REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

De la 5 ani cu EXECUTARE, la 1 an și 6 luni pentru un SCANDALAGIU din NĂVODARI

De la 5 ani cu EXECUTARE, la 1 an și 6 luni pentru un SCANDALAGIU din NĂVODARI

Replica API 19 ianuarie 2021 | 11:42 3538

Instanța de fond l-a condamnat la 5 ani cu executare, iar la apel a primit 1 an și 6 luni cu executare. Este vorba despre Floricel Ilina, în cazul căruia s-a schimbat încadrarea juridică. Decizia este definitivă.

Amintim că, la data de 30.04.2017, în urma unui conflict spontan, Floricel Ilina ar fi săvârșit fapta, pe raza stațiunii Mamaia, asupra unui bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Constanța. Se pare că a izbucnit un conflict spontan, chiar pe bulevardul din stațiune. După ce a înjunghiat victima, agresorul a fugit. Acesta a fost identificat la scurt timp, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare în lipsă, dar era de negăsit. În urma acțiunilor specifice, a fost depistat. Tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și a fost introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, după care, la data de 4.05.2017, a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, magistrații decizând să-l bage după gratii pentru 30 de zile. Tânărul nu este la prima abatere de la lege.

Condamnat pentru viol în Spania

El a fost condamnat în Spania pentru viol. În Năvodari este cunoscut ca scandalagiu. Spre exemplu, o femeie făcea reclamații cu privire la faptul că Ilina avea montat în fața casei un bec și vecinii erau deranjați de lumină pe timp noapte. Apoi, încă din 2014, Primăria l-a tot somat întrucât era restanțiera la plata taxelor și impozitelor. Și nici rudele acestuia nu sunt ușă de biserică. Spre exemplu, Nicușor Ilina făcea parte dintr-o gașcă care dădea țepe de domeniul imobiliar.

De la 5 ani cu executare, la 1 an și 6 luni

Pentru scandalul din Mamaia a fost trimis în judecată pe 16.05.2017, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Constanța. A fost condamnat la 5 ani cu executare, pentru tentativă la omor, pe 12.11.2019. Apoi, pe 15.01.2021, s-a judecat apelul. Magistrații i-au schimbat încadrarea juridică din tentativă de omor în încăierare, fiind condamnat la 1 an și 6 luni cu executare. Decizia este definitivă.

Citește și: Ce declară inculpații din dosarul bărbatului BĂTUT și SECHESTRAT la Năvodari!

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mario iiorgulesc a omort un om si o arde bine ms in Italia
1
0
Bine maaa bravo esti tanc
2
0
cata spaga a-ti luat javrelor
4
2
Violatorul a fugit,,,sivoentru ca a fost prins, instanta din Romanica i-a redus pedeapsa de la 5 la 1,5 ani !
3
0
oare cat la costat schimbarea incadrarii ?
4
1
Toti judecatori si procurorii alienati mental care dau asemenea decizii la puscarie cate 10 ani sau spanzurati ! Deci voi iertati un criminal care va face o noua crima idiotilor si criminalilor ce sunteti ! Sa sara la mine cu cutitul il curat rapid!
4
2
Judecatorii sunt niste cretini ordinari.Habar nu au ce judeca.Dar despre ei nu trebuie sa vorbeasca nimeni nimic.Ce jeguri de oameni.
3
2
Niste nenorociti de judecatori.....auzi,baga cutitul in om si este incaierare.Ia sa bage si cutitul in judecator sa vedem daca e incaierare.Niste nenorociti
3
2
Pentru toti astia d care comentati fara sa aveti habar de nimic. Procurorii incadreaza si fac schimbari in incadrarea faptelor. Judecatorii doar judeca ce le pune procurorul pe masa. Daca vreti sa aveti o tara normala luati puterea anormala pe care o au procurorii in Romanica. In speta de mai sus, doar procurorul a schimbat incadrarea faptei. A pus in dosarul trimis spre judecata ce a crezut el de cuviinta sa se incadreze la scandal si nu la tentativa de omor.
3
4
De aceea nu merge tara din cauza judecatorilor corupti
5
1
Continuati sa desfiintati sectiile care ancheteaza magistratii care dau astfel de decizii contradictorii. Asa va ajunge justitia. Dupa cum bate gandul unora. Ele trebuiesc reformate, de-pesedizate, nu desfiintate. Usr ar trebui sa mai revada ideea.
3
2
diferenta e prea mare si pedeapsa prea blanda, nu se sesizeaza nimeni?
6
2
Cand tu ca magistrat, nu mai ti cont de pericolul social al faptei, este foarte grav!! Lasate de meserie , cum mai poti dormii noaptea , cand ai constiinta incarcata de victime ?!! Dar nu este problema, ca toate aceste nedreptati facute stramb intr-o zi se vor razbuna impotriva acelor care aplica legi gresite!!
9
2
Judecatorul respectiv trebuie cercetat pentru cata spaga a luat si condamnat
10
2
Magistrati de 2 bani.
11
2
Pina cand victima nu este copil de judecator,nu o sa vedem dreptate!!
10
0
Ati bagat la puscarie oameni care au condus cu permisul suspendat, 2 ani ,oameni decenti care nu au dat cu cutitul si care au 68 ani .Daca dai cu cutitul incadrarea este clara ,se numeste tentativa de omor si basta.Ati luat iarasi spaga .
15
3
niste nemernici de magistrati.cum bai nene sa lasi pe unul ca asta in libertate ?voi sunteti cu capul?ce tara e asta ?bananiera ?nu mai avem scapare .voi nemernicilor ati facut acesti monstri ,prin aplicarea stramba a legilor .voi avizi de bani ,de spagi ,cu bale la gura ca hienele .
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367