REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cuptorul cu Plăcinte, ÎNCHIS pentru 6 luni! Unii clienţi, supăraţi că nu mai pot mânca mici cu muşte şi muştar ţinut în cutii de vopsea!

Cuptorul cu Plăcinte, ÎNCHIS pentru 6 luni! Unii clienţi, supăraţi că nu mai pot mânca mici cu muşte şi muştar ţinut în cutii de vopsea!

Replica API 28 iunie 2017 | 00:00 597

Este oficial! Cuptorul cu Plăcinte din Satul de Vacanţă a fost închis pentru jumătate de an, urmare a gravelor abateri constatate de reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa. A fost emisă decizia cu numărul 5/26.06.2017, de către Regionala Galați, prin care s-a dispus "sancțiunea complementară a închiderii temporare a unității pe o durata de 6 (șase) luni, începand cu data comunicarii", în cazul S.C. PELEHRA S.R.L.

Reamintim că reprezentanţii OPC s-aud eclarat îngroziţi de mizeria descoperită aici: muştar amestecat cu muşte, depozitat în cutii de vopsea, dar şi carne ţinută la 30 de grade Celsius! Chiar şi aşa, există şi constănţeni care s-au arătat revoltaţi de faptul că au găsit Cuptorul cu Plăcinte închis! „Aici putea mânca oricine, şi cei cu bani mulţi, dar şi cei mai săraci!”; „Peste tot sunt nereguli, Ce, patronul de aici nu a cotizat unde trebuie de l-au închis” – sunt doar câteva din văicărelile unor cetăţeni cărora pare să nu le pese de sănătatea lor.

În orice caz, în cursul zilei de ieri, zeci de muncitori trebăluiau la terasă, la renovare.

Claudia CORBU

Citește și

https://www.replicaonline.ro/amenda-record-pentru-cuptorul-cu-placinte-peste-20-000-de-euro-322773/

https://www.replicaonline.ro/cuptorul-cu-placinte-continua-sa-functioneze-administratorul-ignora-toate-autoritatile-322724/

https://www.replicaonline.ro/control-la-cuptorul-cu-placinte-conditii-groaznice-administratorul-a-fugit-322499/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
5 mici si o bere la baiatu!
1
0
n-ar putea fi demolat for ever si asa sat vacanta arata mai inghesuit ca si bd tomis
3
2
Ce stim noi cum doresc clientii sa manance micii!Poate le place sa nu auda nici musca si atunci o prefera garnitura la mici.Si mustarul e cu vopsea ptr barbati care prefera culorile reci si ptr femei care prefera mai mult roz.Ce atata discutie cu sanctiunea
5
0
neam de nenorociti huuooo...Avarii dracului sa vina cu neamul lor sa manance rahatul pus la vanzare
4
1
Va meritati soarta voi astia care sunteti suparati ca sa inchis COCINA asta! Mancati toate nenorocirile si dupa va plangeti la tv ca ati facut toxiinfectie alimentara.De ce credeati ca e ieftina mamcarea?niste jegosi....si patronii si angajatii!
4
3
Doamne, nu pot sa cred, ce cretini locuiesc in tarisoara mea...
11
1
Sa fie controlat si olteanul ala care are grataroaiele de la Pasarela din dreptul aleii principale Sat Vacanta si are si la BUTOAIE in Mamaia si la Neptun ! Aia pun pe gratar carne expirata si vind sprot nespalat si necuratat !...
9
0
pe cand vom auzi o astfel de veste si despre Restaurantul Ardeleanca din Costinesti ? Din dragoste pentru Costinesti domnule Horia face-ti curatenie de lux si in aceasta statiune cu punct de reper bine tintuit .Produsele care nu s-au mancat iarna se mananca acum vara dar cu termene de garantie expirate ,produse tinute in conditii de VAI.
6
0
Pai si eu care ma pregatisem pentru parastas, arvunisem gropari si am aranjat cu dascalu de la arhipiscopie. Cum ramane? Ati furat mortul de la morga? Aoloeu sa vina mascati mancavas.
3
1
Mare-i gradina lui ! Pai cracanatul ala pitic de Pelehra s-a imbogatit dupa Revolutie , la fel ca ceilalti gestionari machedoni gen Terzi , Cusu si Bacula boul ala care are terasa La Steaguri din Sat Vacanta si care isi sparge pahare in cap , prin evaziuni fiscale si fel si fel de manevre cum ar fi furtul de apa si curent , angajati la negru neplatiti ! Cum este posibil ca sa comercializeze alimente si preparate expirate ?!..
18
1
Bine ma suparaciosilor lasa ca schimbam reteta si facem micii cu fluturi si mustarul il tinem in cutia cu crema de ghete
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614