REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cum s-a petrecut TERIBILUL accident MORTAL din Constanța în urma căruia un microbuz s-a RĂSTURNAT

Cum s-a petrecut TERIBILUL accident MORTAL din Constanța în urma căruia un microbuz s-a RĂSTURNAT

Replica API 16 ianuarie 2020 | 02:25 851

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au fost solicitați să intervină, în jurul orei 08.50, la un accident rutier care a avut loc pe DN 38, la km 19+500m, în afara localității Topraisar, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo nefavorabile, respectiv ceață densă și carosabil umed.

În accident a fost implicat un microbuz care efectua curse regulate de transport persoane, pe relația Negru Vodă – Constanța, conducătorul auto pierzând controlul direcției de mers și răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma accidentului rutier, un bărbat și o femeie au decedat la fața locului, o minoră în vârstă de 17 ani, și un bărbat de 37 de ani, iar 20 de pasageri au fost transportaţi la spital cu vătămări corporale pentru îngrijiri medicale.

L.I.

Citește și: Accident GRAV în județul Constanța. Un microbuz s-a RĂSTURNAT: DOI MORȚI și mai mulți RĂNIȚI!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se vede ce gandire ai sau poate esti neam cu soferul..... ar trebui firmele de transport sa bage autocare cu mai multe locuri ca bani le vin garla sau sa nu isi mai ia licenta daca nu fac fata numarului de calatori nu sa elibereze abonamente garla si sa nu faca fata !!!!!
1
0
Nu spun ca nu este si vina soferului..dar tinand cont ca au fost 3 accidente in acea zona..ar trebui sa ne punem un semn de intrebare ..oare la toate cele 3 soferii au fost de vina? Eu tind sa cred ca nici soseaua nu a fost prea ok..si am vazut unele lucruri spuse ca erau mai multe persoane decat trebuia in microbuz..intrebarea mea este ..daca soferii nu ar oprii sa va ia din statie, cum ati proceda? Ati injura ca la usa cortului si data viitoare cand mergeti cu microbuzul ii reprosati soferului ca nu a oprit sa va ia...daca opreste sa va ia, si nu mai sunt locuri pe scaune, iar nu e bine..
10
7
Accident cu victime, nu mortal.Si mai esti si jurnalist.Am citit in comentarii acuzatii aduse soferului, dar nimic despre starea tehnica a autovehiculului. Nu-l cunosc pe sofer, nu-i iau apararea si nici nu-l acuz, dar investigatiile trebuie facute pe toate planurile.In rest pacat de cei care au murit fara nici o vina, doar nesansa de a se afla intr-un moment nepotrivit in acel microbuz.
25
8
Oana esti o tembela draga. Inchisa firma si la inchisoare cu javrele . coruptia ucide. Draq de secaturi si koorve
18
7
na vost vina soferului de microbuz el nu are nici macar un strop de vina am fost la fata locului cand sa intamplat acidentul
12
10
Und plm scrie ca pe asfalt era gheta in plm ,ce carosabil umed ,jnd atj vazug voi carosabil umed si sa faca atatea victime?
15
6
Dumnezeu sa ii ierte pe cei care au murit.. Pacat.. Erau tineri.. Am vazut comentarii ca aparau soferul, care dadeau vina pe nu stiu cine. Vina apartine in primul ran soferului, ceilalati au vina ca lasa pe sosea toate tigaile.Iar instantele de judecata, ca dau pedepse cu suspendare in asemenea cazuri.
21
5
Sa se verifice la sange contractul de munca si cate ore a condus ieri soferul respectiv cata odihna a avut pana s-a urcat din nou la volan , alooo...ISCTR , ITM ,se aude ?! C
29
7
Soferii amatory si cei de meserie codnuc din ce in ce mai agresiv si mai prost,asta pe langa faptul ca drumurile romanesti sunt varza. Majoritatea conduc disperati si bezmetic,de parca din spate vine cu viteza lava unui vulcan erupt acusica. Cum sa nu fie accidente si inca grave? Si desigur,de vina sunt mereu altii,gen Arafat ,PSD,rusii sau chinezii,niciodata tembelii de soferi sau idiotii si incompetentii de la drumuri.
67
11
Mazga de pe josea este de vina.
29
25
hai sa vedem masurile care vor fi luate de catre noul prefect in subordinea caruia se afla arr ul.... hai niculescule sa te vedem in actiune, ce masuri vei lua, RAR ARR, INSTITUTII CARE TREBUIESC CURATE DE MAFIA ASTA!
38
3
Mafia transportului de calatori omoara soferi si calatori ! Toate asta cu acordul tacit al autoritatilor !
47
6
sa se termine o data cu spaga la RAR ! numai astia lasa vechiturile pe sosea ! sa nu dam nume, incepand cu dl Director RAR Cta !
38
4
e adevarat ca sunt transformate din marfa in persoane dar legea le permite si sunt avizate RAR, aici trebuie schimbata legea, unul transformat este la 30 la suta din pretul unuia fabricat special pentru calatori!
38
2
Toti transportatorii astia dau spagi lunare catre politieni, rar etc...
38
5
Cine le da ITP-Ul la microbuzele astea sa mearga la puscarie ,majoritatea microbuzelor de pe ce ruta vreti voi sunt niste Gunoaie care trebuiau de mult casate
46
0
Microbuzul era de 16 plus 1 in el erau 20 pasageri si 1 soferul 4 erau in plus sa vedem ce se intampla cu licenta acestui transportator finul lui Marcu Pavel de la regionala drumuri si poduri de unde a obtinut licenta
41
4
Si cu ce vrei sa calatorim Calatorule? Nu vezi ca tara duce lipsa de resurse? Toate s-au stricat si banii nu se mai intorc la cetateni, se duc pe constructii de mall-uri si vile de vacanta.
21
26
... si uite asa poate incep sa se aplice masurile de sanctionare a operatorilor si a conducatorilor auto. De ce ? Pentru ca marea majoritate a microbuzelor din tara sint transformate din marfa in calatori, distanta dintre scaune este mica, daca ai peste 1,80 m inaltime este un chin toata calatoria, nu centuri de siguranta, plus ca soferii mai merg si la supraplin ca pe culoar poti inghesuii destui calatori. Si accidentul atat asteapta. Erori. Registrul Auto si Politia Circulatie dorm pe ei sau ii adoarme sfanta spaga.
59
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367