REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.9° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Dan Tanasă, AUR: Proiectul de buget nu este făcut pentru români; nu conţine nicio veste bună

Dan Tanasă, AUR: Proiectul de buget nu este făcut pentru români; nu conţine nicio veste bună

Replica API 30 ianuarie 2021 | 00:00 1466

Deputatul Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) Mureş, Dan Tanasă, a afirmat vineri, într-o conferinţă de presă, că proiectul buget pentru acest an este unul al "sărăcirii" şi că nu este făcut pentru români, fiindcă pentru aceştia nu conţine nicio veste bună, ci doar reduceri.

Dan Tanasă

"Este un buget al sărăcirii, este un buget făcut de un premier care a declarat clar că sănătatea şi educaţia nu sunt priorităţi. Ca atare, este un buget care nu este făcut pentru români, nu ştim pentru cine este făcut exact, pentru că acest buget nu conţine nicio veste bună pentru români. De peste tot se taie, de peste tot se reduce, este un buget făcut de un premier care a reuşit să îndatoreze ţara asta într-un an cât au îndatorat-o alţii în 15 ani. Are un buget al sărăciei (...). Vom aduce amendamente, vom identifica teme şi pentru judeţul Mureş şi teme naţionale, însă am văzut care este atitudinea puterii în momentul de faţă, ei controlează tot, nu sunt deschişi. Dar va începe sesiunea parlamentară şi vă asigur că dacă mă dau afară pe uşă, intru înapoi pe geam", a declarat Dan Tanasă, scrie Agerpres.

Între cele mai importante iniţiative pe care deputatul AUR Mureş a arătat că le va susţine alături de colegii săi se numără depolitizarea funcţiilor publice, stoparea defrişării pădurilor şi includerea acestui deziderat într-un proiect de securitate naţională.

La conferinţa de presă au mai participat liderul AUR Mureş, Răzvan Biro şi prim vicepreşedintele filialei, Daniel Manea, care au prezentat un bilanţ al realizărilor la împlinirea unui an de activitate.

Liderul AUR Mureş, Răzvan Biro, a precizat că deşi filiala Mureş s-a înfiinţat doar în urmă cu un an, a reuşit să obţină 9.000 de voturi la alegerile parlamentare, având un deputat ales în Parlamentul României şi peste 5.000 de voturi mai mult decât la alegerile locale din luna septembrie, fapt ce se datorează unei campanii electorale susţinute, constând în interacţiunea directă cu alegătorii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si ce ma nu are dreptate ce spune, sau nu pricepi ca esti votac USR-PNL?? uita-te la dragu ca arata mai bine nu-i asa si tot ce face face pentru tara si romani!!!
1
1
Aia de la AUR Susulica sau cum o cheama...grasa aia nespalata care tipa mereu si are tot timpul o parere, de la ace de cusut la portavioane ea stie tot despre toate...zici ca e batuta in cap cu pula, asa tipa ca descreierata, nu e coerenta in nimic, si habar nu are ce vorbeste. Daca stai langa ea ii mai si pute gura...
0
2
cand va priviti in oglinda ce le puteti spune miilor de copii ce plang dupa parintii plecati departe pt o paine,copiilor ce se culca flamanzi ,copiilor ce merg cu ghetele rupte km buni pe jos pana la scoala,...aveti puterea sa priviti in ochi copii astia?
5
0
Bugetul e facut pentru banci si pentru politicieni, nu pentru popor.
5
0
Eh, l-au facut si ei asa, sa dea apa la moara carcotasilor si opozitiei. Este evident ca nici o varianta nu-i va multumi niciodata pe opozanti ci doar le va da prilej de gargara politica.
1
2
da ma o sa mearga marcu la scoala sa-si cumpere o diploma si sa se transforme in USR-ist care daca-si face poza langa Luvru crede ca a pictat-o el pe Gioconda.
5
1
Marcule, mai treci pe la scoala. Atatea greseli in doar doua fraze?! Rusinos!...
6
2
Va cam sta in gat astia de la AUR, nu-i asa? Va este teama ma nenorocitilor? Lasa ca vine si ziua in care veti platii pentru toate nelegiuirile.
6
10
sa ma kk pe haurul tau,adunatura de cocalari
10
8
AUR va ajunge la 20-15 la suta la urmatoarele alegeri
5
13

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212