REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

De la Corina Martin zicere: Sezonul estival 2017 se va deschide pe 15 aprilie!

De la Corina Martin zicere: Sezonul estival 2017 se va deschide pe 15 aprilie!

Replica API 4 martie 2017 | 08:53 192

Deschiderea oficială a sezonului estival 2017 este pe data de 15 aprilie! Dacă anul trecut luna mai anunța începerea sezonului, anul acesta Sărbătoarea Pascală cade în ziua de 15 aprilie, fapt ce vestește și începerea de evenimente la malul mării, dar și în Delta Dunării.

Asociaţia Litoral – Delta Dunării finalizează calendarul de evenimente al verii pentru Mamaia, Litoral şi Delta Dunării, ce va fi transmis de luni către agenţiile de turism din România, ambasadele şi misiunile diplomatice ale României în străinătate, birourile de turism externe ale Ministerului Turismului şi mass-media. In attachment regăsiţi Calendarul de evenimente configurat în acest moment ( se va completa pe parcurs).

„Începând din luna ianuarie ne-am întâlnit la Asociaţia Litoral – Delta Dunării cu organizatorii principalelor evenimente ce vor avea loc în această vară în Mamaia şi am preluat informaţii despre evenimentele din majoritatea staţiunilor de pe litoral şi din Delta Dunării de la primăriile membre, cărora le mulţumim pe această cale. Vom avea evenimente majore în Mamaia, la Vama Veche, în alte staţiuni de pe Litoral şi în judeţele Constanţa şi Tulcea, precum şi în Delta Dunării! Câteva premiere de excepţie între evenimentele verii, mai ales la Mamaia!”, a declarat Corina Martin, președintele ALDD.

În această vară vor avea loc câteva premiere în calendarul de evenimente estivale, prima fiind chiar deschiderea sezonului cu două săptămâni mai devreme decât în anii anteriori.

“În premieră, în acest an deschidem sezonul estival pe 15 aprilie, când luăm Lumină de la malul mării (Sărbătoarea Pascală) şi intrăm apoi în forţă în sezon cu FedCup (competiţie de tenis feminin între România şi Anglia), în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis (17-23 aprilie 2017). Din nou in premieră, din acest an vom organiza şi o Deschidere oficială a sezonului în Delta Dunării ( aprilie 2017), eveniment ce va fi sărbătorit în fiecare an.”, mai spune aceasta.

Minivacanța de 1 mai va începe mai devreme, pe data de 27 aprilie, moment în care se lansează cea de-a 20-a ediție a showului de muzică electronică Sunwaves.

“Weekend-ul de 1 mai va începe pe 27 aprilie, când lansăm ediţia 20 a festivalului de muzică electronică Sunwaves, la care atragem peste 7000 turişti străini din vestul Europei şi mii de participanţi din România. Deschidem sezonul la Vama Veche sâmbătă 29 aprilie şi continuăm duminică la Mamaia cu Show de maşini de drift şi mega Concert pe plajă cu trupele Provincialii, Vunk şi îndrăgitul Ionuţ Galani, după care lansăm alături de turiştii noştri sute de lampioane între Mamaia, Vama Veche şi Delta Dunării!”, a precizat Corina Martin.

Totodată, din 27 aprilie se vor lansa și zborurile de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu spre Roma, Paris și Bruxelles, dar și Londra, Milano și Istanbul. “Lansăm din 27 aprilie zborurile spre Roma, Paris şi Bruxelles, alături de Londra, Milano şi Istanbul şi vă invităm să împărtăşiţi alături de noi cel mai important obiectiv atins de Asociaţia Litoral – Delta Dunării împreună cu conducerea Aeroportului Mihail Kogălniceanu Constanţa.

Aşteptăm în weekendul 27 aprilie – 1 mai 2017 aproximativ 40.000 turişti pe litoral şi în Delta Dunării!”, a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum sezonul nu e deschis? dar cand s-a inchis?
3
0
Miss Pigy face propaganda pentru turistii naivi, parveniti si prostituate. In rest plaje murdare, servicii proaste, produse dubioase, salmonela si preturi exagerate.
5
0
Balena asta vorbeste ca sa se afle in treaba,dupa creierul ei neted deschide sezonul estival pe 1 Ianuarie!O sa fie ceva agitatie pe 1 Mai si apoi pauza pana cand iau copiii vacanta.Si cine iti mai vine in Mamaia?Niste smecherasi din Bucuresti care fac credit pt.un week-end la mare ca sa impresioneze vreo pitipoanca,vreo cateva turme de necivilizati care umplu plajele de gunoaie impreuna cu odraslele lor,cocalari cu lanturi de 3 kg.la gat.In topul celor mai necivilizati turisti care vin la mare cred ca Romania este pe primul loc.Nu atrageti turisti straini,banii care vin sunt ai romanilor!
8
0
Asta nu era coarda lu' Titi Martin? Mai bine deschideati pe 1 Aprilie...
6
0
a ajuns madam corina martin cleosparta lu mazare ,multa tencuiala ruj si fundite sa-mi faca program de venit pe litoral .mai bine sa-si vada de penalii din familie . ce rahat e asociatia aia ? ati distrus tot ce era turism si locuri linistite pe litoral,ati umplut cu turisti cocalari si pitipoance si ghertzoi ,o sa faceti praf si delta dunarii si vama veche atit cit mai e din ea
13
0
Mazare ala, nesimtitul de mascarici, mai traieste ? Cred ca da. Saracul, are 4 dosare penale . Pai e frumos ca el acasa si Porcul Nicusor, tovarasul lui sa fie la inchisoare!?
13
0
Oricum clanul Martin a decazut. Se duce la vale..... si se tot duce.
14
0
Poate veti lua masuri pentru STATIUNEA COSTINESTI sa se organizeze ,,CEVA'' ca sa atragem turisti in aceasta periaoda declarata ,,SEZON ESTIVAL DESCHIS''.Atata timp cat NU se face nimic ,nici macar curatenie pe plaja,alei,faleza,restaurante deschise turistul nu va veni sa faca ,,CE''!
4
6
Iat isi da vaca asta cu parerea? De undemorti masi deschide ea sezonul pe 15 aprilie cand turistii o sa apara de abia la 1 mai si atunci pt 3 zile dupa care pana in iunie turistii o sa ii numeri pe degete? Habar nu are , ii place sa manance cacat si sa se bage in seama penibila asta!
14
0
E proasta gramada, dar e si rea de musca!
18
1
Asta-i proasta rau!
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102