REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Dani Mocanu are numeroase dosare penale. De ce nu este în închisoare

Dani Mocanu are numeroase dosare penale. De ce nu este în închisoare

Replica API 28 august 2022 | 00:00 2585

Dani Mocanu strânge dosare penale, unul după altul. Manelistul face ce face și reușește să intre în atenția oamenilor legii. Încă din anul 2017, cântărețul a avut probleme cu autoritățile și, până în prezent, are mai mult de cinci dosare penale pentru diferite infracțiuni. De ce nu este în închisoare.

Are numeroase dosare penale, dar chiar și așa, Dani Moacanu a reușit să scape până acum de închisoare. Încă din anul 2017, manelistul are probleme cu legea. Mai exact, în urmă cu 5 ani, cântărețul a fost prins conducând fără permis, așa că a primit 6 luni de închisoare cu suspendare. În același an, a fost acuzat de proxenetism și constituirea unui grup infracțional organizat.

În anul 2019, Dani Mocanu a fost acuzat de instigare la ură și violență împotriva femeilor, după ce a publicat pe youtube un clip în care instiga la ură și violență împotriva femeiilor. După doi ani de procese, a fost amendat penal cu 15.000 de lei.

În anul 2020, manelistul a fost din nou prins conducând fără permis, așa că a fost condamnat, în primă instanță, la 9 luni de închisoare. Dosarul se judecă la Tribunalul Argeș. În același an, a fost acuzat de cruzimi împotriva animalelor, după ce a apărut, într-un videoclip, alături de un leu chinuit. Poliția a deschis un dosar penal pentru cruzime împotriva animalelor dar cercetările nu s-au finalizat încă.

În acest an, mai exact luna trecută, Dani Mocanu a fost reținut după ce a amenințat cu cuțitul un tânăr într-un club din Târgu Mureș, dar judecătorii au hotârat să fie cercetat sub control judiciar. Cel mai recent dosar pe care îl are manelistul este cel în care este cercetat pentru tentativă de omor. În prezent, se află în arest la domiciliu.

A fost acuzat și de proxenetism

Așa cum spuneam și anterior, în anul 2017, Dani Mocanu a fost acuzat de proxenetism și constituirea unui grup infracțional organizat. Acesta este poate unul dintre cele mai grele dosare deschis pe numele cântărețului. A fost arestat preventiv, iar pedeapsa pe care o riscă manelistul în acest dosar este de 10 ani de închisoare. Dosarul se judecă încă la Tribunalul Dâmbovița.

Cum a reușit Dani Mocanu să scape de închisoare

Dani Mocanu strând dosare penale peste dosare penale, însă a reușit să scape de închisoare. Este cercetat pentru numeroase infracțiuni, și a fost prins la volan de mai multe ori fără permis dar, cu toate acestea se pare că a avut „norocul scris în frunte”. Așa se explică faptul că, în toți acești ani, nu a ajuns în spatele gratiilor.

Dani Mocanu este în arest la domiciliu dupa tentativa de omor de la Pitești

În noaptea de 19 august, Dani Mocanu, împreună cu fratele său Nando, şi alte 7-8 prieteni au bătut un bărbat, într-o benzinărie la ieşirea din Piteşti spre Ştefăneşti. Instanța a decis ca Dani Mocanu să rămână în arest la domiciliu, în timp ce fratele său se află în arest preventiv timp de 30 de zile, conform spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
are bani si ameninta si mituieste judecatori de aia scapa mereu .
0
0
cu spaga la jdecatorii melcilor,platiti g**s ca sa nu ia spaga.uite ca iau,si spaga,si banii.
0
0
Sfanta spaga!
0
0
cum? simplu. spaga la procurori. pt 2000 se vand toti ca painea calda.
1
0
Sa ne kakam pe cioarra asta.politia il prinde si procurorii de kkt ii dau drumul pe strada si impute strada cu mirosul lui de cioora borata
0
0
Cu spaga g***a la procurori si judecatori se poate orice iar saracii fac puscarie nevinovati. Ar trebui intreg sistemul sa infunde puscariile si angajati tineri noi de pe bancile facultatii. Altfel asa-zisa justitie nu se va face bine niciodata... Mi-e greata!!!
2
0
Acest ipochimen scapa mereu din cauza justitiei noastre de 2 lei.Sictir.
0
0
este sponsorul oficial al m.a.i.Asta este explicatia!
1
0
Imputzita rasa !
1
0
In tara asta c*****a pana la radacinile porumbului, totul se poate.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272