REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Dan Negru, skanderbeg pe BANI cu Ovidiu Lipan Țăndărică, la malul mării. VIDEO

Dan Negru, skanderbeg pe BANI cu Ovidiu Lipan Țăndărică, la malul mării. VIDEO

Replica API 19 august 2021 | 14:31 1438

"Regele audiențelor" și "regele toboșarilor", imagini geniale, de la mare! Dan Negru l-a provocat la o partidă de skanderbeg pe Ovidiu Lipan Țăndărică.

Ovidiu Lipan Țăndărică, Dan Negru foto: arhivă personală

Zilele acestea, Dan Negru se află cu familia la mare, pe litoralul românesc. Vedeta Antenei 1 muncește dar și se relaxează, întâlnindu-se cu prieteni foarte buni din showbiz, cu care își continuă proiectele începute în primăvară.

Ovidiu Lipan Țăndărică și Dan Negru foto: arhivă personală

Turiștii au asistat, încântați, la partida de skanderbeg

Prezentatorul de la Antena 1 l-a invitat pe Ovidiu Lipan Țăndărică (68 de ani) la mare, pentru a filma pentru podcastul "Legendele". După ce au petrecut câteva zile relaxate cu familiile, Dan Negru (50 de ani) a propus și un joc de skanderbeg pe bani, după cum se poate observa și în imaginile filmate de apropiați. Câteva sute de lei, cât aveau la acel moment prin buzunare. Nu mică le-a fost bucuria turiștilor din jur să-și revadă artiștii preferați. "Ne-a plăcut la hotel Melodia din Venus și ne-am întors pentru a filma o serie nouă de , pentru YouTube. Am îmbinat utilul cu plăcutul și ne-am distrat într-un spațiu cochet și primitor, am făcut acolo cartierul general", a mărturisit Dan Negru, scrie click.ro.

Iar prietenul lui, Ovidiu Lipan Țăndărică, a adăugat "Când înregistrezi pentru liderul audiențelor nu poți decât să oferi cât mai multe exclusivități, deci abia aștept să vedeți ce am filmat. Locația aleasă pentru podcast, hotelul din Venus, m-a impresionat. Revin cu mare drag și altă dată", a încheiat Ovidiu Lipan Țăndărică, venit împreună cu managerul lui, Radu Groza.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cioace marca replikaka!! MUIANGENOL
1
0
articol si informatie
0
0
Aia-i masa de skanderbeg sau de mancat prajituri, nu rezista nici daca o muti dintr-un loc in altul, dar la facut skanderbeg. Cioace.....
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272