REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

DAUNE MORALE în valoare de 10.000 de lei pentru un tânăr UMILIT în fața fostei iubite, la Constanța!

DAUNE MORALE în valoare de 10.000 de lei pentru un tânăr UMILIT în fața fostei iubite, la Constanța!

Replica API 29 septembrie 2018 | 23:26 394

Daune morale în valoare de 10.000 de lei în cazul unui tânăr umilit în fața fostei iubite, chiar în zona unui local din zona Tomis Nord. Acesta a fost pus să stea în genunchi în fața ei, să-și ceară scuze, după care a fost lovit în zona feței, zona toracală și a membrelor, inclusiv cu un baston telescopic.

Totul s-a petrecut în Tomis Nord, când partea vătămată, un tânăr, se afla la un local pentru a urmări un meci de fotbal. La un moment dat, când a revenit de la toaletă, a fost abordat de un alt tânăr, pe care îl cunoștea, și care i-a spus să vină afară pentru a discuta. A mers, iar acolo se mai aflau și alți băieți, dar și fosta lui iubită.

A fost obligat să se așeze în genunchi și să-i ceară scuze fetei, după care a fost lovit peste față și în zona toracală, cu pumnii și palmele, iar la nivelul membrelor cu un baston telescopic. În ceea ce privește urmările faptei unuia dintre cei doi care l-au agresat, instanța a reținut că prin lovitura aplicată, părții civile i s-a produs o perforație posterioară timpan stâng, care a necesitat pentru vindecare 13-14 zile de îngrijiri medicale.

Procesul a încetat în privința unui inculpat în urma retragerii plângerii, iar cel de-al doilea a primit 8 luni cu suspendare, dar este obligat și la plata sumei de 10.000 de lei. ”Condamnă pe inculpatul …, la o pedeapsă de 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 2 Cpen.

În baza art.91Cod penal dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere. Atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 96 Cod penal, în sensul că, dacă cu rea-credință nu va respecta măsurile de supraveghere sau dacă nu va executa obligațiile impuse sau va săvârși o nouă infracțiune în termenul de supraveghere, instanța va revoca suspendarea și va dispune executarea pedepsei. (…)

Dispune încetarea procesului penal faţă de inculpatul … , pentru săvârșirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, prin retragerea plângerii prealabile. (…) Obligă pe inculpatul la plata către aceasta a sumei de 373,3 lei cu titlu de daune materiale și a sumei de 10.000 de lei cu titlu de daune morale”, potrivit minutei judecătorești.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
femeia e de vina in primul rand in toata aceasta poveste mai bine ar merita sa io tragaa vreo 15negri in continuare si tinuta nemancata doar cu o feliie de paine si o sticla cu apa. sau la produs cel mai bine siar merita soarta in mana proxenetiilor.
4
2
ziar de cacat sterge comentariile
5
0
Asa merita. De ce si-a retras plangerea fata de unul. A luat bani? De ce trebuie politia, parchetul si judecatorul sa fie recuperator?
4
1
taie-i mana cu care a lovit ! doar asa mai puteti reveni la normal ! Apropo , REPLICA , este un ziar partinitor , ptr. ca nu da dreptul la replica la articolele cu psdistul Stroe care se vrea ministru in schimbul sustinerii penalului dracnea !
23
0
8 luni inchisoare pentru ca l-a batut cu intentie ?! Dai in mama masii 5 ani ...a2a oara nu ii mai trece prin cap sa faca d-astea
35
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272