rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 6 iulie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

CUTREMUR! Dovada că Vergil CHIȚAC are dreptate: Stela HALICHIDIS TREMURĂ. VIDEO

După tragedia de la Boli Infecțioase, managerul Stela Halichidis a fost criticată din toate părțile, după ce autoritățile au anunțat că din 2017 nu a demarat procedurile în vederea obținerii avizelor de securitate la incendiu. Cu toate acestea, ea se consideră o victima, dar și nevinovată de moartea acelor șapte persoane care s-au luptat cu boala, COVID, dar și cu sistemul, din pricina căruia nu au mai reușit să iasă vii din spital. Puțini știu însă că, înainte de producerea evenimentului nefericit, Halichidis se afla în concediu.. de odihnă, cel mai probabil. La sfârșitul lunii august, pe data de 31, la întâlnirea primarului Vergil Chițac cu directorii instituțiilor din subordinea Primăriei, Halichidis nu a fost prezentă. Și nici nu a anunțat că nu va fi, fiind nevoie ca secretara primăriei să o contacteze telefonic.

A delegat pe colega ei Claudia Cambrea să intre in videoconferință. Chițac vroia să știe nevoile spitalului, în contextul pandemiei și al apropierii sezonului rece, dacă au fost luate măsuri în ceea ce privește siguranța instalației și aparatelor la incendiu.

Replica vă prezintă o înregistrare din ședința organizată de Vergil Chițac cu directorii din subordine, întâlnire ce a avut loc pe 31 august a.c. Chitac era interesat să afle cât de pregătit este Spitalul Municipal pentru sezonul rece, dacă este pregătit pentru Valul 4 al pandemiei, interesat fiind și de partea electrica ori dacă spitalul are nevoie de bani.

A strigat-o pe Halichidis în videoconferință, nu a răspuns. Nici nu ar fi avut cum, era în concediu. A insistat să intre în legătură cu ea și i-a cerut unei angajate să o contacteze.

.

După scurt timp, a răspuns medicul Claudia Cambrea, care a anunțat că managerul este in concediu."Mă interesează dacă au materiale sanitare,rezerve de oxigen, dacă sunt rezerve de medicamente,tot ce înseamnă logistica și nu numai.", a spus Chitac, după cum se poate auzi și pe materialul video.

Cambrea: Legat de partea cu incendiile, nu știu ce să zic

"Bună ziua! Doctorița Cambrea sunt. Doctorita Halichidis este în concediu.",a răspuns Cambrea.

"Ma interesează să știu, să spuneți ce nevoi aveți, legate de medicamentele, de rezervele de oxigen, de toate instalațiile care le aveți acolo, inclusiv cele pentru incendiu", i-a replicat Chițac. "Am probleme cu unul din medicamente, iar vizavi de instalații și cu partea de incendii nu stiu ce să vă zic," a spus Cambrea. Primarul i-a cerut să-i transmită mesajul urgent managerului Halichidis și să ofere un răspuns.

Materialul video de mai jos atestă faptul că primarul nu a fost pasiv la probleme spitalului, la necesitățile acestuia și că s-a interesat de siguranță pacienților.

VIDEO:

Mirela PASCAL

duminică, 3 octombrie 202114325
GANDUL.RO
Mărturisire tulburătoare a tatălui Roxanei, românca ucisă de rechin, în Egipt
Comentarii

02Angi(4 oct 13:51)
Ce sa spun!Ai botnita cand esti singur la teleconferinta!Tataie,mars si da-ti demisia!Femeia era in concediu LEGAL de odihna!Aa,si de ce nu vrei sa discuti acum,cand a venit vorba de logistica si altele???Nu o cunosc pe dr Halichidis,dar nu e numai vina ei aici!
01scroffoaca 2(4 oct 00:14)
banii de spital i-a mancat umflata asta
41Multi(3 oct 22:04)
PSD-isti comentaci
016Manager(3 oct 19:23)
Din declaratia de azi a managerului a reiesit ca o sa vorbeasca. Oricum managerul spune ca a solicitat dotarile si amiralul le-a taiat!
313Geo(3 oct 18:47)
De luni domnul primar popotar sa se pregateasca abiz in serviciu consecinte deosebit de grave ucidere din culpa si altele tatie te ai bagt ca musca n lapte impins de la spate de stii tu cine sa ti mai spun cat o sa fie prejudiciul pe latura civila la 7 morti o sa ramai in chiloti dupa parnaie o sa te tina comanescu la vega
121titi(3 oct 16:48)
Spitalul a solicitat, dar Geamirache le-a taiat, ca le vor face peste 2 ani cu fonduri europene.
122Chitac(3 oct 14:00)
I ati incompetentii si plecati! Demisia, demisia, demisia!!!!!
129Iar circ(3 oct 13:21)
Hai sa nu dam vina numai pe Manager,starea jalnica in care se afla spitalele sunt datorita indiferentei guvernului.Dc reusea sa optina aviz apoi ce!!!toate erau bune si frumoase,toata instalatia electrica a spitalelor e praf,veche de zeci de ani de zile,trebuie bani investiti sau spitale noi,dar e mai usor sa gasesti un fraier si sa dai vine si gata toate sunt rezolvate
019vic(3 oct 13:13)
de verificat daca au fost solicitari de fonduri si daca acestea au fost luate in seama. restul doar intrebari de ochii presei.....
1218nea Florea(3 oct 12:58)
directoare pusa de mazare ce vreti .daca ii verificati avere vedeti unde sunt banii spitalului .
512Pai plm(3 oct 12:47)
Daca esti vaccinat poti sa iei si sa dai Covid. Doar ca faci forma usoara zic ei, pai atunci daca te vaccinezi ce plm iti pasa ca altii nu s-au vaccinat. Ca tu oricum faci forma usoara si oricum poti sa iei si daca sunt toti vaccinati.
638Nicusor Constantinescu(3 oct 11:05)
Mie mi-ati facut dosar penal si am fost condamnat ptr ca nu am finantat Centrul Militar Judetean ptr achitarea facturii telefonice. Nu cumva este aceeasi speta si la infectioase?
642Tutu(3 oct 11:04)
Chitac sia acoperit spatele cu vorbe atat Demisia Daca erai un primar adevarat si iti pasa te deplasai la fata locului si verificai personal . Nu sa zaci in birou
322Oricum(3 oct 10:53)
Detectoarele lui peste sunt fix nimic in situatia asta. Trebuie gasita o metoda de ventilatie corespunzatoare. Pentru asta in primul rand trebuiau ceruti bani pe langa restul. Concentratiile de oxigen sunt f mari. Chiar si cu un aparat bagat in momentul ala in priza totul fiind ok poate bubui. Trebuiesc multe facute si cerute dar este o indolenta crasa de la politic la manageriat s.a.m.d. Poate peste 30 de ani...
232Miruna(3 oct 10:37)
Indiferent ca s-a interesat de problema masurilor impotriva incendiilor in videoconferinta, Dl. primar trebuia sa insiste cu verificarea lor si ca totul este ok.... A stai ca mai important a fost sa faca proiectul cu stelele de Hollywood....
222Dixon(3 oct 10:33)
Pai si de ce nu a mai insistat pe treaba asta Chitac? Sa vorbeasca cu ea dupa concediul ei?
436Nu il(3 oct 10:27)
ancheteaza nimeni pe Chitac pentru taierea finantarii spitalului?
543Aoleu(3 oct 10:21)
Pai ce managerii nu au dreptul la concediu? Pe de alta parte primare Chitac nu incerca acum sa fii oaia alba...de ce ai retras de pe ordinea de zi investitia legata de instalatia de incendiu? Pai tocmai asta arata ca stiai ca sunt probleme legate de acest aspect! Iar cand ai dat declaratii nu erai in necunostinta de cauza! Demisia este cea mai onorabila! Recunoaste ca ai esuat!
346fani(3 oct 09:38)
Premarul a fost pasiv,a cerut date prin telefon in loc sa-si trimita oamenii din subordine sa verifice direct la fata locului ...
722Bajat(3 oct 09:32)
Mari jurnalisti, mari de tot cat ciupercile salbatice.
531Vuie Mergil(3 oct 09:13)
Vuie Mergil
849Chitac(3 oct 09:10)
Demisia! Chitac, demisia! Chitac, demisia!!!!!!
843Aloo chitac(3 oct 08:59)
Esti o hahalera galbena. Acum teai trezit, daca nu era acest incendiu, dormeai in papucii statului. Mars, sa treaca si acest an si duteeeee
740DEMISIA CHITAC(3 oct 08:42)
DEMISIA PRIMARUL WC
314menegerul uni institutii(3 oct 08:40)
trebue sa fie ajutat si informat la timp de specialsti pe problemele cele mai inportante si nu verbal ci scriptic in fie care zi! salariul unflat de meneger nu e numai pentru el si electricianul, lacatusul si infirmiera fac treaba in raport de plata!
340Huooooo(3 oct 08:36)
Stai cuminte ,stir toata lumea ca nu ai fost de acord sa aloci bani ptt spital , mancator de ...... bani pyblici!!!!
209cloaca(3 oct 08:33)
nu poti lua in serios nici un comentariu de pe replica se vede clar ca sunt postaci de ambele parti! asa se face campania electorala in cta , niste jeguri care posteaza diferite comentarii de toata jena pro sau contra cuiva depinzand doar de unde au venit aia 50 de lei!
119Escu(3 oct 08:25)
Directori numiti de primari sau alti platiti de la bugetul de stat sunt primi vinovati in cazuri dastea,dabia dupa cei care i-au numit.
346Nu merge asa(3 oct 07:54)
Faptul ca a pus niste intrebari de rutina, in viteza, la o sedinta, inseamna ca e responsabil? Altceva a mai facut? De ce nu a demis atunci managera, daca nu a primit raspuns ???
727Eueu(3 oct 06:51)
Aveti incredere in W.C.
343Hddh(3 oct 06:50)
Wergil Chitac nu si-a dat demisia? A refuzat 5000 e pt detectoare de incendiu? Afara W.C.-ule !!!!
341DEMISIA CHITAC(3 oct 06:42)
DEMISIA PRIMARUL WC
339Urat tare dom amiral(3 oct 06:37)
Din pacate pentru mata in cazul de fata or sa vorbeasca documentele! Vezi ca deja Rusu se lauda la sprit ca el o sa fie primar in locul tau
952Virgin Chizdac(3 oct 01:44)
Chizdac este un escroc ce merita sa atarne in sfoara. Ne-a distrus orasul, strazile, parcarile, totul este haos, cozi, lumea a treia.
931pt 23:57(3 oct 01:42)
Doamna doctor nu e doctor in speta asta. E manager de spital.Cum a ajuns acolo, Dumnezeu stie.
465Unu(2 oct 23:58)
Dar de seful lui Chitac, Catu, care a cerut cu o zi inainte de incendiu suplimentarea, atentie! fara alte avize! a paturilor din ATI alminteri managerii vor fi destituiti, de ce nu scrieti, mari jurnalisti de doi lei?
1581Chitac arunca pisica !(2 oct 23:57)
Asta nu e nici o dovada ! Doamna doctor era in concediu legal ! Cum toata lumea are acest drept ! A fost delegata alta persoana pt. conferinta video . CHITAC JEGULE , NU TE MAI ASCUNDE IN SPATELE UNEI FEMEI !!!
764Replicacat(2 oct 23:01)
Sclavii pnl ai ai primarului wergil chitac alias wc. O fituica numai buna pentru hazna. Pacat ca nu aveti editie tiparita
125Ion(2 oct 22:48)
Ca sa vezi ca toata treaba a fost premeditata
686Felyx(2 oct 22:32)
Articolul este vadit pro causa pentru primar, punand directorul de spital intr-o pozitie ingrata.Pe de alta parte, dna director trebuie sa inteleaga ca demisia trebuie sa fie un act reflex la suferintele prin care trec familiile victimelor si la anatema pusa asupra spitalului.A te lega de o functie cu orice pret, pe cadavrele unora, denota multe. Aici nu e vorba de vinovatie, ci de caracter, de principii, doar astfel functiile de conducere vor fi ocupate de persoane credibile si competente
1132Miu(2 oct 22:24)
Un fas! Nimic relevant!
1075Elena(2 oct 22:21)
Cu ce va are Chitac la mana Replica?
1095Ionica(2 oct 22:12)
O propaganda mai gretoasa pro chitac decat cea pe care o face replica rar mi a fost dat sa vad. Daca trebuie sa nu demisa femeia asta nu stiu. Probabil ca da. Dar autorul moral al mortilor de la infectioase este chitac ptr ca nu a luat masurile minim necesare cand i s a spus ca exista probleme la un spital din subordine mai ales cand stii ca au existat situatii de acest gen la piatra neamt etc.el singur a zis ca stie ca erau probleme la prize...
752Arahat(2 oct 20:55)
Nu pleaca si el sau vrea si al 3 lea incendiu?Poate la al 6lea pleaca
1031Riscu(2 oct 20:20)
E facatura
1154CHITAC(2 oct 20:20)
Haideti la mine la Eforie la vila ..va cazez pe toti !!
2642Uite asa ne trebuie(2 oct 19:35)
A dat sacosa cu branza si a ajuns manajer! Acu se vede competenta!
3166domnule primar de carton(2 oct 19:34)
tu trebuie sa pleci urgent nu o doctorita,niciodata nu vei ajunge la pregatirea ei profesionala si corectitudinea ei ,marsh de aici tu si consilierii tai de kkt
1592Daaa(2 oct 19:33)
Lasati vrajeala. Daca e vinovata la fel de vinovat e si Chitac. Sa plece amandoi.
1193Cred(2 oct 19:25)
Ca domnul Chitac ar trebui sa tremure, cu Ovanesian si Rusu. Au mintit oamenii si trebuie sa plateasca. Demisia ar fi mai onorabila, dar ei nu stiu ce inseamna onoarea, sunt prea smecheri si aroganti! Demisia, demisia, demisia!
mai mult...Replica
6 iul 14:36ReplicaPetre Daea, noul ministru al Agriculturii

Liderii PSD au votat în unanimitate, în ședința Consiliului Politic Național, pentru propunerea lui Petre Daea la...365

5 iul 00:00ReplicaCaraman, notificat să sisteze lucrările la imobilul cu 7 etaje de pe aleea Lupeni1965
6 iul 13:39ReplicaPercheziții la Constanța, la persoane bănuite de contrabandă cu țigări768
6 iul 00:00ReplicaTerenul care a ars, în Năvodari, este al fostului primar Nicole Matei. Video

Lanul de grâu care a fost mistuit de flăcări în cursul zilei de marți, 5 iulie a.c., din Năvodari, este deținut...1378

6 iul 00:38ReplicaGepeto Impex, afacerea lui Boroianu și Muhscină, aproape de o nouă insolvență!2470
6 iul 00:36ReplicaInterlopul-escortă, care a înjurat un polițist live, este același care a bătut și un bărbat pe stradă2339
6 iul 00:34ReplicaA bubuit evaziunea fiscală cu apartamentele, la malul mării!

Au bubuit prețurile la cazările din zona Modern. Dacă, în urmă cu câteva zile, prețurile la cazări în...3468

6 iul 23:18ReplicaA fost bătut de mai mulți indivizi, dar i-a iertat pentru 5.000 de euro!1391
6 iul 00:01ReplicaAccident rutier: TIR răsturnat, la intrare în Tortomanu! Video1046
6 iul 00:27ReplicaUn incendiu uriaș a creat panică printre turiștii de pe plajă! Video

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină marţi, 5 iulie a.c., la ieşire din Năvodari, în...5817

6 iul 22:11ReplicaLogan înmatriculat în România, abandonat în staţiunea din Italia unde a avut loc avalanşa949
6 iul 21:58ReplicaServiciul secret al MAI scoate mizeria de sub preș: Sute de cazuri de corupție în Minister3565
Vremea
28.4°26.8° - 28.4° miercuri, 6 iulie 2022
ConstanțaUmiditate: 47%
Vânt: 5.03 m/s
Presiune: 1012 milibari

Loto
6/49424419282613
5/403327383218
joker28272059
Horoscop
mai mult...SPSportRT
6 iul 21:36SportTenis: Djokovic, în semifinale la Wimbledon

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic (3 ATP, principal favorit) s-a calificat miercuri în semifinalele turneului de...340

6 iul 21:36SportÎnot-CE 2022 de juniori: David Popovici, calificat fără emoţii în finala de la 200 m liber la Otopeni

David Popovici, dublu campion mondial de seniori, s-a calificat cu al doilea timp în finala probei de 200 m liber,...324

6 iul 21:34SportBaschetbalista americană arestată în Rusia îi scrie lui Joe Biden din închisoare

Starul baschetului feminin din SUA și, totodată, una dintre cele mai bune jucătoare de baschet din lume, Brittney...783

6 iul 21:35SportUn fotbalist din Premier League și al naționalei Angliei a fost arestat pentru viol

Un fotbalist din Premier League, care era așteptat să participe la Cupa Mondială din această iarnă, a fost arestat...478

Local
6 iul 23:43LocalBărbat în pericol de înec, la Techirghiol

Serviciul Județean de Ambulanță a fost solicitat să intervină marți, 5 iulie, în Techirghiol, la Zarguzon, acolo...682

6 iul 23:43LocalPompierii români intervin pentru stingerea unui incendiu la nord de Atena

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă informează marţi că 28 de pompieri români cu trei maşini de stingere...358

6 iul 23:43LocalPrimele semnale ale crizei imobiliare: prețurile apartamentelor au scăzut în ultima lună

724

6 iul 23:42LocalAcesta este secretul pentru alegerea celui mai bun Crock Pot

Mesele gătite acasă sunt adesea prima victimă a unui program agitat. Dar dacă nu sunteți dispus să sacrificați...354

6 iul 23:42LocalAnunț al Societății Termoficare, legat de procesele verbale de stabilire a consumurilor de energie termică

Începând cu data de miercuri, 06 iulie 2022, până vineri, 08 iulie 2022, reprezentanţii asociaţiilor de...464

6 iul 23:12LocalCopiii ucraineni nu vor mai putea face şcoală în limba maternă la Constanţa

Şcoala ucraineană de la Constanţa ar putea fi închisă şi sute de copii refugiaţi din calea războiului ar...2112

6 iul 23:44LocalRAEDPP continuă reparația imobilelor din zona peninsulară

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța continuă seria reparațiilor imobilelor...376

6 iul 23:44LocalInspectorii ITM, acțiuni de control în domeniul construcțiilor

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite prin lege cât și prin Programul Cadru de...457

6 iul 23:44LocalBeți și fără permis, pe drumurile din Constanța

481

Politică
6 iul 00:07PoliticăIohannis: Nu avem un plan de a intra într-un procedeu de austeritate

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că în prezent nu există "un plan" pentru România de a intra...314

6 iul 00:06PoliticăIohannis: Este nevoie de revizuirea şi modernizarea Constituţiei

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că "este nevoie de revizuirea şi modernizarea Constituţiei", dar acest...281

6 iul 23:28PoliticăAUR solicită BNR scăderea dobânzilor

285

6 iul 00:07PoliticăGeoană: NATO nu are în vedere desfăşurarea de întăriri în Suedia şi Finlanda

NATO nu are în vedere desfăşurarea de întăriri în Suedia şi Finlanda după ce aceste două state vor deveni...253

6 iul 13:40PoliticăIohannis: Nu putem să dăm toţi banii pentru a subvenţiona preţul la benzină şi să nu facem investiţii

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că statul român nu poate aloca toţi banii pentru a compensa...540

6 iul 00:06PoliticăOrban: Guvernul loveşte în micii întreprinzători, în acţionari, în românii cu venituri independente

Guvernul loveşte în micii întreprinzători, în acţionarii companiilor, în românii care obţin venituri din...343

6 iul 23:28PoliticăGabriela Firea anunță corectarea unei legi strâmbe și odioase

Ministrul Familiei, Gabriela Firea anunţă că părinţii copiilor cu afecţiuni grave - precum boli ale structurilor...472

6 iul 23:34PoliticăCurtea Europeană de Justiție nu va fi sesizată în dosarul Hidroelectrica, în care apare și Elena Udrea

DNA a primit răspuns negativ din partea magistraților Curții de Apel București la cererea de sesizare a Curții...383

6 iul 23:29PoliticăProiect: Impozitul specific va fi abrogat

774

Interviuri
19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO

A lăsat mediul de afaceri, după 30 de ani, pentru a începe o carieră în politică. Are încredere că poate schimba...7192

18 mai 00:10InterviuriLiviu Brăiloiu: Rămân în PSD. Bun, rău, de pușcăriași… eu acolo rămân. Video

Într-o perioadă în care toată lumea aleargă după putere și funcții, Tit Liviu Brăiloiu, fost senator PSD de...4183

17 mai 00:11InterviuriCoșa spune că autorecenzarea nu e periculoasă: Unele date sunt deja în sistem! Video

2581

20 iun 00:03InterviuriBombă! Eugen Teodorovici: Spitalul Județean Constanța nu e sigur; la primul cutremur, pică! Video

Fostul ministrul al Fondurilor Europene și al Finanțelor, Eugen Teodorovici, explică, într-un interviu acordat...4014

24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

A fost două mandate vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, dar și președinte interimar, după reținerea...4367

20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video

Deputatul PSD, Lucian Lungoci, s-a aflat în studioul Replica de Constanţa, joi, 19 mai, unde a discutat despre legea...3380

7 mai 00:15InterviuriDezvăluiri! Care ar fi ”mecanismul jafului organizat din Mangalia”?! Video

Dacă în plan personal, Radu Cristian se poate lăuda cu o avere de invidiat, nu același lucru se poate spune despre...5783

5 mai 22:01InterviuriDelicoti: Legislația este problema reală a României în ceea ce privește administraţia publică! Video

Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, a fost prezent în studioul Replica de Constanţa, miercuri, 4 mai, în...2741

20 apr 00:04InterviuriLică Neagu: Tariful la taximetrie va fi de maxim 3,5 lei/km! Video

3020

Monden
6 iul 00:00MondenLindsay Lohan s-a făcut fată cuminte! Cu cine s-a căsătorit în secret

Lindsay Lohan, în vârstă de 36 de ani, este gata să lase trecutul întunecat în urmă și să înceapă o nouă...256

6 iul 00:00MondenCelebrul Woody Allen se retrage din lumea filmului, după acuzațiile sexuale?

Într-o apariție rară în spațiul public, regizorul și scenaristul Woody Allen, câștigător al premiului Oscar,...167

6 iul 00:00MondenTom Cruise, părăsit pentru un actor de mâna a doua! A fost înlocuit cu un „vegetarian păgân”

285

6 iul 00:00MondenRomanița Iovan a spus „DA”, în secret! Iubitul a cerut-o în căsătorie: „După 14 ani...”

Romanița Iovan a făcut marele anunț și a povestit că, după 14 ani de relație, iubitul ei, avocatul Iulian Gogan a...314

6 iul 09:37MondenRicky Martin, vizat de un ordin de protecție, în urma unui presupus abuz casnic

Ricky Martin, 50 de ani, este în centrul unui presupus scandal conjugal, în Puerto Rico, unde o instanță a emis un...279

6 iul 00:00MondenKim Kardashian, rateu de sute de dolari! O clientă a rămas cu gura căscată, iată ce a pățit

Kim Kardashian este fondatoarea brandului Skims care face furori la nivel global, având în vedere piesele comode și...276

6 iul 00:00MondenMarcel Iureş, omagiu lui Ion Caramitru: 'Sunt oameni care au în buzunarele lor binele făcut de Pino'

Gala Premiilor UNITER 2022, ediţia a 30-a, care anul acesta îi este dedicată lui Ion Caramitru, are loc la Palatul...251

6 iul 09:16MondenHBO Max opreşte producţiile din multe ţări europene

Warner Bros. Discovery a decis că este timpul să facă economii şi a oprit producţia de conţinut local din multe...190

6 iul 09:08MondenFilmul "Faithless", al cărui scenariu a fost scris de Ingmar Bergman, va fi adaptat într-un serial TV

148

Mapamond
6 iul 00:10MapamondSuedia și Finlanda au semnat protocolul de aderare la NATO

Suedia și Finlanda sunt așteptate au semnat marți protocolul oficial pentru aderarea la NATO. Cele două țări...328

6 iul 23:31MapamondGuvernatorul din Odesa le cere rușilor să capituleze

Două rachete rusești au lovit săptămâna trecută un bloc de apartamente cu mai multe etaje și un centru de...409

6 iul 23:31MapamondVladimir Putin se răzbună pe Recep Erdogan

1027

6 iul 23:33MapamondRăzboiul din Ucraina: un soldat francez în vârstă de 20 de ani a fost ucis în luptele de la Harkov

Un al doilea soldat francez a murit în luptă în Ucraina. Potrivit RTL, Adrien D., în vârstă de 20 de ani, a fost...334

6 iul 23:33MapamondKadîrov a regizat o scenetă ridicolă despre o falsă capitulare a Ucrainei

Liderul cecen, Ramzan Kadîrov, a angajat un actor care să joace rolul lui Volodimir Zelenski într-o scenetă în care...453

6 iul 23:33MapamondÎn timp ce rușii 'denazifică' Ucraina, Serghei Lavrov se afișează alături de o zvastică

Rusia numește războiul din Ucraina ”operațiune specială”, iar scopul declarat al acestei misiuni este...525

6 iul 23:32MapamondItalia a decretat stare de urgență din cauza secetei

Italia a declarat luni stare de urgenţă în cinci regiuni din nord şi a anunţat deblocarea unui fond de 36,5...403

6 iul 23:32MapamondUn tânăr sub 20 de ani a provocat măcelul de la parada de Ziua Americii. Video

Cel puţin şase persoane au fost ucise, iar alte 24 au fost rănite într-un atac armat, luni, în nordul Statelor...1234

5 iul 13:52MapamondBătaie cruntă între muncitori români și ucraineni, la o fermă

2174

Sănătate
6 iul 00:00SănătatePenurie de medici în Germania după noul val Covid-19: totul ar fi început după un eveniment

Spitalele din landul Schleswig-Holstein, situat în nordul Germaniei, se confruntă cu o penurie severă de personal...196

6 iul 00:00SănătateOrganizaţia Salvaţi Copiii: Fenomenul mamelor minore, unul cronicizat în România

Fenomenul mamelor minore este unul cronicizat în România, susţin reprezentanţii organizaţiei Salvaţi Copiii, fiind...158

6 iul 00:00SănătateLaboratorul francez Sanofi va distribui 30 de tipuri de medicamente pentru ţările sărace

163

6 iul 00:00SănătateAtenție! Ibuprofenul ar putea afecta grav rinichii; simptomele pot apărea la glezne

Crampe sau dureri menstruale, febră sau inflamație, migrene sau disconfort cauzat de artrită: nu-i nicio problemă!...220

6 iul 00:00SănătatePrimele simptome că ai tiroida „leneșă.” Tot organismul are de suferit

Hipotiroidismul este o afecțiune des întâlnită mai ales la femeile de peste 55 de ani, o boală în care glanda...269

6 iul 21:42SănătateRafila: Există suficient vaccin în depozite, avem peste opt milioane de doze şi la medicii de familie

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, anunţă că activitatea de vaccinare anti-COVID se va derula prin...172

6 iul 00:00SănătatePremieră: O pacientă care suferă de 14 ani de diabet a primit o pompă cu insulină

O pacientă care suferă de diabet zaharat de mai bine de 14 ani și care era dependentă de injecțiile cu insulină a...175

6 iul 00:00SănătateMS: 7.726 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 în ultima săptămână, aproape dublu faţă de perioada precedentă

Un număr de 7.726 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în perioada 27 iunie - 3...173

6 iul 00:00SănătateMS: 52 de persoane cu COVID-19 - la terapie intensivă; 16 decese raportate în ultima săptămână

172

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT