REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
18.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Cum a PĂCĂLIT Matichescu DEMOLAREA beach barului din MAMAIA

Cum a PĂCĂLIT Matichescu DEMOLAREA beach barului din MAMAIA

Replica API 20 iulie 2020 | 00:00 2722

Firmele somate de ABADL de demolarea construcțiile ilegale de plajele din Mamaia, Constanța și Năvodari şi-au căutat dreptatea în instanţă. Unele au cerut suspendarea măsurii de demolare şi au pierdut. Mai puţin societatea Mirelei Matichescu, care a scăpat, cu sprijinul magistraţilor, de demolare. În cazul societăţii Noche Caliente, Judecătoria a constatat faptul că nu ABADL trebuia să dispună măsură, ci...primăria.

Firma Noche Caliente SRL se află printre cele vizate de demolarea construcțiile ilegale de plajele din Mamaia, Constanța și Năvodari. Aceasta a fost somată, luna trecută, să demoleze construcții de pe plaja din Năvodari. Demolările au survenit pe motiv că acele construcții, gherete, beach-baruri, fose septice, nu respectă normele legale. Mirela Matichescu a cerut, prin ordonanţă preşidinţială, suspendarea măsurii de demolare.. Şi a obţinut-o. Asta, în condiţiile în care altor operatori le-a fost respinsă ordonanţă.

Cum au motivat magistraţii decizia de suspendare a măsurii?

Numai Primarul Orașului Năvodari poate desființa construcțiile în discuție, sunt de părere judecărorii, si numai după ce întocmește un act constatator al contravenției, care sa rămână definitiv fie prin neapelare, fie prin respingerea plângerii. Aspectele referitoare la identificarea construcțiilor și la regimul juridic al terenului pe care sunt construite urmează a fi lămurite de instanța investită cu soluționarea fondului, magistraţii considerând că o eventuală demolare a construcțiilor înainte de soluționare va îngreuna judecata fondului și va avea efecte ireversibile, pe când menținerea acestora până la finalul litigiului dintre părți nu produce nici un prejudiciu imposibil de înlăturat nici unei părți.

Construcțiile au fost edificate pe terenul proprietate privată /domeniu privat al Orasului Navodari, situat limitrof sectorului de plaja obiect al închirierii. Noche Caliente spune că nici Primarul Orașului Năvodari şi nici ABADL nu i-au notificat niciodată de la semnarea contractului de închiriere /edificarea construcțiilor arătate cu privire la demolarea acestora. Primarul Năvodari nu a constatat niciodata existența unei contravenții referitoare la edificarea unor construcții nelegale.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ma cac pe Boala !!!
0
0
care baga mana pan' la cot in bani
0
0
maimuta asta face bani la greu are restaurante si apartamente de inchriat afaceri prin toata tara orlando e fratioru lor isi ia si el cascavalul la sfarsitu verii
3
0
...ce tot o dati pe nasparlia asta ...nu ne intereseaza...uite asa faceti vedete toate anonimele...a fost odata pe val...pe vremea Mascariciului ...
4
1
Simplu : a pacalit Constitutia .La romani este la moda . Scurt .
10
1
madame matichescu si orlando.acum se leaga multe aspecte, cum a ajuns ea in primarie mare manager de oras, ca inainte era doar o sluga a lu mazare caruia ea si barbasu ii turna in pahare la club crush. daca isi mai aduce aminte cineva de acel club. ea cu gheiul de la LUV erau sclavetii lu mazare acum a ajuns la alt nivel. joaca in liga mare cu alde orlando. bravo mirelo, nu ai pierdut timpul.te ai repozitionat.... doar stie toata cta ce panarma esti
11
0
Panarama a fost amanta lu tutuianu. Apoi tutuianu a parasito pentru bercaru. Bercaru la inselat pe tutuianu si ca urmare a fost parasita. Tutuianu a ajutato pe matikeaska sa scape de demolare. Dupa ce a scapat de demolare matikrasca ia dat flit lu tutuianu care spera intro reinpacare. Trei curve proaste si pesediste.
16
0
dar ce va face ea dupa alegeri?ramane la tigaie?
9
0
il suge seara de seara pe Orlando care sta la ea acasa. Va zic eu, nu este cine stie ce la supt. La futut nici atat !
10
0
Curva nu poate pacali pe nimeni, suge p... pina si pacalicilor.
14
0
Curvistina a reusit, mafia mazariota lucreaza.Si chiar nu se mai poate face nimic?
18
0
Vedeti dragi constanteni ce inseamna psd? Legile sunt doar pentru fraieri! Ei incalca legile si regulamentele, date tot de ei! De aia nu ne mai facem bine, pentru ca astia, ciuma rosie, fac ce vor ei, cum vor, cand vor, si pun interesele personale mai presus de interesele comunitatii. Din pacate!
22
4
Nu vede nimic,totul e discretionar in functie de ce primeste,parcari publice luate pe ochi frumosi,constructii in plin sezon...cred si sper sa nu mai fie votat,sa vina unul care sa puna ordine in Mamaia Nord.Asta a fost fruntas la aranjamente si doar atat!
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212