REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.1° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Dana Budeanu grăbește nunta cu Andrei Hrebenciuc! Imaginea cu care răscolește lumea mondenă

Dana Budeanu grăbește nunta cu Andrei Hrebenciuc! Imaginea cu care răscolește lumea mondenă

A.F. 14 octombrie 2022 | 00:00 7432

Despre Dana Budeanu, 43 de ani, și mai tinerelul ei iubit, Andrei Hrebenciuc, 38 ani, s-ar fi zvonit că au de gând să devină soț și soție, după ce influencerița a publicat pe contul personal de social-media o fotografie, în care purta un inel superb cu piatră prețioasă, alături de un mesaj în care spunea că ar avea gânduri de măritiș.

Dana Budeanu, Andrei Hrebenciuc

Dana Budeanu și afaceristul Andrei Hrebenciuc trăiesc o frumoasă idilă, ce are toate șansele să se transforme într-un mariaj reușit. La urma urmei, Dana Budeanu, „spaima mafioților și a amețitelor“ chiar se potrivește cu fiul lui Viorel Hrebenciuc, politicianul cunoscut și ca „eminența cenușie“ a PSD-ului.

Dana Budeanu a îmbrăcat rochia de mireasă

Doar că de la amor pasional la o nuntă în fața altarului ar mai fi ceva pași de făcut, însă nu chiar atât de mulți, având în vedere că Dana Budeanu a postat acum ceva vreme la secțiunea Story, de pe Instagram, o poză în care purta un inel superb, iar la descriere scrisese:

„Eu nu merg la întâlniri, eu mă mărit!“, o declarație îndrăzneață din partea Danei Budeanu, menită să pună pe toată lumea pe jar, așa cum face orice influenceriță ce se respectă.

Cu toate că a negat vehement zvonurile, Dana Budeanu a ațâțat din nou internetul cu o fotografie în care poartă o rochie albă, ce seamănă izbitor cu o rochie de mireasă, din care se poate deduce foarte ușor că vedeta continuă să bată apropouri la adresa lui Andrei Hrebenciuc să facă nunta.

Dana Budeanu a dezmințit primele zvonuri care au apărut cu privire la o eventuală nuntă dintre ea și Hrebenciuc Jr., indignată fiind de intrusivitatea anumitor persoane în viața ei personală.

Aceasta a tunat și a fulgerat pe contul de Instagram, la puțin timp după s-a spus că se va căsători din nou un mesaj virulent.

„I don't date, I marry (n.r. trad. Eu nu merg la întâlniri, mă mărit) este una dintre vorbele mele, alea cu care vorbiți toți.“

Dana Budeanu: „Eu nu cred în divorț“

Dana Budeanu a fost căsătorită acum opt ani cu jurnalistul Radu Budeanu, din relația lor rezultând două fetițe. Creatoarea de modă a vorbit în urmă cu ceva vreme, în cadrul unui interviu TV, că nu crede în divorț. Aceasta a adăugat că un mariaj care se termină în divorț nu este autentic.

„Eu nu cred în divorț. Eu nu cred că există o căsătorie care se termină în divorț și, deci, nu cred în divorț. Adică, o căsătorie care se termină în divorț nu este o căsătorie. Nu știu neapărat dacă am câștigat sau am pierdut, dar, cu siguranță, copiii mei nu au pierdut nimic. (…) Adică, acesta a fost un examen fenomenal pe care l-am trecut fantastic, lucru de care sunt mulțumită astăzi“, a mărturisit vedeta, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta , vrea să candideze! Va reprezenta clanul Hrebenciuc în politică !
0
0
mare stire se marita croitoreasa cu fisu guzganului rozaliu cel mai mare hot din RO
5
2
baba l.a s**t pe fraier de zece oro pe zi,inclusiv de bani.cui ii trebuie o maimuta croitoreasa in casa,poate sa.i coasa ciorapii rupti in talpi!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272