REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

David Alaba a anunțat oficial că pleacă de la FC Bayern!

David Alaba a anunțat oficial că pleacă de la FC Bayern!

Replica API 18 februarie 2021 | 00:37 1301

David Alaba a anunțat oficial că va pleca în această vară de la Bayern Munchen, iar de acum negocierile secrete purtate cu cei de la Real Madrid, Chelsea, Liverpool și Manchester United vor putea fi făcute publice.

Fundașul austriac pune capăt astfel unei cariere de 13 ani în tricoul echipei de pe Allianz Arena, potrivit prosport.ro

„Am luat personal această decizie de a încerca ceva nou după acest sezon și de a părăsi clubul. Nu a fost o decizie ușoară.

Sunt aici de 13 ani și acest club este foarte important pentru mine. Sunt în căutarea unei noi provocări. Nu a fost o decizie financiară. Mai am încă 6-7 ani în care pot juca fotbal și acum am vrut să încerc ceva nou. Nu am decis încă unde mă voi duce”.

Alaba a adăugat că oficialii de la Bayern au încercat tot posibilul pentru a-l convinge să rămână la campioana Europei, dar fotbalistul austriac a anunțat conducerea clubului în urmă cu câteva săptămâni despre decizia pe care a luat-o. În acest moment, favorită să îl transfere este Real Madrid, care caută un înlocuitor pentru Sergio Ramos, dar la fel de tentante sunt și ofertele din Premier League, de la Liverpool, Chelsea și Manchester United.

Palmaresul fundașului de 28 de ani la campioana bavareză include nouă titluri de Bundesliga, două trofee UEFA Champions League și, cel mai recent, trofeul de câștigător al Campionatului Mondial al Cluburilor.

Locul său la Bayern va fi luat cel mai probabil de Dayot Upamecano, pentru care gruparea de pe Allianz le va plăti celor de la RB Leipzig, în vară, 40 de milioane de euro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un mincinos ,a cerut salar de 23 mil. pe ani , ceeace Bayern a refuzat .era si normal iar acum la asa salar nu-l mai vrea nimeni , de asta nici nu stie incotro sa o ia. Nu se mai satura de bani pacaliciul asta.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272