REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Dan Armeanu, de la Alfa Beta, continuă lucrările ilegale la vila din buricul târgului?! Video

Dan Armeanu, de la Alfa Beta, continuă lucrările ilegale la vila din buricul târgului?! Video

Mirela PASCAL 1 noiembrie 2022 | 00:00 5811

Dan Armeanu nu și-a terminat nici până astăzi casa din buricul Constanței! Pe strada Siretului, în spatele magazinului Tomis, patronul de la Alfa Beta a ridicat o vilă impunătoare. Mai mult sau mai puțin legal… fiind amendat de Poliția Locală, recent, pentru efectuarea lucrărilor fără autorizație de construire, fiindu-i aplicată și măsura complementară de sistare a lucrărilor. Armeanu a încercat să scape de procesul verbal, însă nu a reușit. Între timp, continuă lucrările la imobil.

Discretul afacerist Dan Armeanu a unit două locuri de casă, situate la numerele 40 și 42, pe strada Siretului pe care a ridicat o vilă cu un etaj. Autorizația a fost eliberată în noiembrie 2019, având valabilitate un an de zile, adică până în noiembrie 2020… sau 2021… nu mai înțelegem ce vrea să ne spună panoul de informare amplasat pe gardul imobilului. Ceva putred au mirosit și polițiștii locali, care l-au amendat pe 11 iulie, și au dispus luarea unor măsuri, precum oprirea executării lucrărilor de construire, obținerea autorizației de construire într-un termen de 90 de zile de la data constatării faptelor și aducerea imobilului la starea inițială într-un termen de 80 de zile de la data finalizării termenului pentru obținerea autorizației de construire.

așa arăta vila în august a.c.

Însă afaceristul nu s-a conformat și a  mers în instanță, solicitând atât suspendarea producerii efectelor procesului verbal, cât și anularea acestuia. Numai că, judecătorii i-au respins, în septembrie, cererea de suspendarea…însă Armeanu a continuat lucrările la imobil. După cum se poate vedea și în imagini.

A modificat data de pe panoul de informare

Este interesant de punctat faptul că, pe panoul de informare amplasat pe gardul șantierului în lucru, Dan Armeanu ne spune că data de începere a lucrărilor este 25 noiembrie 2019, cu valabilitate 12 luni. Numai că, un detaliu important ne-a atras atenția, și anume data finalizării acestora, și anume 25.11…2021 sau 2022? După cum se poate observa fără prea mare efort, anul de finalizare a lucrărilor a fost modificat, și nu o singură dată, ci de două ori... mai exact cifra 1, de la anul 2021, a fost modificată cu cifra 2.

Armeanu are 12 magazine Alfa Beta, în Constanța

Anul trecut, Dan Armeanu, patronul magazinelor Alfa Beta, a avut cifra de afaceri de peste 64 de milioane de lei, un profit de peste 2 milioane de lei, datorii de aproape 33 de milioane și 142 de angajați.

Armeanu mai este implicat în societatea Ralverti Group, ce se ocupă de comerțul cu produse alimentare, băuturi și tutun, afacere care nu-i merge la fel de bine ca Alfa Beta. Anul trecut, firma nu a avut profit, însă a avut cifra de afaceri de 4,6 milioane de lei și datorii de 1, 1 milioane lei. În Ralverti, mai este implicat și Anghel Verioti Cătălin Laurențiu, care deține 50% din acțiuni.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MAVRODIN CORNEL ,dar ce e***e e armeanu, congolez?
0
0
Oare cine da avize pt asa ceva din pol loc? Oare așteaptă cu interes domnul Șerbanica?
4
1
Nu l-am mai vazut de zeci de ani, il cunosc si pe frasu, l-am cunoscut si pe tasu, toti niste oameni discreti si muncitori. Pe altu n-ati gasit sa-l muscati de c*r? Asta e chiar un om la locul lui.
8
4
machi,mai mincati toate mortaciunile?va mai uteti intre voi vara cu var,de aveti mutre de cimpanzei la fel toti?natie iubita.va iubim,cacavoi nu gasim.
7
3
GIGI sa ne mananci branza de pe carici la toti machidonii , javra odioasa si frustrata ce esti, sa te calce trenu de j***s ce esti
5
13
În primul rând Dan Armeanu nu-i m******n, în al doilea rând singurii vinovații pentru lipsă acelor avize sunt autoritățile, depui actele și stau spre aprobare și un an, pentru că sunt mulți incompetenți, lucru pe care l-am pățit și eu, plus că așteaptă veșnica atenție pentru a aproba acele avize
19
4
orice cotetz machidonesc de neam prst e vila???
7
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212