REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

De la ”Marș în morții mă-tii”, la: ”Scuze, domn’ polițist”!

De la ”Marș în morții mă-tii”, la: ”Scuze, domn’ polițist”!

Replica API 12 noiembrie 2021 | 23:01 21416

Are 21 de ani și s-au umflat mușchii pe el, însă va plăti conform legii pentru asta. Este vorba de un conflict ce s-a iscat, la finele lunii mai 2021, în localitatea Culmea, însă tânărul menționat mai sus, aflat la fața locului, a început un conflict verbal cu o altă persoană, de față cu oamenii legii. Când un polițist a intervenit și i-a cerut să înceteze, tânărul s-a enervat, l-a înjurat și i-a băgat mâna în gât. A fugit, iar a doua zi s-a dus cu coada între picioare la Poliție: Îmi cer scuze, domn' polițist…

Oamenii legii din Ovidiu s-au deplasat în localitatea Culmea, la finele lunii mai, unde ar fi avut loc un scandal, fiind sesizați prin 112. Ajunși acolo, Florin A., tânărul de 21 de ani, a început să-i adreseze injurii și amenințări unei persoane, iar oamenii legii au intervenit, solicitându-i să înceteze și să părăsească locul, întrucât era trecut de ora 22.00.

„Marș, în morții mă-tii”, a fost răspunsul lui Florin. Observând comportamentul agitat al inculpatului, persoana vătămată (polițist) s-a apropiat mai mult de acesta, încercând să-l imobilizeze, dar acesta i-a băgat mâna în gât și l-a împins în spate, folosind din nou aceeași expresie. În acel moment, a reușit să-l prindă cu mâna dreaptă de gulerul tricoului, iar degetul mic și cel inelar i s-au înfășurat în tricoul său. În momentul în care acesta a vrut să se îndepărteze de persoana vătămată, s-a smucit, provocându-i o durere la cele două degete. În momentul în care inculpatul l-a apucat de geacă și l-a tras spre el, bodycam-ul s-a demagnetizat și a căzut pe jos, moment în care agentul de poliție a sesizat că o altă persoană din grupul respectiv o ridică și se uită la ea.

În continuare, în încercarea de a-l încătușa și a-l imobiliza, inculpatul a reușit totuși să se sustragă. Persoana vătămată a încercat să îl urmărească, dar a fost împins din spate de către o altă persoană, care era îmbrăcat într-un trening roșu, astfel că persoana vătămată s-a izbit cu ambele mâini de autospeciala de poliție, provocându-i o durere mult mai mare la cele două degete. Cu toate astea, a plecat în urmărirea lui Florin, dar a fost strigat de către agentul de poliție locală, care a folosit expresia „bă, camera! bă, camera!”, amintindu-i faptul că, în timpul conflictului creat, camera ce o avea lipită de geacă a căzut, iar în momentul în care s-a întors către agentul de poliție locală, lângă el se afla o persoană de sex masculin, ce le-a înapoiat camera, arătându-le locul unde a găsit-o, la aproximativ 50 de m de locul producerii faptei.

Tânărul a fugit de la fața locului, dar a doua zi s-a dus la sediul Poliției și a început să-și ceară scuze. Însă, cercetările au continuat.

Pe 25.06.2021, Florin a fost trimis în judecată pentru ultraj, iar acum, în noiembrie, a fost condamnat la 6 luni cu suspendare. Decizia nu este definitivă.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Justitia ticalosita. Asta este sistemul de justitie pentru care au iesit in strada oamenii sa-l apere.
5
1
la cacat cu el
5
0
imouscat in cap si regulat in gaura pe care a facut-o glontul !
4
1
In america daca se intmpla faza asta, golea politistul incarcatorul in ei si a doua zi, in loc sa vina labarul la sectie sa isi ceara scuze, ii canta coliva in piept. Tara de cacao cu oameni de cacao
11
6
aceste sentinte! bravo la ei! si la mai mare!
4
5
Judecatorii astia care dau astfel de sentinte chiar nu stiu carte. Daca ar fi fost ei in situatia politistului pedeapsa era la nivel maxim dar cu executare. In justitie se lucraza altfel.Ei sunt intangibili cu salarii si pensii de zeci de mii de lei.
10
3
De ce cu suspendare? Ok, iai dat 6 luni,dar da-le cu executare pt ca acest specimen o va face si alta data.
13
5
Las fierbinti
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468