REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

CUM a DEVENIT Făgădău GRANDOMAN şi SUPERFICIAL în 4 ani de MANDAT

CUM a DEVENIT Făgădău GRANDOMAN şi SUPERFICIAL în 4 ani de MANDAT

Replica API 7 septembrie 2020 | 00:00 4410

Decebal Făgădău se află în ingrata postură de a nu putea să își prezinte programul cu proiecte pentru un eventual nou mandat la Primăria Constanța, cu trei săptămâni înainte de alegerile locale. Este în această poziție pentru că are un "cazier" politic cu promisiuni livrate, în 2016, și neîndeplinite până în prezent. Candidatul PSD are site-ul încă în construcție, fiind impracticabil, însă încă se mai pot vedea "rămășițele" programului din 2016, pe care nu le-a înlocuit cu altele noi și nici nu le-a transpus în realitate.

Programul INEXISTENT al Primarului Constanței pentru următorii ani

Dacă vă chinuiți puțin, veți putea găsi pe www.decebalfagadau.ro primele dovezi de superficialitate și grandomanie. Este vorba despre pasarela supraterană OZN de la Cora, dar și promisiuni în domeniile sănătate, educație, infrastructură, ș.a.m.d..

Spre exemplu, unul dintre proiectele prezentate în 2016, viza modernizarea și extinderea Spitalului de Boli Infecțioase Constanța. Suntem în anul 2020, spitalul arată la fel, nu a fost extins, dar primarul Constanței se laudă și este mândru că , abia în ultimul an de mandat, a fost aprobată documentația de avizare pentru "Creșterea eficienței energetice" în unitatea medicală, prin finanțare europeană, în valoare de 25 milioane de RON.

Educația, la loc de cinste pe site-ul impracticabil

Pe măsură ce treci prin proiectele din promise în 2016 și nerealizate în 2020, începi să empatizezi cu primarul Constanței și înțelegi de ce evită dezbaterile și chiar publicarea unei noi tranșe de promisiuni.

Educația stă la loc de cinste pe domeniul www.decebalfagadau.ro, dar nu și în realitatea domniei celor cinci ani în fruntea Constanței. Nu putem vorbi de unități de învățământ modernizate, iarba e crescută pe terenurile de sport, iar elevii nu au fost în vederea edilului de la malul mării. Drept dovadă, recent, Decebal Făgădău a refuzat să inițieze un proiect de hotărâre pentru premierea a doi copii, unul campion la șah, iar altul la înot.

"Constanța a rămas în urma altor orașe". Și încă este...

"Constanţa a rămas în urma altor oraşe. Când spun infrastructură, mă refer la străzi, trotuare, locuri de parcare, piste pentru biciclişti. Vreau ca în 2020 să nu mai existe străzi neasfaltate în Constanţa.", afirma Decebal Făgădău în 2016. La final de mandat, primarul PSD nu poate spune că orașul pe care-l administrează a recuperat din distanța față de alte orașe. Cu locuri de parcare insuficiente și cartiere sufocate de mașini, dar cu străzi neasfaltate, Constanța rămâne orașul în care pietonii circulă pe stradă, iar mașinile zac pe trotuar.

Astfel, este lesne de înțeles reticența lui Decebal Făgădău de a prezenta un nou program de mandat, cât și participarea la dezbateri alături de principalii săi contracandidați. Metoda struțului, cu speranța unei pierderi colective de memorie, pare să fie opțiunea aleasă de primarul Constanței pentru a câștiga încă patru ani conducerea orașului.

Sorin HULUBEI

Citeşte şi: 40 de MINCIUNI care l-au FĂCUT pe FĂGĂDĂU PRIMARUL CONSTANȚEI!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fagabou ca si iorgus zanfir au fost si sint niste hoti ordinari inculti,niste neterminati,minati numai de hotie.Sper sa crape cit mai curind,auz iorgus,cind da covidul peste tine sa crapi,ca sa tai pominpe lumea cealalta?poate iei si baniicu tine! bisericile de neam prost construite in locurile de joaca,intre blocuri,Nu o sa te ajute,iorgus. tu fgabou esti ce am stabilit,nimeni!
0
0
Muye fagabou muye psd muye Draqnea muye Ponta. Incompetenti si hoti. Neam de zdrente si secaturi
2
1
Pentru toti rahatii pansati cu rosu, care spun mai jos ca nu exista variante mai bune decat mizeria de Fagadau...lasati laturile comuniste si duceti-va dracu cu tot cu primarul vostru incompetent. Mancati din contractele publice si distrugeti orasul. Sunteti niste nemernici analfabeti si sper sa va zbateti in mizeria pe care ati adus-o in Constanta. Lacomia nesimtita va transforma in niste animale carora le curg balele dupa bani facuti din nimic. Sunteti niste parveniti, asa cum este si primarul vostru, venit din fundul curtii!
5
1
Un primar corupt ... mai pervers si mai tritat decat Mazare ... Fagabou un ratat care v a sfarsi la Poarta Alba !
4
1
Orasu arata din ce in ce mai bine sa facut multe locuri de parcare Fagadau cel mai bun primar
2
7
VA ROF FRUMOS VOTATI ORICE DAR NU FAGADAU
5
1
Domnule primar, putina decenta, va rugam! Macar acum, faceti un pas in spate si lasati alti oameni sa puna orasul pe picioare. Pentru ca avem un oras distrus de un management idiot si jaful la care ati participat este mai mult decat evident. Aveti constiinta? Macar stiti ce inseamna acest cuvant. Imi este rusine sa-mi scot copilul in orasul infect, pe care dvs si alti nemernici l-ati distrus, timp de 20 de ani!
6
1
Asa primar asa locuitori ai constantei ..fara credibilitate ..fara educatie vara viziune mereu cu mana intinsa sa primeasca dar, fara sa munceasca ..de joasa speta murdari si necivilizati amen !
5
0
Jegosii de la Replica nu te lasa sa pui comentarii la Felix Stroie, Mircea Dobre, la marea universitate de cacat Spiru Haret, etc. Ziar cu jurnalisti de Spiru Haret.
8
3
FAGADAU CARE NU A FACUT NIMIC! VOTATI FAGADAU SI NU O SA AVETI NIMIC!
6
3
Replica este un cotidian independent sau este oficiosu PNL? Macar sa spuna clar:fac propaganda PNL. O fi primit vreun flit de la actualul primar
4
6
Nu aveti ce uli o sa luati cu Chitac! Omul habar nu are administratie, este perimat. Ion Stelian este penibil asa ca, decat sa faca astia experienta pe interesul nostru 4 ani, singura varianta ramane Fagadau!
5
18
NU VOTATI PSD! este un partid slab care nu a facut nimic in constanta toata constanta este o ruina si un oras sarac un loc de munca nu mai gasesti in constanta
13
4
Fagadau - Cel mai mare bou - Stroe securila - Cere multa ... mila !
16
5
Acum ceva timp erai favorit, dar vad ca cu trecerea timpului ramai incet incet in urma!
7
3
VIAU SI IEU COMENTARII LA ARTICOLELE DESPRE MINEEEE SA FIU BAGAT IN SEAMA!!! UOAAAAAA !!!!!
6
10
bocciul ar trebui sa plece direct la mititica ca mai are putin pana la condamnare, la ce mai incurca alegerile locale ?
7
2
Uite-asa au ajuns gropari Valentin Ciuceanu sluga lui Strutinski - Mobitom, infractorii de la Brick condusi de o amanta slobozita de Mazare , Sabrosso, Fagadau, Mazare, Porcul, Strutul si toata ferma animalelor aciuita sa bage Constanta in betoane, precum ajung mortii in cimitire.
15
0
daca lucrezi la raja si pleci cu seful in delegatie, risti sa ajungi sefa de birou sau presedinte comisie licitatii
18
0
Daca vreti sa mai vedeti mutra aia scarboasa, aroganta si urata a lui Babu, votati Fagadau....a doua zi daca castiga un nou mandat, o sa.l vedeti pe maimutoiul spagar de Babu, direct City manager al orasului, sau consilier personal al primarului.....si iar 4 ani cu aceleasi specimene....
23
4
fratilor inca 4 ani cu fagabou si ne ducem de rapa rau...
27
6
Te inseli prietene, este foarte slab ca primar. Nu a dovit ca merita inca un mandat.
24
5
Fagadau este ultima optiune dintre toti candidati la primaria Constanta pentru ca spre deosebire de ceilalti el a fost primar si a aratat ce si cat poate,ar fi avut o scuza daca venea cu bugetul de venituri si cheltuieli al primariei si arata cati bani a avut primaria si cum au fost cheltuiti,despre spatiile verzi pe care acum sunt betoane nu are nici o scuza.
22
7
Pai bineinteles ca il face orice pe Babu pentru ca toata prinaria stie ca este pus acolo ca sa stranga recolta si de asta o sa il faca City Manager
21
1
Cum a devenit Replica un site de cacat si prostituat in ultimii 2 ani
13
23
Nu a fost pus de PSD sa MINTA, acest lucru l-a facut el! Un primar slab, fara viziune, fara realizari notabile, gata sa minta in continuare pentru a putea sa mai construiasca pe spatiile verzi inca 4 ani. D.le primar vrem in Constanta investitori adevarati, vrem parcari subterane si supraterane, vrea un plan de dezvoltare pe termen lung, vream un oras mai curat, VREM CEEA CE NE ATI PROMIS IN 2016.
30
1
la articolul despre viata rahatului de stroe de ce nu se poate comenta .Vad ca a slabit si-a facut reducere de stiomac sa nu mai zica lumea ca e gras si imbuibat jigodia dracului .Sa-ti cinte fanfara la capatai nesimtitule .Toata raja e o cloaca de neamuri ,amante si hoti .sa zica nea Firoiu ca el stie mai bine
32
2
cel mai slab primar din istoria orasului
39
5
neputinciosilor spuneti ce ve-ti face voi nu criticati aiurea un om ,nu stiti decat sa vorbiti aiurea votam fagadau un om calculat fara jigniri la adresa contracandidatilor.
8
40
Omul NEPUTINTEI!
38
3
Fagadau nu intelege ca noi stim ca este sageata lui puscariasul de Mazare
37
2
Fagadau, pentru ca ceilalti sunt varza totala!
9
41
Fagadau, daca vreti sa NU mai vreti spatii verrzi, daca NU vreti cel mai curat oras, daca NU vreti investitori adevarati in loc de machidoni! AVETI DE ALES!
37
3
Daca nu te-ai saturat de minciuni si gogamanii, atunci voteaza fagadau. Daca vrei inca 4 ani de mwie, voteaza fagadau. Daca vecinul tau e angajat vRaja si freaca menta pe 2 mii de euro, voteaza psd. Daca vezi pe listele candidatilor pentru consiliu local, oamenii care cara mapa lui stroe, ca altceva nu stie, voteaza psd. Daca toata familia plus amantele, sunt angajate la vRaja, voteaza psd! Nu fii orb, voteaza schimbarea!
44
6
fagaboule ti-a pregatit mazarel sapunelul duru
43
6
Fagadau sta ascuns cu Babu toata ziua de frica sa nu ii gaseasca constantenii si sa ii ia la intrebari. L-a scos pe Babu de pe listele CL cu speranta de a mai castiga un procent in plus la alegeri si dupa i-a promis ca il va face Administrator public - City Manager
45
6
scaveti nenorociti!!!
18
22

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367