REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Cum arată vilele de lux ale Simonei Halep din Constanța! Video

Cum arată vilele de lux ale Simonei Halep din Constanța! Video

Valentina CAMARA 13 octombrie 2022 | 00:00 10525

Simona Halep este una dintre cele mai bogate tenismene din România. Aceasta a investit banii câștigați, nu doar în boliduri de lux, ci și în locuințe. Așadar, două dintre ele se află și în Constanța, una fiind situată pe strada Chiliei și alta pe strada Onești. Pe strada unde a copilărit, de exemplu, Simona Halep a construit o vilă ca în povești. Este un imobil destul de impunător, cu o grădină foarte spațioasă, iar bolizii din fața vilei atrag atenția oricui. Iată cum arată!

Simona Halep este sportiva din Constanța care a făcut tenisul din România, din nou, vizibil la nivel mondial. A strâns o avere impresionantă cu succesul obținut în tenis, iar meritul îi aparține în totalitate. Se știe că sumele câștigate le-a investit în turism, dar și în locuințe. Iar Constanța este orașul ei  de suflet și locul unde se va retrage când se hotărăște să își încheie cariera. Banii care i-a câștigat de-a lungul timpul, și nu sunt puțini, i-a investit în turism, dar și în case. Cele două vile pe care le-a construit în orașul natal au fost realizate meticulos de constructori iscusiți.

Cum arată vila de pe strada unde a copilărit campioana!

Una dintre vilele impresionante se află chiar pe strada unde a și copilărit, fiind vorba despre Onești, vizavi de casa părintească, a vrut să rămână în sânul familiei aproape de părinți. Și-a construit o vilă pe 2 nivele iar în față stau parcate mașinile de lux ale Simonei.

Vila de pe Strada Onești

Cum arată vila ca-n povești a Simonei Halep!

Simona Halep și-a construit un adevărat palat și pe strada Chiliei. Vila este construită cu un singur nivel, dar pe o suprafață impresionantă. Are însă și o curte mică într-adevăr, dar plină de verdeață și flori. Valoarea vilei se ridică la aproximativ 500.000-600.000 de euro, după cum au apreciat specialiștii. Vila are sisteme de securitate, așa cum era de așteptat, camere video peste tot, iar toată lumea de pe stradă știe să te îndrume către locuința sportivei.

Vila de pe Strada Chiliei

Halep, investitor imobiliar

Fostul lider WTA, Simona Halep, şi-a achiziţionat, în urmă cu câțiva ani, un hotel de patru stele din Poiana Braşov, Drachenhaus. Sportiva din Constanţa ar fi investit 500.000 de euro pentru a-l reamenaja şi a-l extinde cu încă un etaj. Simona a plătit două milioane de euro pentru hotelul din Poiana Braşov, însă nu este singurul, sportiva investit în multe locații de acest gen și în staţiunea Mamaia.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot cu roxadustat?
0
0
M-ati pierdut la “banii care i-a castigat”.
2
0
Frumoasa casa, felicitari propietarului, dar spatiul public si anume TROTUARUL este parte din propietate? Degeaba incercam sa demonstram ca sintem un brand daca nu respectam reguli ca de exemplu ca pe trotuar trebuie sa circule carucioare cu copii, persoane cu handicap si oricum trotuarul este pentru pietoni indiferent cum ne cheama. Halep sau Popescu sau Chitac. De ce autoritatile nu aplica legea sanctionand propietarii care parcheaza masinile pe trotuar in fata casei? Legea este facuta sa fie respectata de toate lumea, indiferent de nume, religie, statut sau pozitie sociala.
7
0
Cea mai buna pi23a e kuru !
0
3
Din cate se vede are posibilitatea sa bage macar o masina in curte dar lenea si delasarea este mare!
3
3
dar ciuruc care o punea sa-i faca oral , cum i-a facut de rusine pe stelica si pe p*****a de ma-sa...?!?
2
1
Casa fără grădină este apartament de bloc!
12
2
Are vila impresionanta si tine masinile de lux pe strada, in curte nu are loc . Cine a gandit un asa proiect ?
26
1
cui ii pasa de cipanca asta gretoasa si vilele ei?
11
7
viloaie makedonesti cu scari si coloane la intrare .bleah
12
6
ba replica,se zice bolizi de lux nu boliduri de lux.oricum sint de cacao,dar asa.i cind ai scoala pe feisbuci,scrii cum ti se pare!
12
2
ba simona,lasa tu vile,cafenele,hoteluri,nu te pricepi fa,tu deabia legi doua vorbe.pune niste oameni destepti sa.ti faca ceva portofolii din banii aia,o parte,investesti fara sa te doara capul.alea sint falimentare toate fa!
10
9
In zona miroase a oaie si a branza puturoasa de la familia asta de oameni inapoiati mintal
10
9
A-ti uitat de ea si v- a atras atentia ca o uita publicul dupa ce nu a facut nimic in ultima vreme decit cancan-uri ,ceva loz si gata e pe prima pagina ,tenis jos palaria dar afaceri ioc ca mai toata etnia ,fara sprijin de la oameni sus pusi (tot de ei ) nu le merge nimic.
10
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212