REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

De ce nu se mai face sistem de canalizare pluvială în Palazu Mare; Licitația a fost anulată!

De ce nu se mai face sistem de canalizare pluvială în Palazu Mare; Licitația a fost anulată!

Replica API 8 septembrie 2022 | 00:00 2446

Primăria Constanța a organizat o licitație în vederea constractării unei firme care să asigure serviciul de elaborare documentație tehnico-economică pentru crearea sistemului de canalizare puvială în cartierele Palazu Mare și Universitate. Valoarea totală estimată era în valoare de 565.802 lei. Licitația a fost anulată pe motivul unor abateri grave la prevederile legislative. Conform informațiilor noastre, Primăria nu a primit alocare bugetară pentru întreaga zonă, ci doar pentru Bulevardul Madrid.

Pe 5 septembrie a.c., a fost anulată licitația organizată de Primăria Constanța pentru contractarea unei firme care să se ocupe de serviciul de elaborare a documentației tehnico-economică – Studiu de fezabilitate – pentru obiectivul de invisetiții ,,Creare sistem de canalizare pluvială în cartierele Palazu Mare și Universitate”. Contractul ar fi avut o valoare estimată de 565.802 lei. Motivul anularii: abateri grave de la prevederile legislative, care afectează procedura de atribuire, fiind imposibilă încheierea contractului.

Potrivit informațiilor noastre, lucrarea era prevăzută să fie finanțată prin Programul Național de Investiții Anghel Salighy. Din păcate, se pare că, Primăria a primit alocare bugetară doar pentru Bulevardul Madrid.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De la statia de epurare palazu mare muncesc cand au chef, in weekend nu ii gasesti nicodata la munca, se duc in Mamaia in timpul programului la stat si sunt ospatari cu bani luati la negru, si ei figureaza ca lucreaza in doua locuri in acelasi timp, asa se fura statul. Si mai au si 10 clase terminate, si bonuri de masa, ca nu stau la locul de munca in weekend desi ei sunt platiti. Nenea ala de la Consiliul Judetean, seful lor nu aude?
0
0
care nici macar panta nu au stii ca se construieste un fake de scurgere care peste trei ani e gata de dat la gunoi. Dar banii s-au impartit la cine trebuie. Mwie hotilor !!!
1
0
Si cum ai demarat achizitia primare daca nu aveai finantare? Cretina aia de Merla Ani iar a facut un caiet de sarcini in toaleta ecologica iar tu ai semnat ca primarul?
1
0
astia intii asfalteaza,pe urma sparg totul si pun canalizare.destepti baietii cind e vorba de furat.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212