REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cum a putut pleca Mazăre în Madagascar şi ce a transmis Poliţiei!

Cum a putut pleca Mazăre în Madagascar şi ce a transmis Poliţiei!

Replica API 31 decembrie 2017 | 01:27 623

Radu Mazăre are mari şanse să primească azil politic în Madagascar. Conform unor declaraţii făcute de fostul primar al Constanţei, acesta se consideră "victimă" a "poliţiei politice" şi a DNA în România. În Madagascar, el a investit în urmă cu câţiva ani într-o unitate de cazare (bungalowuri)-

Radu Mazăre ar fi plecat din România pe data de 24 decembrie. Nu avea interdicţia de a părăsi ţara, dar se afla sub control judiciar, iar pe data de 30 decembrie avea obligaţia de a se prezenta la sediul Inspectoratului Judeţean Constanţa, pentru a da cu subsemnatul. Nu a ajuns la sediul IPJ, dar a informat prin intermediul unui e-mail că nici nu va ajunge, pentru că se află în Madagascar, unde cere azil politic. Contactat telefonic de poliţişti, a spus acelaşi lucru - după cum precizează surse din cadrul IPJ Constanţa.

În Madagascar există birou Interpol, deci autorităţile române vor putea formula solicitare de extrădare.

Radu Mazăre era cercetat în mai multe dosare şi trimis în judecată în dosarul denumit generic "Retrocedări ilegale". Într-unul dintre speţe fusese pus sub control judiciar.

Din câte se pare, fostul edil se deplasa săptămânal în Madagascar, cu aprobarea magistraţilor, situaţie care fusese adusă şi la cunoştinţa poliţiştilor.

A.C.

Citește și:

BOMBĂ! Mazăre a FUGIT în Madagascar și cere AZIL POLITIC!

Mazăre: „Sunt o țintă a statului paralel. Am să mă întorc când în România va exista o Justiție reală!”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
i-a dat muie ma-tii inainte sa plece , de aceea il plangi .
0
0
aduna toti pe care ia-i trans-genderizat. faceti-va tribul vostru de MAIMUTE transgender. iati inapoi toate vibratoarelr vare le-ai dat cadou transgenderilor.
0
2
alupigus mata draga si credema te las cind vrei sa ma decalotezi la mat cu gura jaaapitaaa.
1
0
Mai trage cateva linii in plus ... Atat !
2
2
pentru cei doi de sub mine - sa mi-o luati in gura de ,, PROCURORI ,, ANALFABETI ,
2
6
AI DREPTATE TU CEL DE SUB MINE DAR... TRE SA SE GASEASCA SI DELDE NEICA NIMENI SA-SI DEA CU PAREREA PE LIGA SUBIECT. F BINE A FACUT CA A PLECAT LA CE SA FI RAMAS. SA PLATEASCA NEFACUTE. BRAVO DNLE MAZARE.
3
4
comenteaza , sa stie ca nu te poti pune cu justitia dirijata de statul paralel . Daca era judecat corect nu pleca . PT TOTI IDITII MUISTI: A PLECAT LEGAL , NU A FUGIT . ANALFABETILOR , ERA LIBER SA PLECE ORIUNDE , A PLECAT CA UN PROTEST LA JUSTITIA BASESCO-MACOVIANA !
4
8
Asta au vrut cei de la antena 3 si romania tv, sa stea acasa sa nu faca puscarie sa poata sa iasa din tara si la toti cu furaciuni de milioane de euro trei ani cu suspendare iar averile neatinse.
5
1
Bravo lui baiat destept a lasat ciocul mic dand de inteles justitiei ca se supune si le pupa talpile oana cand a reusit sa obtina de la ei ridicarea interdictiei de parasi tara dupa care le-a dat la muie asa se face in tara asta acel judecator care a duspus ridicarea interdictiei de a parasi tara trebuie pus sa plateasca intreg prejudiciul in dosar dupa care la puscarie cu el
2
7
Nenorocit o sa ti vina randul
7
1
Asa v a fugi si puscariasul de la Navodari care a distrus tabara de copii Matei Nicolaie. Care justitie
5
3
Decat sa fie sclavul justitiei msi bine uscheste te la timp !.
3
9
urmeaza tariceanu si dragnea in Madagascar
10
3
A fugit ca o curva. Daca nu ers vinovat nu fugea .
14
3
Ma bucut pt el , stai acolo mazarica ca e bine!! Codruta sa o beleasca
4
11
daca DNA mai rezista,va fi bine...deja NICU CONSTANTINESCU,a dat din gusa...a dezvaluit tot sistemul...i-a promis fasole ca-l ajuta...deja e pe duca,dar a marturisit tot...e normal ca sa-i reduca din pedeapsa...mazare,fratii darie,un tatar care-mi scapa numele,spaniolu,carjaliu,primar,fratii vasea,plus cateii din primarie...
12
1
Mazare a tulit-o, dar au ramas multe din creatiile lui : Faga, Gabitza Stan, Costica Racu, Costica Zelca, etc etc. Macar la astia sa li se confiste ce au furat impreuna cu Mentorul.
14
0
A mai incercat unul sa ceara azil politic prin America, Turcia ....
4
3
Dancu dat afara urgent din Politie si anchetat pt treaba asta.
14
4
Daca nu il arestau pe Morgenstern in Argentina , Mazare nu pleca din tara .De frica sa nu guitze evreul ceva de el si-a luat talpasita in Madagascar si arunca vina pe statul paralel .excroci trebuie cautati si in gaura de sarpe si adusi in tara.
16
3
Sa afle ziaristii cata spaga a dat la procurori si judecatori de l-au pus sub control judiciar! sa raspunda acum ca daca ii confiscau averea si il bagau la bulau ca in tarile civilizate nu mai avea cum sa fuga!
18
0
Nu va scapa niciunul !!!!! Degeaba ghiortai bestie borata !
12
4
Toata lumea stia ca mazare va fugii numai militeni si judecatorii nu stiau
17
1
Tot raul spre binele tarii.Fuga acestor nenorociti dovedeste ca,statul nu se lasa batut de o mana de infractori.Asta este semnalul ca penalii Dragnea si Tariceanu vor pierde lupta cu justitia.Sobolanii fug primii dupa o corabie ce sigur se scufunda.In cazul asta,corabia se numeste Dragnea-Tariceanu.Unde este mult blamatul stat paralel?Vad ca va plimbati liberi prin toata lumea!
22
4
Se strande latul sobolanii parasesc corabia care se scufunda si nu poate sa i mai apere
14
2
Succes,bravo lor...succes...nu ca noi Munca la patron 12 ore pe zi,salariul de mizerie..rupti in coate si morti de foame..
15
5
Il doare la basca ... bv lui ... smecher a fost .. smecher ramane !!!
9
18
cum a putut pleca? pai daca politistii canta colinde in masina si ne spun povesti cum ca ei ne apara
29
1
Un drogat fricos
25
6
L-au scapat si pe asta,idiotoi platesc pagubele,ne meritam soarta!
19
2
Muie la mokanei ..... Saracilor
6
17
CONTRA: A vandut ilegal din terenurile din Constanta, Mamaia la apropiati, rude, familie etc A facut un cartier de tigani in centrul constantei putea sa il faca intr o margine A blocat investitiile in oras prin cererea de spaga A stricat toti functionarii publici, pestele de la cap se impute. A stricat imaginea Constantei in afara tariitarile civilizate, nu arab sau grec sau din astia de 2 lei PRO: Doar primul mandat in rest nimic: A cumparat autobuzele alea care functioneaza si azi A asfaltat la momentul ala mai mult fata de dobitocul inaintea lui A pus semafoare cutimp
27
1
Sa raspunda
21
7
Luati -o pe masa pe fratesu ,shiloditiii in piata Ovidiu ,unde vrea sa fac revelionul cacaciosul de fagadau sa vezi cum vine acasa Mazare nenorocitul !!!
28
13
Am castigat alegerile datorita mentorului meu Mazare. Pana la viitoarele alegeri mai sunt cativa ani. Pensionarii uita iar tinerii nu ies la vot. Castig viitoarele alegeri si cu catuse la coaie.
33
11
Daca nu era el va mancau cainii in cta !
15
50
v-am dat la ....uie.v-am papat banii,am vandut orasul bunilor mei prieteni machidonii,am inaugurat ghetto-ul din centru-care e in extindere,apropos,am tiganizat Constanta si am pacalit pensionarii mandat dupa mandat.Multa bafta!!Eu vara nu dorm ca la mine e vara!
38
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614