REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CUŢITARUL din zona ICIL, CONDAMNAT pentru TENTATIVĂ de OMOR!

CUŢITARUL din zona ICIL, CONDAMNAT pentru TENTATIVĂ de OMOR!

Replica API 22 septembrie 2020 | 00:00 1949

Daniel Lupea, supranumit „cuţitarul” din ICIL, a fost condamnat pentru tentativă de omor după ce l-a înjunghiat pe Cuţarof Daniel în zona occipitală, cervicală și toracică, pe la spate. Totul a plecat de la nişte bani pe care victima i-ar fi sustras de la Daniel Lupea, acesta l-a îmjunghiat iar apoi s-a ascuns câteva zile, în cele din urmă predându-se la poliţie.

Cum s-au petrecut faptele

În seara de luni, 2 martie, Daniel Lupea se afla împreună cu prietena sa, la locuinţa unui alt prieten, unde consumau băuturi alcoolice. Cuţarof Daniel şi-a anunţat şi el prezenţa pentru a-l ajuta pe proprietar la efectuarea unui tatuaj şi pentru a consuma băuturi alcoolice. Aducându-şi aminte de un incident din trecut, atunci când Cuţarof Daniel i-ar fi furat o sumă de bani, Daniel Lupea, înarmat cu un cuţit, a ieşit pe scara blocului pentru a îl întâmpina pe Cuţarof Daniel. În momentul în care victima a ajuns în dreptul inculpatului, pe fondul stării conflictuale spontane ca urmare a acuzațiilor aduse de inculpat, acesta din urmă a lovit-o cu cuțitul în zona occipitală, cervicală și toracică, provocându-i mai multe leziuni traumatice, stabilindu-se ulterior că aceasta necesită pentru vindecare un număr de aproximativ de 20 de zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicații, iar plaga toracică a pus în pericol viața persoanei vătămate prin pneumotorax stâng pentru care a necesitat intervenție chirurgicală de urgență.

Pe parcursul urmăririi penale inculpatul a avut o atitudine parțial sinceră, în primele două zile după comiterea faptei acesta s-a sustras urmăririi penale în sensul că a refuzat să se prezinte în fața organelor de urmărire penală, deși a fost citat și căutat la adresa de domiciliu.

Ce a decis instanţa

Instanţa a decis condamnarea lui Daniel Lupea la şase ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Citeşte şi EXCLUSIV: 'CUȚITARUL' din zona ICIL, ARESTAT!

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108