REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

De ce nu ridică SUA obligația deținerii unei vize pentru România

De ce nu ridică SUA obligația deținerii unei vize pentru România

Replica API 19 decembrie 2020 | 00:00 1480

Românii sunt puțin mai aproape de momentul în care vor putea călători fără viză în Statele Unite. În acest moment, potrivit ambasadorului SUA, Adrian Zuckerman, România are o rată de refuz de 10%, iar când rata va scădea sub 3 procente țara noastră va intra în programul Visa Waiver, care permite călătorii de până la 90 de zile fără vize.

“Peste 90% de vize sunt aprobate. Dar sunt probleme cauzate în primul rând de lucruri care nu au fost reparate în ultimii 10-15 ani venind de la statul de drept.

Anul ăsta noi am lucrat cu ministrul de Justiţie Predoiu şi ministrul de Interne Vela ca să reparăm sistemul statului de drept, ca legea să fie aplicată într-un fel egal, crima organizată, corupţia să nu mai fie tolerată, traficul de persoane să nu mai fie tolerat.

Lucrurile astea nu au fost făcute la acelaşi nivel înainte şi o mulţime din lucrurile astea au cauzat ca rata de rejecţie pentru oameni care aplică pentru viză să fie prea mare.

Acum e în jur de 9-10%. Când ajunge să fie în jur de 3% sau sub 3%, România o să se califice pentru Visa Waiver”, a declarat Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA în România, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de prosti!lasa ca le vin fara viza toti tiganii muslimi teroristi,toata mexicaneria si tiganimea hindusa,etc!sa.imstapiniti sanatosi. in afare de crve si gioana,nu stiu cine ar vrea sa viziteze usa?
1
0
credulii. Never!
1
0
Din cauza cacatului de radio cristian piticul cu pla.minuscula, primaresul mangalistanului , spaima boschetilor , vai mama lui , jafuieste iar sarakistanu satanistu dracului. Numai.asfalt.si beton are in cap jigodiA
0
1
Dorele securitatea a fost infiintata ca sa puna romanilor ochelari de cal -sa nu stie cum se traieste in occident
1
1
Pt Dorel: Crezi ca in SUA umbla cainii cu covrigi in coada? S-au eliminat vizele pt Canada..au fugit romanii in Canada? Problema noastra a romanilor suntem chiar noi care ne devalorizam tara si oamenii din ea. Veniti aici sa vedeti cum este, cum se canta imnul la scoala la inceputul orelor. Ca sa is invete de mici respectul fata de simbolurile Nationale. In rest nu, nu sunt mai buni sau mai destepti sau mai sanatosi ca noi. Dimpotriva
3
0
Doamne fereste, o sa se impiedice lumea de sacosele de rafie cum se intampla acum spre Londra. Dar se inchide cararea,putintica rabdare! Pana si maxima:toate drumurile duc la Roma, nu mai e cea fost.
4
0
Asa e, 10 % dintre romani poate merita, restul sunt primitivii de care ne impiedicam zilnic...no comment
5
3
Sa fim seriosi d-le ambasador, cu asemenea oameni politici si actuala justitie, nu vom ajunge niciodata la 3% pentru a beneficia de viza. Inca nu v-ati convins de caracterul romanilor ? Romanii cred ca in Democratie au numai drepturi nu si obligatii. Analfabetul de Ceausescu in prostia lui si-a dat seama totusi de ce sunt in stare romanii si a infiintat Securitatea pentru ai tine in frau. In Democratie ne-am dat arama pe fata. Adevarul supara ,dar trebuie spus.
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272