REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Mazăre: „Sunt o țintă a statului paralel. Am să mă întorc când în România va exista o Justiție reală!”

Mazăre: „Sunt o țintă a statului paralel. Am să mă întorc când în România va exista o Justiție reală!”

Replica API 31 decembrie 2017 | 00:39 722

Fostul primar a trimis o SCRISOARE prin care explică de ce vrea AZIL POLITIC în Madagascar

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da, vei veni doar cand Justitia va fi corecta si independenta . Atunci vei fi adus .
0
0
E plina tara asta de milionari cinstiti, persecutati politic... Daca esti din cei care sustin insistent asta cu persecutia politica, cat si fazele cu statul paralel, Soros si alte inventii de speriat copiii si electoratul submediocru, esti ori implicat si tu in afaceri necurate, ori, nu are cum altfel, esti retard cu diploma. Va urez tuturor interlopilor lui Mazare si gastii de partizani cretini, un elegant "peniscaptivus". In puscarie, la dus!
1
0
Sa te intorci in 4 scanduri sa te pupe mata rece
0
0
Mazare si clica lui de borfasi au distrus Constanta Au fost de acord cu el pt ca au primit beneficii Mazare a facut ce a dorit cu ac oras cu ajutorul puterii si opozitiei Imi este rusine ca am respirat acelasi aer . Recunoaste vreunul ca a furat ? Toti sunt victime DNA si au dosare "politice" Noua de ce nu ne e frica ca am putea avea dosare ???? Sa dea inapoi tot pt : spitale , case de batrani , orfelinate , crese Dar ei au vile , terenuri ,spatii comerciale , conturi grase ,etc Speram sa si primeasca pedeapsa pana la urma
0
0
Plin de analfabeti pe aici.
5
3
Netotule, Constanta e un oras frumos? De acum zece ani trebuia sa se apuce de zona istorica a orasului, nu dupa ce a spart zeci de milioane de euro, imprumutate in numele orasului, de la Banca Europeana si pe care trebuie sa ii dai tu inapoi, prostule de Ady, si 'prost' e inca bland. Si da, nu a furat singur in Cta, ca nu avea creier sa fure in modul acesta fara sa fie prins pana acum. Dar nu trebuie sa ne enervam: si in cele mai civilizate tari, exista un segment de populatie care e retardat.
9
2
Toti sunteti niste curve cu doua fete.... de ce nu ati vorbit de el asa si inainte... va placea mamaia curata va placea ca hodorogul de tactu mare mergea moca cu autobusul ... statea la rand luna de luna sa isi ia puiul si uleiul gratis. De furat fura toti baaaaa handicapatilor . Dar el macar ceva a facut pentru orasul asta.nerecunoscatori .... machidoni de cacat ce sunteti . Ne meritam soarta... dam cu piatra in ce este bun iar raul il invitam la masa....
5
9
esti retardat
5
2
ce tupeu pe nenorocit a furat pana nu a mai avut ce si acum vrea justitie corecta la puscarie pe viata asta merita
13
2
L-a speriat condamnarea lui Strutu, 7 ani si ceva... Il vor urma mai multi, toata gloata care are dosare penale, singurul pacalici a ramas Nicusor.
10
1
Omul a tras mai multe liniute si a intrat in panica : ce se face el la bulau fara distractii si stimulente ? Asa ca , a tulit-o ! Problema este ca va reveni inainte ca ,,statul paralel''- o inchipuire inutila a coruptilor - sa dispara . Si va reveni Mazarica in catuse si cu coada intre picioare ...
6
1
Esti un hot nenorocit, asta esti.Sper sa te loveasca ciuma aia din zona Madagascar
12
3
Toti analfabetii si frustratii, iubitori de DNA, se tavalesc in chinuri ca a plecat Mazare. Ca sa bagi un om in puscarie iti trebuie PROBE! daca faci dosare la comanda pentru fapte de cand era buni a fata, e normal ca probele sa lipseasca. Numai pe ce a varsat Borcea e f putin. Trebuie demonstret. Cu PROBE. Asa functioneaza justitia, cu PROBE. La basescu exista probe clare cu casa Mihaileanu, dar DNA a dat NUP!!!
7
7
v-a dat la muie , inclusiv mamei tale . Ordinarule labar basist , e justitie manipulata , o sa vina si randul tau . Bravo RADU , da-le o lectie .
5
15
Drogatul a fugit dar nu aflase ca Madagascar a semnat in vara asta tratat de extradare cu UE si s-a afiliat la INTERPOL.Asa ca , puscariasul Mazare va fi adus in catuse inapoi in tara. O sa dureze ceva dar mascariciul asta care a nenorocit Cta tot nu va scapa.
14
8
Bravo lui Mazare ca ne a futut un orasi la pielea goala cu politie,justitie si consilieri ca le au dat la fiecare ce au vrut si noi suntem o natiune sub dezvoltare ca suntem,lasi fara orgoliu si asteptam pomeni.
10
3
Sa iti vina numele inapoi!
4
2
daca ar pleca si toti analfabetii manelisti care incearca sa comenteze aici, in madagascar sau oriunde, departe, cred ca Romania ar avea de castigat. cat de prost sa fii incat sa ai un asemenea model ?
9
12
Unde este fiisu ? castrati l in piata ovidiu sa vedeti cum vine de urgenta inapoi acasa in constanta cea saraca si trista !!
18
4
Asa v a fugi si puscariaul care a distrus tabara de copii Navodari Matei Nicolae bravo pula lor. Care justitie
9
4
Decat sa fii sclavul justitiei din Romania care te cheama la raport de cate ori li se scoala mai bine taio la timp...Procurorii iti fac un dosar frumos de il aduce grefiera in sala de judecata cu caruciorul. Dancu tine dosarul lui Lefter Costel criminalul care a omorat o femeie pe trecerea de pietoni in Mamaia beat si drogat iar L.C este liber fara dosar penal si lista ar putea continuua...Asta este mafia in Romania !!!. Ai perfecta dreptate Mazare ...
11
7
Mumia si porcul pana acum era tinta politiei politice a lui baselu acum a statului paralel a lui dracnea. Chiar ne crede fraieri? Asta inseamna sa fi mafiot ..
18
5
Asta inseamna sa fi smecher, sa-le futi parintii,bunicii, sa le furi orasul , si el sa scape , deci se poate , ne-a futut paralel cand pe tata cand pe mama , bravo pula lui de smecher ca a avut fraierii la buzunarul din spate, votati PSd pana va curatati de tot.
18
6
pastaie a plecat de capul lui e naiv.s-a pus batista pe tambal,puscarie in Romania fac doar idiotii gen becali,cristi-butelie,vanghelie,etc.si gainarii marunti.Mafiotii batrani cu experienta care stiu multe,scapa cum ar veni miraculos si prostimea se minuneaza.La fel va fi si cu Dragnea si altii,de exemplu auzim pe 1 Ianuarie ca Dragnea a plecat definitiv.Vaaai dar cum?Simplu!
13
3
IPJ a anuntat curtea suprema ca mazarica nu s-a prezentat la ei...tot ei au spus ca mazarica nu avea restrictie sA PLECE DIN TARA...va intreb pe voi...in momentul in care nu te-ai prezentat,auyomat in 30 minute,o ora,dai alarma...asta oras avem,ne meritam soarta...se vorbeste la stiri ca a fugit pe 25 dec. de ce in momentul in vare nu te-ai prezentat nu ai dat alarma???...jegosii de la ipj,si-au luat normal spaga,si vezi doamne au anu tat curtea suprema...nu se leaga...apropo mazarica a fugit pt ca l-au prins pe elan si asta a dat din gusa...elan fost cordaci a mia radulescu patron cITY MALL.
15
5
Dragi constanteni la-ti lins in cur pe mazare pana v-au ramas flocii pe limba ..sunteti jalnici si demni de dispret si mila ..
16
9
Dancu destituit de urgenta. Asa cum a musamalizat cazul betivului Constantinescu asa l-a facut scapat di pe Mazare. Sa vada ministra Dan ce a pus la Cta la vrajeala lui Brailoiu, Stroe si Gigi.
26
5
Trebuie Arestat tot statul de drept
15
5
DRAGILOR DE SUB MIME,DACA SI DACA ATI CITIT TEXTUL DE CRED SA FI INTELES CEVA.DACA II GREU CU CITITU IAR INOCENTA RAUTATEA VA CARACTERIZEAZA NU AVETI DECIT SA FITI SLUGI.F BINE PROCEDAT DNLe MAZARE.
6
23
Unde sunt acei 9milioane de alegatori psd?
15
4
Pai are dreptate: 4 ani cu suspendare pt un prejudiciu de 115 mil de euro ? Asta nu e justitie, e inchizitie
31
4
Ce mai zic acum jigodiile de Dragnea si Tariceanu? Dar turma de cretini pomanagii care pupa'n cur psd si voteaza ca tembelii! ? Tara frumoasa, cu oameni buni dar cu o clasa politica de tot cacatul, asta e Romania. Au ajuns niste jigodii penale sa jefuiasca tara, dar meritam pt ca prea multi dintre noi voteaza fara sa gandeasca niste lepre care fac orice ca sa poata fura nepedepsiti. Bai turma de idioti, treziti-va naibii la realitate! Daca nu pt voi, prostilor, macar pt copii si nepotii nostri!
19
8
Ar trebui sa ii faceti statuie lui Radu Mazare la Cta in fata la primarie , ba oligofrenilor va vindea Mihaiesi si va cumpara la reduceri pana acum daca nu exista Mazare si Psd ba nerecunascatorilor ba fometosilor a-ti vazut cum arata Mamaia !!! A-ti avut ma un oras curat si frumos? M-ai va aduceti aminte de Cta lui Mihaiesi si interlopilor din Mamaia ?? Niste amarati ordinari si pupin curisti jegosi sunteti! Hooooo fometosilor nu va mai saturati stiti numai sa improscati cu rahat !!! Sa va fie rusine !! Acum trebuia sa il aparati nu sa il huliti !!
8
38
Nenorocitu asta a vandut Constanta !
33
9
Dragul de el, Mazare a fost un inger al legalitatii, un arhanghel al dreptatii, unul care in viata lui n-ar fi facut un lucru incorect, ce sa mai zici de abuz.... Mai du-te ba si plimba maimuta cu minciunile tale de nevinovat.
35
4
Utmeaza dracnea ,tariceanu ,baselu si ceilalti hoti sa ceara azil polic in madagascar ca aici nu pot sa cheltuiasca banii din furaciuni
15
6
Cum a putut sa plece??? Asta e antrebarea care impresioneaza ? Nu . Oamenii care acum sunt an functii mari aia iau dat avizu sa plece sa nu-i ia si pe iei la ???
17
5
succes...oleca di carte ,functie si o duci bine toata viata...succes..cine poate oase roade cine nu munca si foamete..astai viata...
5
15
Ooopa unde era abuzatul!Lasa asa ca e bine sa vezi si tu cum este.Dar tu cand ne-ai obligat sa vopsim taxiurile in totalitate cand legea permite doar plafonul & stalpii ,luand de la gura copiilor sa-ti facem tie pe plac a fost abuz ori ba? Macar nu te mai vedem , nu te plange ca ti-o meriti!
12
6
Nu-ti trebuie doctorat la Balti pt ati da seama de golaniile acestui pribeag si trebuie sa recunosc ca ,statul paralel este mai paralel decat este Nicolicea si zabalosul Serban fata de justitie.Pana acum paraleli i-au scapat pe toti.
20
2
Aceasta i Justitia reala...ca reusesc toti mafiotii Constantei , intemeietorii , si continuatorii Republicii Mazare sa sfideze ...bunul simt !!!
23
2
A fugit ca a mituit pe cineva de sus , la cit a furat o fi dat un milion de euro spaga , ptr Mazare o nimica toata ori ptr suma asta muncesti o viata si nu ii cistigi dar sa- ti cada asa pleasca pune botul oricare si ia si acoperit fara reclamatii . Legile sint facute sa fie respectate de prostime nu de leprele care au secatuit tara asta !
26
3
Ani de zile mi-am exprimat parerile pe diferite site-uri ca justitia e oarba si nu vede ce face Mazare si clanul. Nu ma surprinde ca a fugit, eram sigur ca asa va face si ma mir ca nu a plecat mai de mult. L-am criticat aici pentru multe hotii si smecherii, dar acum nu pot decat sa-l laud. Jos Palaria, Bravo Mazare, esti foarte tare! Vei ramane in istoria hotiei din Romania, ca cel mai tare hot. Faraonul Hotilor din Romania. Bravo!
28
4
Da ma , ca de la Statul Paralel ai furat bani , futu-ti mortii ma-tii de tzigan imputit.
30
6
Luati -o pe masa pe fratesu ,shiloditiii in piata Ovidiu ,unde vrea sa fac revelionul cacaciosul de fagadau sa vezi cum vine acasa Mazare nenorocitul !!!
32
9
Ho,ho,ho..Acum ii fac chemare si lu' Impielitzatul Teodosius zis si Barba-Cot , asa ca sa-mi faca o sfestanie la bungalourile mele.. Il astept si pe Nicusor si pe Pripisi si pe Fagadau, ca am locuri de cazare..cacalau, hau,hau ! Multa muie la machedoni pentru 2018!!
21
7
Mutumesc statului paralel, perpendicular, binomului, lui Sebi Ghita , lui Liviu Dragnea, justitiei, Dna-ului, ca ma ancheteaza si judeca de peste 15 ani si nu au fost in stare sa pronunte o hotarare definitiva si irevocabila. Pt care m-am hotarat sa cer azil politic in Madacascar. Sati linistiti bani furati sunt bine pusi, datorile la organele competente le-am platit. Va mutumesc ca m-ati lasat atatia ani sa va mascaresc , sa fiu St cel Mare, Faraon, tot ce am vrut eu. Sunteti cei mai prosti de pe planeta. M-am saturat de toleranta voastra.
24
7
In aceiasi situatie sunt si eu maltratat de justitia din Romania.
9
12
Si-atunci marele Ramses -alias Mazare, de pe carele alegorice din Mamaia a zis: Sa dau muulta muuuie cu lopata la toti judecatorii machedoni care ma vor dupa gratii..Si cine-o vrea sa vina aici in Madagascar sa mi-o suuga vartoss si-apoi sa ma pupe-n dosss!!!
21
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218