REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.6° Constanța Sâm., 11 Mai 2024
Anul XX Nr. 6726
9.6° Constanța Sâmbătă, 11 Mai 2024 Anul XX Nr. 6726
 

Daniel Constantin detonează alianța Pro România - ALDE: Tăriceanu este un rebut politic

Daniel Constantin detonează alianța Pro România - ALDE: Tăriceanu este un rebut politic

Replica API 19 august 2019 | 00:00 192

Prim-vicepreședintele Pro România, Daniel Constantin, a declarat luni la Realitatea TV ca „indiferent ce se intampla” nici el și nici alți colegi din partid nu vor accepta niciodata sa se alieze cu Calin Popescu Tariceanu, pe fondul discutiilor despre formarea unor grupuri comune ALDE - Pro Romania in Parlament.

„Tăriceanu caută şi înţeleg că decizia e luată să iasă de la guvernare şi să facă alianţă cu Pro Romania. Indiferent ce se întâmplă, eu ca fondator al Pro Romania nu o să fiu niciodată de acord să facem vreo combinaţie politică cu dl Tăriceanu. Sunt şi alţii (din Pro Romania - n.red.) care nu vor fi niciodată de acord. Pro Romania s-au construit pentru viitor. Unii colegi vor grupuri comune. Tăriceanu este un rebut politic, au zis cetăţenii la vot”, a zis Constantin.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daniel Constantin - copil din flori carnivore, bolnav de ciuma rosie. Stie el ce stie de la fratii sai din servicii si din bordelul politic. Toti sunt gelosi pe Tariceanu ca afurat mai mult ca ei.
3
0
Ponta afla si el pe cine mai are in preajma. Habar nu are ce a pierdut inhaitandu-se cu alt rebut dar mai tanar cum e baiatu asta. Rebut politic periculos insa Daniel.
3
0
Jignirile nu isi au rostul , cel putin baiatul asta nu a furat ca Tariceanu !
0
3
Buboiul politicii romanesti.Tariceanu,ciuma neagra.Nici dracu nu face alianta cu uratul asta inainte de alegeri.O alianta cu asta inseamna scaderea increderii in sondaje.Numele lui este asociat cu numele lui Dragnea,Toderica,dep. Mitraliera,Nicolicea si cu toti nenoricitii care si-au baga bocancii in Constitutie si Justitie.
11
2
Tot un rahat esti dar ai spus o vorba mare
11
2
Limbricul Daniel Constantin, cel care l-a tradat pe Voiculescu, sarind in bratele lui Ponta de dragul functiei, nu e un ratat politic? Dar ce e? Nimic nu e mai dezonorabil ca tradarea! O jigodie...
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389