “Să nu uitați un lucru foarte, foarte important! Ce nu te omoară, te face mai puternic! Și asta cred că e valabil mereu pentru oricine… individual, dar și pentru cupluri, relații. Așa că nu lăsați nici măcar energiile negative să vă bruieze starea de bine sau să vă afecteze într-un fel nu știu… zilele, orele, viața e prea scurtă, merită trăită. Și viața e frumoasă, să ne bucurăm de ea zic”.

Afacerista a mai spus că are toată ziua ocupată cu întâlniri și că va merge să își ia și fiica de la grădiniță. După cum puteți remarca în imagini cheagurile de sânge nu i-au dispărut din ochiul drept, motiv pentru care continuă să folosească filtrele preferate de pe Instagram Stories.

Potrivit mărturiilor sale, se confruntă cu tensiune oculară și, din nefericire, medicul la care a mers anul trecut nu a reușit să o ajute cu această situație delicată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e mutilata amarata asta se mai si crede frumoasa. vai de ea
8
1
Prezentati tinerilor astfel de modele, nu v-ar fi rusine. Ar tb sa fiti inchisi
12
0
Arata ca un traveu'
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108