REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

CUM era să SCAPE o „PUȘLAMA” după ce a INCENDIAT un MAGAZIN!

CUM era să SCAPE o „PUȘLAMA” după ce a INCENDIAT un MAGAZIN!

Replica API 5 octombrie 2021 | 23:05 1889

Ionuț Aurel Gheorghe, acum major, a tot ajuns să fie anchetat, el fiind considerat în comunitatea din care face parte drept o ”pușlama”. Încă de pe vremea când era minor a fost cercetat pentru distrugere, dar și pentru loviri sau alte violențe, întrucât și-a agresat bunicul. Acum, pe 4 octombrie, în urma apelului depus de procurori, Ionuț a primit pedeapsa de 3 ani cu suspendare. Decizia este definitivă. Însă, interesant este cazul legat de incendierea magazinului, întrucât militarii din cadrul ISU Dobrogea au constatat, potrivit procesului verbal, că focul ar fi pornit de la suprasolicitărea instalației electrice. Apoi, oamenii legii au continuat cercetările și au descoperit cu totul altceva.

foto cu rol ilustrativ, sursa: psnews.ro

Ionuț Aurel Gheorghe, pe vremea când era minor, alături alte două persoane, au incendiat un magazin din localitatea Viile, la mijloc fiind vorba de niște conflicte între patronul respectivului spațiu comercial și un alt patron de magazin. Echipajul de pompieri din cadrul Deașamentul Cernavodă-ISU Dobrogea, au stabilit faptul că incendiul a fost cauzat de suprasolicitărea instalației electrice, cu această ocazie fiind întocmit procesul-verbal de intervenție cu nr. 60/24.05.2018.

În continuare organele de politie au verificat imaginile surprinse de camerele de vedere stradale aparținând Primăriei precum și a unei societăți agricole din zonă, ocazie cu care au constatat faptul că incendiul a fost provocat de către persoane de sex masculine, care au incendiat magazinul și o anexă aparținând societăti comercial, în partea din spate a acestuia după care au escaladat gtardul împrejmuitor și au fugit.

În acel dosar, Ionuț a fost condamnat cu suspendare, în 2019.

Ulterior, a fost, din nou, trimis în judecată, după ce și-a agresat bunicul. A primit măsura educativă a asistării zilnice pe o perioadă de 6 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de violență în familie. Însă, procurorii au depus apel, iar magistrații Curții de Apel Constanța l-au admis. Astfel, inculpatul a primit pedeapsa de 3 ani cu suspendare, procurorii amintind și de condamnarea din dosarul incendierii respectivului magazin.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dati-le fratilor cu suspendare, poate mai fac cateva. De-aia mor oamenii, ca puscariasii sunt lasati liberi sa faca ce vor ei.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468