REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

”Dacă NU ne LĂSAȚI să INTRĂM, vă dorim FALIMENTUL!”

”Dacă NU ne LĂSAȚI să INTRĂM, vă dorim FALIMENTUL!”

Replica API 4 noiembrie 2021 | 22:05 20943

De la introducerea restricțiilor, mai ales din momentul în care accesul în cadrul centrelor comerciale, unităților de cazare, restaurantelor, cafenelelor sau altor unități de alimentație publică este permis doar persoanelor vaccinate sau trecute prin boală, România pare că a fost împarțită în două tabere. Sunt cei care, vaccinați sau nu, înteleg situația, conștienți fiind că marile lanțuri de magazine au mai mult de pierdut decât de câstigat de pe urma implementării restricțiilor și mai sunt cei care consideră un complot major la adresa lor, cerând falimentul și boicotarea operatorilor economici.

Tot mai mulți români nevaccinați le doresc falimentul tuturor centrelor comerciale/mall-urilor/marilor magazine din țară. Foarte multe postări de boicotare a acestora umblă pe rețelele de socializare. În timp ce zeci de mii de oameni speriați de noile restricții și de posibilitatea introducerii certificatului verde și la locul de muncă s-au înghesuit zilele acestea la vaccinare, sunt și români care îndeamnă la rezistență și chiar boicot.

foto: playtech.ro

„Boicotați mall-urile, supermarketurile, toate magazinele care vor certificat verde. Le trebuie certificatul?.. Să dea faliment!

”Mâncați acasă sau pe stradă ca și francezii!”

”Nu mai cumpărați haine (sigur aveți dulapul plin)!”

”JYSK România nu sunteți patrioți...Vă doresc zero clienți”

”JYSK Romania, faliment vă doresc! Nu accept șantajul ordinar al acestui stat eșuat”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Nici Auchan nu a scăpat de urări de genul: ”Să vă fie rușine trădătorilor, vreți green pas, nazi pas,etc...Cu ocazia sărbătorilor de iarnă vă urez FALIMENT PLĂCUT”.

Există multe astfel de mesaje cu urări prin care populația îndeamnă la boicot dar în contrabalanță există și persoane care înteleg situația și vin în apărarea operatorilor comerciali.

”Trebuie să înțelegem că nu sunt ei de vină. Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a adoptat hotărârea pentru introducerea certificatului verde la malluri și alte magazine nealimentare. Va fi permis accesul doar pentru persoanele vaccinate sau cele care au trecut prin boală”, a răspuns un cetățean la astfel de mesaje cu îndemn la boicot.

„Văd o mulțime de oameni care arunca cu pietre, oare v-ați gândit că nu au de ales? Că atunci când Guvernul decide, ei trebuie să se supună? Că nu le este bine cu decizia lor dar nu au ce face?„ a mai spus o alta persoană că răspuns la aceste îndemnuri.

Ce ”soluție” a găsit Cora

O cale de mijloc au reușit să gasească cei de la Cora care incearcă să împace ambele categorii de oameni.

„Accesul în magazinele Cora este nerestricționat pentru toată lumea. Am organizat fluxuri și coridoare, bine marcate, pentru a putea intra cu sau fără certificatul verde, iar în magazinele în care nu exista încă astfel de coridoare vă asigurăm că facem toate demersurile pentru a asigura accesul neîngrădit tutror persoanelor, cu sau fără certificat verde. În acest moment suntem în discuții cu toți actorii implicați astfel încât să ni se permită deschiderea de coridoare de acces către hipermarketele Cora.” ne-a declarat un reprezentant.

Totodată, menționăm că și marile magazine nu au recurs la restricționarea accesului clienților din propria inițiativă. Reprezentanții acestora chiar au specificat că, din păcate, sunt nevoiți să respecte actul normativ în vigoare.

G.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Respect Cora ca ati facut tot posibilul sa va spalati pacatele si sa primiti clientii indiferent daca sunt vaccinati sau nu. Am fost aseara la Cora Bratianu si pt Cora nu mi s-a cerut certificat verde! Bravo Cora! Restul, FALIMENT PLACUT!
1
1
Ma pis pe mallurile voastre. Nu ati auzit de shopping on line... hai sictir
18
3
Am facut vaccinul doar pentru a intra in mall in special sa ajut economic at pot de mult firmele de acolo,fara mall nu pot sa mi imaginez viata ,este superb si minunat
8
26
dupa cum ziceam ... nu noi avem nevoie de malluri ci mallurile au nevoie de noi
22
12
doamne ajuta, discriminarea sa aduca ceasul bun!
26
3
Oricum erau pline mallurile de cocalari. Mai bine, mai lejer.
25
9
unde este mallul asta cu 3 scari rulante?n-am vazut asa in Constanta, este in Constanta?
26
4
E perfect, am scapat de inghesuiala !! Suparatii sa cumpere de la butic. Nu poti sa le ai pe toate.
18
23
nu e vorba ca boicotam sau nu, falimentul e urmarea fireasca pt ca scade numarul clientilor
19
11
Acolo suntem nascuti.
15
9
MAI DUCETI-VA SI PRIN PIETE IN PLM
31
6
Mars la vaccin, papagalii dracului.
35
45
salariatii din mall stau acasa iar guvernul va mai pune voua o taxa ca sa compenseze pierderea!!! spor la taxe si scumpiri!
15
19
adica cei fara certificat verde care nu au voie sa intre in magazine, boicoteaza magazinele nemergand in ele, ei oricum neavand drept de acces LOL
41
13
Faliment stop ocultei mindiale ei lau olucis pe ceausescu ca el se opunea lor
31
23
Buna ziua ! magazinele Cora si clientii nevaccinati au primit amenzi. Deci...
26
14
Toate saraciile vor la Mall..au,nu au bani in buzunar merg la Mall sa caste gura.la munca bulanililor
44
16
DACA VREI BOICOT, NU MAI VOTA PNL VREODATA!E SIMPLU
44
14
Ba e vina lor prin complacere
30
16
Arienii sunt superiori la fel ca vaccinatii in creier cu doza opt.
39
26
Mooie certificat arafat
51
34

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468