REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

CUTREMUR în ALDE Constanţa! Vrabie, primarul din Medgidia, ameninţă cu DEMISIA!

CUTREMUR în ALDE Constanţa! Vrabie, primarul din Medgidia, ameninţă cu DEMISIA!

Replica API 13 martie 2017 | 23:57 603

Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, a demisionat din ALDE, pe fondul Delegaţiei Permanente ce a avut loc duminică, şi în urma căreia a fost schimbată conducerea municipală a organizaţiei Constanţa - susţin cei care au organizat delegaţia.

Contactat de Replica, Vrabie susţine că intenţionează să demisioneze, dar vrea să discute întâi cu Călin Popescu Tăriceanu, pentru că nu poate accepta o astfel de "golăneală" (delegaţia permanentă de azi - n.r.).

"Nu pot accepta ca oameni ca Jean Paul Tucan să facă astfel de lucruri. Când m-am înscris în partid, am avut o discuţie, am considerat că facem curăţenie în partid, nu că vin şi mai mulţi oameni cu probleme", a declarat, printre altele, Vrabie.

„La rugamintea lui Călin Popescu Tăriceanu am acceptat să intru în ALDE, luând partidul de la nivelul scăzut la care era, cu promisiunea ca după alegeri, Organizaţia Judeţeană să intre într-un poces de reformare totală şi de «curăţire» , iar persoanel indezirabile să părăsească, elegant, partidul. Acum constat că aceste acţiuni, precum cea de astăzi, codusă de Jean Paul Ttucan, Plecinschi, Chiru şi Learciu, nu e tocmai ce trebuia să se întâmple cu organizaţia judeţeană. Mi-am luat prea multe înjurături şi mă gândesc serios dacă mai are rost să continui proiectul ALDE, dacă acest ajunge în afara principiilor mele. Din ce văd, un grup de interese vrea să ia partidul“, a spus Valentin Vrabie.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cioroi malefic, pana aici ti-a fost!Te scot din joc,culcat&cu picioarele inainte,cu ajutorul lui DUMNEZEU si a serviciilor secrete,ce-i drept.
1
0
Si ca sa mai fac o completare dragi tovarasi si pretini,am sa va explic in cateva cuvinte si motivul supararii mele pe SORIN RADU.Cand eram mai micut priveam prin gaura cheii cum mamica mea si-o tragea cu el prin toate gaurile si cum ii papa cucu' cu atata patima.Recunosc ca de atunci si pana in prezent nu pot uita acea imagine cu mamica mea care ar putea oricand concura cu cele mai renumite starlete porno din lume.Din acel moment am inceput sa urasc femeile si am inceput sa ma masturbez si de cate 5-6 ori pe zi.Mai nou mi-o scap si in fundulet si chiar imi place asta...Tot eu,gaozarul Mitica.
2
0
Dragi tovarasi si pretini...nu cred ca e chiar asa de negru in cerul gurii dnul Primar..dar din pacate se inveleste cu tot felul de personaje..gen SORIN RADU..Am si eu o intrebare..ce calitate are acest personaj pe langa dvs dle primar?...Acest personaj care a pus coada la pruna...si-a platit datoriile catre primarie? Sunteti prieteni?..il protejati?..cu stradutele dintre blocuri sufocate de masini si de gropi..ce aveti de gand sa faceti?..Sorinele CUTREMUUUUR...pune destul pe calendar..ceasul face tic tac gayule Sa nu imi porti pica sunt tot eu Mitica..muaaaaaaaahhhhh
7
2
Iar incepe acest personaj sa minta . La Medgidia ne promitea ca va distruge caracatita grupurilor de interese care sufoca primaria. Si ce a facut in sensul asta !? NIMIC , ba dimpotriva . Si acum aceleasi vorbe si la judet - lupta cu grupurile de interese. Domnule vrabie , principiile dumneavoastra ni le ati aratat , cunoastem . V ati muradrit putin ne ati spus si noi v am inteles, ca doar asa este in partidele politice , plin de mincinosi , perversi , hoti , fara mama si fara tata , doar sunt vorbele dvoastra, nu !? Va mai vaitati mult ?
6
2
Continua neseriozitatea si lipsa respectarii promisiunilor electorale ,cu care primarul a mintit electoratul ca este un altfel de politician :ne subordonat intereselor de partid ci numai intereselor alegatorilor.Cu aceasta promisiune a obtinut voturile alegatorilor onesti.Si ce a facut ? Imediat dupa alegeri s-ainrolat in partid cu arme si bagaje probabil pentru o functie in dispretul promisiunii facute in canpanie. S-a pierdut in acest fel toata credibilitate pentru totdeauna.
7
1
Au luat partidu'! Vai de voi, slugilor!
4
0
Cutremur? La noi nu s-a simtit.
8
0
Curu ne doare . Hai la medgidia hai de la constanta
13
1
Prea multa agitatie. Se schimba doar capacul galetii de gunoi, atat.
12
2
Sa nu-si uite amantele la Medgidia sa i le duca lu Tariceanu .Vrea sa fie rugat: stai,stai nu pleca mincinosuleeeee!
13
0
Cu cine ? cu ''Cariceanu''? Bai nenea Vrabie vezi ca Calin o are mai mare...
11
4
Pe bune...? Vrea sa discute cu multicasatoritul Tariceanu..impotriva la "golaneala"..?Ha ha...am ras...
13
4
PMP ul este al tau.Javra de pylirici iorga te asteapta.
9
1
S-avorbit si acum s-a demonstrat ca ,Vrabie prin trecerea la alde tagarceanu,ar fi putut candida la titlul de ,,idiotul anului"Dar medgidiotii si-l merita pe deplin!Sa faceti varza cu el baieti si cu beculetele aprinse in capetele voastre seci!
16
3
Ori a demisionat ori vrea sa demisioneze? Articol de rahat
24
1
asta e golaneala nu politica. da impresia ca totul este o bataie pe cascaval si castiga cel care ofera tva ul mai mare la centru
19
3
Cand a fost vrabie serios? Un golan oportunist care a prostit poporu' cu "orasele de craciun" fara ca nimeni sa verifice la ce pret!! Sa vedem ce face la Medgidia!? . . .pana acum doar CIRC!
24
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272