REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.9° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Dăncilă: După 30 de ani, oamenii s-au săturat de promisiuni, ei vor fapte; eu iubesc oamenii

Dăncilă: După 30 de ani, oamenii s-au săturat de promisiuni, ei vor fapte; eu iubesc oamenii

Replica API 31 august 2019 | 03:23 678

Viorica Dăncilă a luat cuvântul la Conferința Județeană a PSD Constanța, pentru a transmite următoarele:

„Trebuie să arătăm că suntem singura soluție pentru țară, că suntem singurul partid care se preocupă pentru problemele cetățenilor. Un partid care a făcut multe pentru țară, am dus la capăt multe proiecte. Sunt un prim ministru pentru toți cetățenii, cei care m-au votat dar și cei care nu m-au votat. După 30 de ani, oamenii s-au săturat de promisiuni, ei vor fapte și vom arăta acest lucru, dar trebuie să fim uniți, trebuie să vorbim mai mult cu oamenii. Cred că cu tărie că vom câștiga alegerile prezidențiale după 15 ani. Sunt convinsă că implicarea fiecăruia contează, știu că veți vorbi cu cetățenii din comunitățile dumneavoastră. România trebuie să aibă lideri care să lupte pentru această țară, are nevoie de pace, de echilibru. Nu mai are nevoie de ură, de dezbinare. Mă uitam la manifestarea celor câțiva oameni când am ajuns aici și mă gândeam, constănțenii nu sunt așa, circul cald nu îi reprezintă. Noi respectăm oamenii, îi respectăm pe toți români“ a spus premierul Viorica Dăncilă.

„Este o luptă a noastră pentru dezvoltarea României, pentru cetățeni și pentru respectul pe care îl merităm, datorită implicării noastre. Eu iubesc oamenii“, a mai completat aceasta.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
poti sa taci?, prin deschiderea gurii enervezi
1
0
Cum dracului iubesti oamenii cand cacatul tau de partid il are la Constanta primar pe Fagadau ???
2
0
Sluga de infractor veorikaka si slugile mai mici Fifi tzutzu si fagavaca
2
0
toti astia din foto cu putin timp in urma isi reafirmau angajamentul fata de carmaciul dragnea , iar acum vin sa arunce cu promisiuni pentru prostii care din pacate sunt multi in tara asta si au drept de vot...
3
0
Tu chear esti proasta nu o faci
2
0
The avengers ciuma rosie de la stanga la dreapta : Fifi Vio bou si tzutzu
6
0
Ura ura psd vrem galeti si apoi facem foamea. Semnat toti analfabeti din tara.
10
0
Mai ales de psd suntem satui. Spitale?0 km de autostrada?0 economia?la pamant. Mars in mm de hoti.ati stiut doar legile justitiei si sa va inchinati everilor cu mutarea ambasadei doar doar va baga ttump in seama. Moeee psd
10
1
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha, ba ce m-a facut sa rad! Mai crede cineva in voi? Mai era unu care se lauda si jura pe rosu, ca re un program de guvernare, dar, ghinion, a intrat oleaca la parnaie si a luat programul cu el. Sik! Si nu vi l-a dat ! Acum o dati cu d eastea! Nu mai haleste romanul blana ursului din padure ! Ha ha ha, mersi ca ne-ai facut sa radem!
9
1
Deci dumneavoastra credeti ca mai sunt romani care spera ca schimbarea in bine pe care o asteapta de 30 de ani o sa vina de la P.S.D.sa nu mai spuneti ca barbati care v-au facut proasta au ceva cu dv.doamna DANCILA.
10
1
Fagadau abia asteptam sa te vedem bocind si tanguinnd clementa !
15
2
Culmea! Asa zice si USR. Asa zice si PNL.
4
2
Demagogie, vorbe goale de tinichea. Mai aveti tupeu sa mintiti cu nerusinare aceasta natie? Poate ati fi avut o sansa daca nu erati niste sugisti de la inceput si nu-i pupati poala lui Dragnea, daca nu va inconjurati numai de mafioti pentru ca voi ati creat acest stat paralel de care tot vorbiti ptr prostime ,dar ati trait momentul , a fost bine. Cat va avea de lucru DNA-ul in perioada urmatoare, si ce somn linistit vor avea multi dintre voi!! O meritati din plin...Salvati-va care mai puteti!
12
3
NU, nu este ingenuncheat, este in cur, alunecand ireversibil in haznaua istoriei! Ii multumim vacii totale ptr ca a tinut sa fie groparul acestor nenorociti! Rugati-l pe dracnea sa va primeasca ca "turisti" in resortul lui din Brazilia. Sunteti atat de prosti incat nu realizati sunteti morti, mirositi a mort dar nu sunteti inca ingropati. Va cantam prohodul dupa alegeri.Papagalilor!
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212