REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Cum a SPART un PAPAGAL un MAGAZIN, crezând că e un mare GANGSTER!

Cum a SPART un PAPAGAL un MAGAZIN, crezând că e un mare GANGSTER!

Replica API 3 noiembrie 2021 | 23:24 5215

Ziadin Aivas nu este la primul conflict cu legea penală. A mai ajuns în atenția oamenilor legii pentru tentative de furturi, însă de data aceasta a fost arestat la domiciliu. ”Gangsterul” de Independența a spart un magazin și a furat... aproape 50 de lei. Însă, pe rețelele de socializare se crede mare cuceritor.

Ziadin Aivas

Ziadin Aivas, așa cum este precizat și mai sus, nu se află la primul conflict cu legea penală. A fost cercetat pentru tentative de furturi. Însă, ce este interesant se leagă de faptul că, în ziua în care instanța admitea cererea procurorilor de renunțare la urmărirea penală în cazul unei tentative de furt, tânărul era propus spre arestare în alt dosar.

Este vorba despre faptul că, în noaptea de 25 spre 26 octombrie, Aivas a forțat ușa unui magazin alimentar din Independența, județul Constanța, prevăzută cu lacăt, a pătruns în interior și a mers direct la casa de marcat. Acolo, surpriză... A găsit aproximativ 50 de lei. A luat suma de bani și a plecat. Patronul magazinului a sosit la fața locului, întrucât se declanșase alarma, și a anunțat Poliția. Oamenii legii l-au identificat imediat pe făptaș de pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Așa se face că individul a fost audiat, reținut și apoi prezentat instanței, care a eliberat pe numele său un mandat de arest la domiciliu.

Între timp, tânărul, care ar lucra în construcții, se crede mare cuceritor pe rețelele de socializare, postând mesaje precum: E trist să fie cu tine și să se gândească la mine.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine spargeai un wc public nebunule..tot de kkt te umpleai...interlopule
1
0
Parca vad ca replica o sa puna mizeria asta de articol in rubrica de Anchete a site-ului si o sa il vedem mult timp de acum inainte.
3
0
Am vrut sa pun camera de vederi pe scara blocului la mine la usa si-au sarit tonti de fund in sus ca ai spionez , dar eu vroiam sa vad cine tot pune cainele sa-si faca nevoia la usa mea , Da asta-i gandirea demogradata a multora !
5
4
Cooperativa agricola Replica Online.
25
3
Cand o sa intelegeti ca muncitorii de la Replica sunt acolo doar ca sa serveasca un stapan? Jurnalisti cu coloana nu s-ar injosi niciodata cu asa ceva..
27
4
jurnalistii, au ajuns vai mama lor!
26
5
Ratatii secolului XI...fac umbra pamantului.
18
3
De unde sti ca e papagal ? Sunteti rude ?
36
14
Ce titluri de asociatie. Ce denumiri de scara blocului. Faceti orice pentru o accesare amarata a articolului. Ce josnic a ajuns jurnalismul.
56
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468