REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.5° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

De ce a fost SCHIMBATĂ POZIŢIA TRUPULUI lui Răzvan Ciobanu!

De ce a fost SCHIMBATĂ POZIŢIA TRUPULUI lui Răzvan Ciobanu!

Replica API 7 mai 2019 | 00:00 288

În timp ce ancheta continuă în cazul morții lui Răzvan Ciobanu, procurorii care se ocupă de caz precizând că nu există nici o suspiciune și că este un teribil accident rutier, iată că ipotezele continuă a fi țesute. Astfel, tot mai mulți au ajuns la convingerea că era urmărit și că el gonea pentru a scăpa. Ulterior, la România Tv, procurorul (pensionar) Dan Voinea a susținut că trupul nu trebuia mișcat de către cadrele medicale ale SMURD. Iată ce susțin surse din cadrul ISU Dobrogea.

”În ceea ce privește poziția în care a fost găsită victima, precizăm că aceasta a fost proiectată în afara autovehiculului și găsită în proximitatea acestuia, orientată cu fața în jos.Specialiștii SMURD sosiți la fața locului în urma apelului 112 au fost cei care au procedat la modificarea poziției victimei, în vederea aplicării procedurilor specifice.

Ulterior finalizării activității de cercetare a locului faptei și plecării organelor de poliție, în zona respectivă au fost lăsate componente auto irelevante pentru anchetă, împrăștiate pe o suprafață mare de teren, fiind posibil ca acestea să fie găsite de trecători”, au spus procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

În acest context, anchetatorul Dan Voinea a declarat la România Tv că trupul neînsuflețit nu trebuia mișcat. Potrivit unor surse din cadrul ISU Dobrogea, acesta este protocolul și medicii nu au putut risca să nu-i aplice manevre de resuscitare, întrucât viața unui om este mai importantă: ”Apoi, dacă mai erau ceva șanse și se ratau.. ce se spunea?”.

Amintim că tragedia s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, 28 spre 29 aprilie. Răzvan Ciobanu se deplasa dinspre Năvodari către Săcele, iar la un moment dat a părăsit partea carosabilă cu mașina, mergând circa un kilometru pe câmp, punând la pământ mai mulți copăcei și răsturnându-se, de mai multe ori.

Trupul acestuia a fost proiectat pe pământ, în partea dreaptă a vehiculului Range Rover, care aparținea unei prietene. Cadavrul a fost găsit de un trecător, care a sunat la 112. Specialiștii în domeniu au precizat că era mort de câteva ore, fiind deja înțepenit. Apoi au apărut tot felul de ipoteze legate de deces, dar și despre faptul că localnicii din Săcele au sustras mai multe bunuri de la locul tragediei.

Citește DETALII din ANCHETĂ AICI: https://www.replicaonline.ro/cand-ar-fi-murit-de-fapt-razvan-ciobanu-detalii-socante-din-ancheta-389945/

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pozitia trupului a fost schimbata pentru a pleca spre ...nu stiu ce , cu , curul in jos...nu cu el in sus, ca de obicei !O scursura a societatii , aplaudat si bocit de o juma' de....romania , neam de dobitoci , hi sictir !!
2
0
Pozitia trupului i-a fost schimbata pt ca s-a gasit unu sa i-o mai traga la gaoz si dupa ce si-a dat duhul. E simplu.
4
1
Poate ii explica cineva matusalemicului procuror ca procedura de resuscitare, obigatorie in astfel de situatii, nu se face prin introducerea degetului adanc in cur. Intoarcerea corpului se justifica in mod clar.
8
1
Etcu petru alias Renzo ZNR si concubina lui florentina paros alias floriy coafeza de meserie si paravan financiar pt bani furati din conturi le bancare de catre escocul etcu petru bani pe care ai transforma in bit coin ca sa se piarda urma
0
0
Daca trupul era deja intepenit ce manevre de resuscitare mai aveau rost.Va cam contraziceti unii pe altii.De fapt va disculpati,cei care ati gresit in rezolvarea acestui caz in aparenta simplu dar se pare destul de complicat.
5
3
ZOMBILI UMBLA AIUREA ,DUPA CAT PRAF A INGHITIT.
5
1
Dumnezeu sa-l ierte . Dar totusi ...daca ar fi murit Anghel Saligny sau un olimpic international , la matematica sau istorie , ar fi fost trecut la rubrica ....si altele .
13
0
cu acest croitoras care de fapt era un borfas tatuat si in cur dator vandut pe deasupra si poponar.
22
7
Pai cum frate esra cu unu car io dadea atunci ? si ala fisgit iemdiat
8
0
....daca drogatu' intra peste un microbuz si omora vreo 10 oameni ? Tot asa il compatimeati ?
37
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212