REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Cum ajută Simona Halep victimele incendiilor din Australia: ”Voi dona câte 200 de dolari de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill”

Cum ajută Simona Halep victimele incendiilor din Australia: ”Voi dona câte 200 de dolari de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill”

Replica API 6 ianuarie 2020 | 00:00 396

Jucătoarea română Simona Halep, numărul 4 mondial, a găsit o modalitate inedită pentru a veni în ajutorul victimelor incendiilor de vegetaţie din Australia, anunţând că va dona bani de fiecare dată când îl va supăra pe antrenorul său, australianul Darren Cahill, informează Reuters.

Alţi jucători din întreaga lume au dat curs unul apel făcut de tenismanul australian Nick Kyrgios de a dona câte 200 de dolari australieni de fiecare dată când vor reuşi un as în cursul meciurilor. Însă Halep a precizat că acesta nu este punctul ei forte.

"Ei bine, băieţi, ştiţi că iubesc Australia, dar în acelaşi timp ştiţi că nu reuşesc prea mulţi aşi. Aşa că vreau să ajut, iar provocarea mea este aceasta: de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill, în timpul meciurilor din Australia, voi dona câte 200 de dolari. În acest fel, voi strânge mulţi bani", a scris Simona într-o postare pe Twitter.

Franţuzoaica Alize Cornet, care nu are nici ea un serviciu prea puternic, a precizat că iniţiativa Simone Halep a inspirat-o. "Aceste incendii de vegetaţie din Australia îşi sfâşie inima. Şi, aşa cum spunea Simona, nu voi strânge mulţi bani pe baza serviciului meu. Aşa că voi dona 50 de dolari pentru fiecare drop shot câştigător reuşit în Australia. Mult mai eficient", a postat Cornet pe Twitter.

Australianca Ashleigh Barty, numărul unu mondial, a anunţat la rândul ei că va dona la rândul ei victimelor incendiilor din ţara sa întreaga sumă pe care o va încasa în urma participării la turneul de la Brisbane, programat săptămâna viitoare.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai dona frimituri de cate ori va marca cate un as. Nu au nevoie de ajutorul tau are cine sa-i ajute cu 200 de dolari ai tai nu pot sa-si cumpere decat hartie igienica.
2
0
Ce ai facut tu SIMONO?,acum cand astralieni trec prin clipele astea groaznice tu dai o decalaratie de genul:hai enerveazate Darren daca vrei sa donez bani pentru tara ta,adica o caterinca intre tine si D.Cahill.
1
0
Asa,bate-i la fund pe ziaristi.Spune-ne ce mai stii....Prea stii multe si ai timp de detalii.Frustrat cred ca esti tu ,ca traiesti pe spinarea ei si te dai pe-aici purtator de cuvant
0
0
Sa te fut in cur pe tine si mamei tale sa-i dau MUIE!!!!
0
0
sunteti niste idioti. toti. este o campanie prin care toti din tenis participa la aceasta, dar voi romani frustrati si limitati o acuzati. Pana acum a donat cel putin 50.000 euro, dar voi comentati aici. slugi penale
0
8
Ce penibil !---mai bine sa fi tacut ---S-a facut de ris !
5
0
Iar el cum se enerveaza .cam de 2 ori pe an..Stie ea ce stie.Iata un stil parsiv de a declara ca ajuti un om.la.ananghie...
9
1
eu tzin scorul
3
1
Ai facut o de OAIE Simona cu declaratia de tot rahatul!
14
1
Cata generozitate ! Problema e ca Darren se enerveaza ff greu !
12
1
Ce suflet. Cata generozitate? Nu putea sa doneze cate 1000 de euro. Doar cate 200. Mare kitra de om. Fai farsineato, la cati bani faci, doar din reclame, ai putea sa donezi 1000000 de euroi. Apropo, cand a luat foc biserica din Franta, in 2 ore se donase 1 milion. Acum cand mor animale nevinovate, mumu. Unde e solidaritatea oamenilor? Sau puterea religiilor este mai puternica? Vo
15
1
un suflet mare Simona asta. Din neam i se trage.
19
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272